زنگ بزن نمایندگی ساند! آمپ هم از نمایندگی بخر.نقل قول:
زنگ بزن نمایندگی ساند! آمپ هم از نمایندگی بخر.نقل قول:
نقل قول:
انجام شد
خوب راهی نداره که بشه فهمید کدوم اصله کدوم بدل؟
همونی که گفتین خیابون معلم هستش ؟نقل قول:
کجای معلم ؟ تلفنش رو دارید ؟
در مورد این کیکر کسی نظری نداره ؟
هرچی باشه کسی بپرسه چی داری میگم کیکر ! :27:
vahoa جان اين ساب كيكر سري CVX مثل همون تي 4 ساند راه اندازيش سخته يعني آمپ قوي ميخواد من در زمينه كيكر هيچ تجربه اي نداشتم اما چند جا پرسيدم اينو گفتن
isbn جان(اسمت رو من فراموش كردم چي بود؟) من فرددا يا پس فردا ميرم بيرون كه دو جفت اي ايكس بگيرم برا اصل و تقلب هم ميپرسم و نتيجه رو همينجا ميذارم اما يكي از كارهايي كه ميشه فهميد اصله همون برچسب اسرا الكترونيك هست كه روي درب باند هست
از یکیشون پرسیدم گفت ، 300 rms هستش ، البته هیچی دیگه بلد نبود ! هر چی می پرسیدم می گفت آره خوبه ، 350 آر ام اسه ! :31:نقل قول:
هیچی ، خلاصه این سیستم خریدن من هم شده بساطی ، شما ها رو هم هی اذیت می کنم ! شرمنده . :11:
باز هم دوستان نظری بدن خوبه ، من کلا" واسه خریدن وسایلم زیاد وسواس خرج می کنم . :13:
سلام
کامپوننت چه جوریه؟ خوبن؟ بهترین مارکش چیه؟ قیمتش چه جوریاست؟ با 4250 جواب میده؟ و و و...
سلام
یه جفت باند خوب برای 206 که با پخش پایونیر 4250sd جواب بده رو به بنده پیشنهاد میکنید؟
با تشکر:11:
نقل قول:
هم اسم خودتم :10:
باشه فقط یهچیز گارانتیش مگه نت الکترونیک نبود؟؟؟
سلامنقل قول:
آره نت الكترونيك هست از عشق ساند استريم گفتم اسرا الكترونيك در اصل اسرا الكترونيك گارانتي ساند اتريم هست
شرمنده داش رضا
سلام به همه دوستان . میشه یک کامپونت خوب که هم تفکیک صدای عالی داشته باشه هم قدرت خوبی داشته باشه به من پیشنهاد کنید؟ ممنون میشم اگه برای داشتن صدای شفاف وبا کیفیت و تفکیک صدای بهتر از کامپانت چیز بهتری میشناسید پیشنهاد کنید لطفآ قیمت هم بهم بدین .از راهنمایتون خیلی خیلی ممنون میشم:11: