اه !! گلزار چی داره که بخاطرش 1 میلیارد هم میدن!! الان باید شفیعی جم و میورد!! قهوه تلخ هم دیگه خیلی داره بی مزه میشه
Printable View
اه !! گلزار چی داره که بخاطرش 1 میلیارد هم میدن!! الان باید شفیعی جم و میورد!! قهوه تلخ هم دیگه خیلی داره بی مزه میشه
خب یه سریهایی هم هستن که به خاطر این خبر، مشتاق میشن همون چند قسمت رو هم ببینن!
احتمالا اینا بیشتر از این 3 میلیارد سود میکنن!
البته اگه این خبر شایعه نباشه!
نقل قول:
خبر آنلاین - بازیگر و تهیهکنندهای که قرارداد میلیاردی امضا کرده بودند از سوی مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی توبیخ شدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور سینمایی، مدیرکل ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفهای در پی انتشار اخباری مبنی بر قرارداد میلیاردی یک تهیهکننده با یکی از بازیگران سینما، ضمن اعلام لغو این قرارداد و قراردادهای مشابه متذکر شد که به طرفین قرارداد یعنی تهیه کننده و بازیگر مورد نظر شدیداً تذکر داده شده و در پرونده کاری آنان توبیخ درج میشود.
این قرار داد که لغو شده در آینده کاری هر دو طرف تأثیر کاملاً منفی از نظر این اداره کل خواهد داشت.
معاونت سینمایی با هرگونه فعالیت مخل امنیت و آرامش صنوف سینمایی برخورد خواهد کرد و قراردادهایی که به فضای اعتماد و امنیت شغلی صنوف لطمه بزند از نظر این اداره کل کاملاً باطل است.
توضیحات تکمیلی دیگر در این خصوص به زمان دیگری موکول میشود.
گفتم که شایعه ای بیش نبوده
شایعه نبوده! از مقامات اومدن لغو کردن قرارداد رو ...نقل قول:
دلیل: به هم ریختن آسایش سینما !! : دی
چه جوری این گلزار رو اجازه دادن که بره قرار داد ببنده !!!!!!!!!!!!! تا دیروز توی دی جی آرش خودمون بود حالا رفته فیلم بازی کنه !!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...............................................
به ترتیب از چپ آرش ... مهدی مقدم .... گلزار و دی جی علی ... عروسی آرش !!! سال 1390 ... بقیه عکس ها رو نمی شد آپلود کنم وگرنه می زاشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماشالله همیشه هم تو عکسها برمیداره ابروها رو خم می کنه که بگه ما جذاب هستیم. همه یه لبخندی زدند اونوقت این آقا همیشه خم کردن ابروشه.
با اینکه از گلزار بدم میاد ولی مگه گناه کبیره کرده که بخاطر شرکت در عروسی آرش نزارن قرار داد ببنده!:18:نقل قول:
چه جوری این گلزار رو اجازه دادن که بره قرار داد ببنده !!!!!!!!!!!!! تا دیروز توی عروسی مهرزاد مرعشی ( همون دی جی آرش خودمون ) بود حالا رفته فیلم بازی کنه !!!!!!!!!!
دوست عزیز مهرزاد مرعشی و آرش ربطی به هم ندارند .. مهرزاد مرعشی یه خواننده اماتوره که در مسابقاتDeutschland sucht den Superstar سوپر استار آلمان و برنده نهایی شد .. عکسی که گذاشتید مربوط به مراسم عروسی آرش هست ..نقل قول:
منم مثل شما کاری به اینگه کجا رفته ندارم.... اما خیلی ها هستند که به نوع لباس پوشیدن افراد هم کار دارن ...( خودتون که بهتر می دونید!!!! ) منتظر یه بهانه هستند تا کلا یه نفر رو کله پا کنند!!!!!!!!!!نقل قول:
با اینکه از گلزار بدم میاد ولی مگه گناه کبیره کرده که بخاطر شرکت در عروسی آرش نزارن قرار داد ببنده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله متاسفانه اون جایی که خبر رو گرفتم این اشتباه رو کرده بود ... کلیپ رو هم خودم دانلود کردم و دیدم که توی فینال مسابقات چه جوری برنده شد .... مطلب رو هم تصحیح کردم ..ممنوننقل قول:
دوست عزیز مهرزاد مرعشی و آرش ربطی به هم ندارند .. مهرزاد مرعشی یه خواننده اماتوره که در مسابقاتDeutschland sucht den Superstar سوپر استار آلمان و برنده نهایی شد .. عکسی که گذاشتید مربوط به مراسم عروسی آرش هست ..
حالا باید دید که چی میشه ( اصلا توی سریال میاد یا نه ) ...بعدشم گلزار رو می خوان بیارن کجای این سریال جا بدن!!!!!!!!!!!!! نکنه به عنوان خواننده می خواد بیاد ؟؟؟ یا مربی والیبال ؟؟؟؟؟ ..زن مجرد هم که دیگه نداریم !!!! که بدنش به این گلزار!!!!!!!!! من یادمه شنیده بودم یانگوم رو هم می خوان به سریال بیارن !!! خداییش چقدر سایعه زدند پشت بند این سریال !!!!!!!!!!!! قسمت جدید دقیقا کی بیرون میاد !!! یادم رفت چی شد آخرین قسمت!!!!!!!