نقل قول:این "راکت باکس" یی که گفتی یعنی چی؟نقل قول:
بعدش مثلا Sansa مدل SanDisk Sansa Clip 2GB با هدفون Creative In ear Ep 630 ، صداش میشه اندازه ی Nokia E72?
Sansa کدوم مدلش؟ مگه پیدا نمیشه دیگه؟ یعنی جمهوری ندارن؟
Printable View
نقل قول:این "راکت باکس" یی که گفتی یعنی چی؟نقل قول:
بعدش مثلا Sansa مدل SanDisk Sansa Clip 2GB با هدفون Creative In ear Ep 630 ، صداش میشه اندازه ی Nokia E72?
Sansa کدوم مدلش؟ مگه پیدا نمیشه دیگه؟ یعنی جمهوری ندارن؟
پلیرهای سانسا خیلی کم پیدا میشه... تقریبا" دیگه وجود نداره.نقل قول:
اما Rockbox یه فریم ور اپن سورس هست که با بیشتر پلیرها سازگاری داره. اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
دوستانی که با حجم صدای iAUDIO 9 مشکل داشتند ، روش زیر رو امتحان کنن شاید مشکل برطرف شد :
an advice for Europe owners (like me, Italy) of this amazing player. If you think the volume isn’t much loud, the player was probably setted to Europe Region (so volume limited). Sometimes, like my case, this setting is made from sellers and if you boot the player no selection screen appear but you’re imeediatley on the UI main screen. To set Non Europe is very simple, use the player as MSC, go in System folder and delete PARAM.CFG (you’ll lose all settings such as equalizer or brightness). Don’t be tricked by first selection, you can select any language in the second step select Non Europe and then select region of FM Tuner. That’s it, and believe me, volume limit really limits also sound quality because you aren’t able to find the right volume level to equalize and add effects.
مطلب از کامنت های سایت anythingbutipod.com هست و پوزش میخوام بدلیل اینکه ترجمه نشده .
این هم لینک مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من چی بگیرم بنظر شما؟ البته با ملاکی ک بالا گفتم.نقل قول:
ببینید در مورد صدای Nokia E72 نظری ندارم، ولی شما چون بیس قوی دوست داری بهتره با عوض کردن هدفون اون جنس صدای مورد نظرت رو پیدا کنی تا با تعویض پلیر. مثلا" از هدفونهای Creative یا Klipsch استفاده کنی که جنس صدای گرم دارند، ولی اگه حتما" قصد خرید پلیر داری...نقل قول:
پلیر های iriver جنس صدای گرم وکیفیت خوبی دارند و در بودجه شما مدلهای خوبی از قبیل E300 دارند...
اگه به راک باکس خیلی حساسید، در آدرس زیر پلیر هایی که راک باکس برایشان موجود است معرفی شده اند:
موفق باشید.کد:http://build.rockbox.org
دوستان قیمت ایپد نانو ویدیو 4 و 8 گیگ الان چنده؟
ممنون:46:
هیچ کس Cowon C2 رو تجربه نکرده؟
من بین این مدل و i9 موندم. دوستان با تجربه یه نظری بدن! دم عیده و هر روز گرونتر از دیرووز میشه!
دوست عزیز C2 بگیر .نقل قول:
نقل قول:
هیچ کس Cowon C2 رو تجربه نکرده؟
من بین این مدل و i9 موندم. دوستان با تجربه یه نظری بدن! دم عیده و هر روز گرونتر از دیرووز میشه!
اگه این دو تا گزینه ی آخر جزو گوشی هایی با صفجه لمسی خوب هستن باز هم بین این دو انتخاب میخوام ببینم کدوم میتونه بهتر باشه!؟؟؟
1)J3نقل قول:
2)C2
3)i9
چون تو تنظیمات میشه جوری تنظیم کرد که بدون نگاه کردن به صفحه همه کار ها رو انجام داد صفحه نمایش خیلی حساسیتش مهم نیس مخصوصا وقتی سیتم عامل نداره و چیز زیادی روش نصب نمیشه و فقط پخش میکنه و معمولا هدف از خرید فایل صوتی هست.
پلیر J3 یه خوصوصیت بارزش Form factorعالی اون هست. و pocket friendly هم هست. بخواطر نسبت طول و عرض و ضخامت و وزن کم.
i9 به دید من گزینه خیلی خوبی نیست باطریش از همه این ها کمتر نگه میداره ولی خوب به نیاز فرد هست شاید برای کسی این گزینه خوبی باشه.
C2 هم جانشین مدل موفق D2 هست با همون سخت افزار با تغییر خیلی نامحسوس
Cowon Z2 احتمالا آخر بهار میاد ایران.نقل قول:
راسته یه گزینه کهWIFI هم ساپورت کنه و خوب باشه چه مدلی میتونین معرفی کنین؟
سری Z سونی هیچ وقت نمیاد (احتمالا)
چرا سری Z سونی نمیاد؟نقل قول: