گوشی تون خیلی قدیمیهنقل قول:
تعمیرکاران هم که جواب کردن
تعویضش بهترین کاره...
Printable View
گوشی تون خیلی قدیمیهنقل قول:
تعمیرکاران هم که جواب کردن
تعویضش بهترین کاره...
چند وقته گوشی من با وای فای مشکل داره، کند شده و حتی چیزی باز نمیشه،درحالی که مودم سالمه و گوشی باقی اعضای خانواده مشکل نداره،هم گوشی و هم مودمو خاموش روشن کردم درست نشد،گوشیم asus padfone 2
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام
من و دوستم حدود دو ماه پیش با هم از یک مغازه دو تا گوشی sony m4 dual خریدیم بعد از روشن کردن هر دوتامون به صورت ota آپدیت هایی رو که برای گوشی اومده بود نصب کردیم بعدش هم یه سری بازی توی گوشی ها نصب کردیم( آسفالت، سابوی، مینیون راش، کلش،و...) حالا اتفاقی که افتاده مثلا بازی آسفالت ۸ رو که اجرا می کنیم توی گوشی من لگ داره اما توی گوشی دوستم هیچ مشکلی نداره و به راحتی اجرا می شه.
حالا دوستان کسی می دونه الان مشکل گوشی من چیه چرا این طوریه در حالی که هر دو گوشی از یه برند و یه مدله و هر دو رو از یک مغازه خریدیم.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
ببخشید اگه یکی از پیکسل های صفحه نمایش نیم سوز شده باشه یعنی اینکه اون پیکسل همیشه سیاه نباشه ولی رنگ ها رو درست نشون نده راهی برای تعمیرش هست.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
اگر اذیت میکنه باید کل صفحه رو تعویض کنید.نقل قول:
اگر گارانتی داشته باشه زیر 3 تا پیکسل سوختگی رو تعویض نمیکنن.
راه حلی کسی به ذهنش نمیرسه؟نقل قول:
کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟نقل قول:
سلام
گوشی g flex2 ls996 خریدم
با ارسال اس ام اس مشکل دارم
وقتی پیامک 2 تای یعنی بالای 70 کارکتر ارسال میکنم برای دریافت کننده دو بار دریافت میشه یعنی هر چند تا پیامک باشه همون اندازه براش دریافت میشه
چیکار کنم که پیامک ها یکدست برای دریافت کننده برسه ؟
با برنامه های دیگر اس ام اس امتحان کنید.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام
زدم نشد
واقعا سیستم گوشی خیلی ایراد داره
گوشی لاک بوده انلاک شده نمیدونم با اندروید ورژن پایینتر یا بالاتر مجدد میشه انلاکش کرد یا خیر ؟
میخوام گوشی را ریست فکتوری کنم میترسم گوشی مجدد لاک بشه
کسی اطلاع داره بما بگه با ریست فکتوری گوشی تنظیمات انلاک شدند گوشی از بین میره یا خیر ؟