اونطور که معلومه هنوز این قضیه حداکثر دانلود مجاز برای نامحدود ها تو این تاپیک به جایی نرسیده:31:
برید صفحات قبل تر میبنید که دوستانی بودن که گفتن با حداکثر توان همیشه در حال دانلود بوده وهستن ومشکلی
هم براشون پیش نیومده
Printable View
اونطور که معلومه هنوز این قضیه حداکثر دانلود مجاز برای نامحدود ها تو این تاپیک به جایی نرسیده:31:
برید صفحات قبل تر میبنید که دوستانی بودن که گفتن با حداکثر توان همیشه در حال دانلود بوده وهستن ومشکلی
هم براشون پیش نیومده
سلامنقل قول:
مشکل من حل که نشد هیچ به طرز فاجعه باری افتضاح شده. حداکثر سرعتم رسیده در حد 98kb/s . مودم رو جای دیگه هم امتحان کردم باز سرعت افتضاحه. حیف شد که اینترنت sepanta رو قطع کردم. دوباره میخوام برم درخواست بدم که وصلش کنن. دوستان کسی اطلاع داره که به دلیل عدم همخوانی سرعت اینترنت با سرویس خریداری شده میتونم مودم رو به ایرانسل برگردونم؟ 3 ماهه که سرویس رو گرفتم.
از 22 بهمن به بعد که کلی مشترک اضافه کردن سرویس شده در حد افتضاح. حتی نمی شه با دیال آپ مقایسه کرد. دوستانی که میخوان ثبت نام کنن دست نگه دارن! حتما قبلش مودم ایرانسل رو از دوستی آشنایی بگیرن و تو منطقه خودشون تست کنن و بعد اقدام کنن. تو خیلی از مناطق تهران مشکل کمبود پهنای باند رو دارن.نقل قول:
دقیقا این حرف رو پشتیبانی به من هم گفت. همین رو به دوستم هم گفتن! ظاهرا خیلی خوب به بخش پشتیبانی یاد دادن که این مزخرفات رو به یوزرها بگن.نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم پیگیری کنن. امروز بعد از دو بار تماس گرفتن و چک کردن شرایط سیگنال دهی مودم، جواب به این مسخره ای به من دادن :
تو منطقه شما قدرت سیگنال بالاست (من هر 5 آنتن مودمم روشنه wifi) باید ببریش توی یک کمد یا چعبه یا اتاقی که سیکنال ضعیف بشه تا سرعتت بهبود پیدا کنه. منطقش هم این بود که در لحظه از 6 آنتن داری اطلاعات دریافت می کنی. سرعت دانلودم 48 بیشتر نمیشه (سرویس 512) با نرم افزار IDM --- اگه بدون نرم افزار دانلود کنم بیشتر از 10 نمی شه.
این هم وضعیت امروز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یعنی شما میگید از ایرانسل سرویس نگیرم
چون من تازه میخوام درخواست بدم
درود دوست عزیز..نقل قول:
سقف دانلود شما برابر است با 24 ساعته و 7 روز هفته و طول ماه دانلود کردن با سرعت قراردادتون..
با خیال راحت دانلود کنید..
بنده چند ماهی میشه تقریبا 24 ساعته دانلود دارم میکنم.. و هیچ مشکلی نیست..
در صورت تماس با 707 نیز به این نتیجه میرسین..:40::40::40:
درود..نقل قول:
سرعت اینترنت مثل اینکه از گیت وی اصلی نوسان داره وبالا و پایین میره..
از چند تا از دوستانم که سرویس های مختلف داشتن آمار گرفتم..
فکر کنم مربوط به تست های اینترنت ملی باشه..
اگه اون طرح اینترنت پاک و ملی فعال شه که پیشنهاد میکنم نگیر اصلا..:13:
چون دیگه نه وی پــــــــــــــــی ان کار میکنه نه هیچ filtrشکـــــــــــن دیگه ایی..
به تعرفه های دو شرکت نگاه کن ببین کدوم با مصرفتون سازگار تر هست..
و مهمتر پوشش کدوم تو منطقه بهتر هست...:11:
درود..نقل قول:
سرعت اینترنت مثل اینکه از گیت وی اصلی نوسان داره وبالا و پایین میره..
از چند تا از دوستانم که سرویس های مختلف داشتن آمار گرفتم..
فکر کنم مربوط به تست های اینترنت ملی باشه..
اگه اون طرح اینترنت پاک و ملی فعال شه که پیشنهاد میکنم نگیر اصلا..:13:
چون دیگه نه وی پــــــــــــــــی ان کار میکنه نه هیچ filtrشکـــــــــــن دیگه ایی..
به تعرفه های دو شرکت نگاه کن ببین کدوم با مصرفتون سازگار تر هست..
و مهمتر پوشش کدوم تو منطقه بهتر هست...:11:
من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
PN/\ روی وایمکس کار نمیکنه؟
کسی اکسس پوینت به مودم مخصوصا این مودم کله قندیه وصل کرده؟؟ جواب میده؟
فعلا كه كار ميكنه تا بعد ........نقل قول: