:31::46:...ما اینیم دیگه...نقل قول:
اوف ف ف ف ف .
یه لحظه فکر کردم تاپیکو اشتبا اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Printable View
:31::46:...ما اینیم دیگه...نقل قول:
اوف ف ف ف ف .
یه لحظه فکر کردم تاپیکو اشتبا اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من یه جا دیدم بازی منچستر با بلتون روز شنبه س و بازیش با چلسی روز یکشنبه یعنی فرداش..درسته؟
نه...اشتباه میکنی...نقل قول:
کل بازی های این فصل یونایتد....کد:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/fixtures/default.stm
کاپلو: ویلشر روزی کاپیتان انگلیس خواهد شد؛ او در رده مالدینی، بارزی و رائول است
سایت گل – فابیو کاپلو بر این باور است که جک ویلشر، روزی بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را به بازو خواهد بست.
این هافبک 19 ساله دو بازی در تیم ملی انجام داده و مربی فعلیاش از بلوغ او به حدی تحت تاثیر قرار گرفته که او را کاپیتان آینده تیم میداند.
کاپلو گفت: «او روزی کاپیتان انگلیس میشود. جک ویلشر نیاز به بازیهای ملی بیشتری دارد اما رهبری واقعی است. دیدهام که چطور با داور صحبت میکند (مقابل دانمارک) و چطور با دیگر بازیکنان حرف میزند. سخت بتوان فردی را یافت که در این سن چنین شخصیت بزرگی داشته باشد.
دو مدافع، پائولو مالدینی و فرانکو بارزی، و یک مهاجم، رائول را به یاد دارم که در سنین پایین فوقالعاده بودند. شخصیت و اعتماد به نفسی که ویلشر در میدان دارد هم باعث شده او را بهترین هافبکی بدانم که در این سن و سال دیدهام.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/15/2395197/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%B4%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C-[/PHP]
عجب عکسی دمش گرم
واقعان یکی از عجوبه های تیم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به بکس یونایتد ... چیچا هم خیلی واسه خودش حال میکنه هرچی توپ هست میرسه بهش و انصافا" هم خوب استفاده میکنه ! ... ولی نبود ویدیچ خیلی آزاردهنده بودش ...
نبود بازیکنی مثل ویدیچ همیشه ازار دهنده بوده...جالب اینه که اوشی مصدوم شد...رافائل اومد....بعد رافائل مشکل دار شد....فابیو اومد:31:نقل قول:
ولی نبود ویدیچ خیلی آزاردهنده بودش
نانی هم خیییییلییییی غول شده ها...اصلا صاحب توپ که میشد 10 نفر میومدن که مبادا کاری بکنه.....جاش والنسیا اومد:40:
به نظرم اگه چلسی صعود کنه (که به احتمال بالا این اتفاق میوفته) و این مرحله انگلیسی ها به هم نخورن، فکر کنم حداقل شاهد حضور 1 انگلیسی در ومبلی باشیم...:20:
تبریک میگم به هواداران یونایتد :40:
مرسی اشکان جان...:10::11:نقل قول: