سلامنقل قول:
با نرم افزار HDD regenerator هارد را تست کنید.
آیا با خود ویندوز پارتیشن بندی کردید.
Printable View
سلامنقل قول:
با نرم افزار HDD regenerator هارد را تست کنید.
آیا با خود ویندوز پارتیشن بندی کردید.
سلامنقل قول:
عموما" یکی از راه های اصلاح اینگونه سکتور ها فرمت سطح پایین با همان LLF است اما گاها" سکتور اصلاح نمیشود . در این صورت شما باید از نرم افزار های اصلاح آدرس سکتوری استفاده کنید مانند PC-3000 for Windows UDMA که توانایی حذف سکتورهای خراب از لیست اصلی سکتوری را دارد. اما اینگونه نرم افزارها بسیار گران هستند . راه دیگر استفاده از دیگر نرم افزارهای LLF است مانند Sea Tools .
اما در کل باید به تایم سکتوری توجه کرد و هم به میزان و مکان و تراکم سکتورهای کند .
سلامنقل قول:
اگر هارد دیسک گارانتی دارد به گارانتی مراجعه نمایید اگر نه باکس را باز کنید هارد را مستقیم به یک کامپیوتر وصل کنید:
1- آیا موتور میچرخد ( بله: به احتمال 80 % برد سالم است خیر: به احتمال 90% برد هارددیسک خراب است )
2- آیا هارددیسک صدای اضافی نمیدهد؟ ( برای شنیدن بهتر صدای هارد آن را به گوشتان بچسبانید. از سمت لیبل نه برد)
3- آیا درون بایوس مادربرد شناسایی میشود؟
4- آیا ظرفیت و مدل درست است؟
و....
منتظر شما هستم
سلامنقل قول:
اولین کاری که سه هفته پیش انجام دادم تست با HDD regenerator بود .
نه با آکرونیس البته دفعه های قبلی با ویندوز XP سون پارتیشن مجیک و خلاصه هرچی تو هایرن داشتم پارتیشن بندی کرده بودم
سلام دوست من
شما هر کاری از دستتون بر آمده کردید!!
با PC-3000 باید سکتورهای خراب را حذف کنید.
خیلی ممنون بابت راهنمایی های این مدت این عملیات حذف سکتور ها چقدر هزینه داره ؟نقل قول:
شنیدم تعمیر هارد های قدیمی و کم حجم از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست البته تو مشهد هم نمیدونم از این مراکز تخصصی و جود داره یا نه.
دیشب هارد خیلی بد صدا میداد همون موقع فهمیدم هاردم به دیار باقی شتافت:37:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
این هارد اکسترنال TOSHIBA model:HDDR320E03X هستش!شما گفتی باکسش باز بشه!حالا چطوری باید باکسش باز بشه؟
ترجیحا با عکس!
با تشکر
سلام. من یک هارد سامسونگ دارم که قبلا مشکل داشت و موقع خاموش شدن سیستم و در آخرین قسمت یک صدای تق میداد و بعدش صدای هارد ( مثل صدای CD رام ) بلند میشد و دو ثانیه بعد باز صدای تق و همینطور 8-7 باری تکرار میشد تا سیستم خاموش بشه! فقط هم موقع خاموش کردن اینطور بود و منم اصلا بهش توجه نکردم! الان بعد از اون چندین بار درایو C رو فرمت کردم و دوباره ویندوز ریختم و تاحالا دیگه اون مشکل پیش نیومده!
حالا میخواستم ببینم اصلا مشکل چی بوده؟ Hard Disk Sentinel سلامتی هارد رو 100% و عمرش رو بیش از 1000 روز زده.
نقل قول:
دوست عزیز ظاهرا نه تنها بایوس هارد رو نمی شناسه بلکه فکر کنم هارد من اصلا روشن نمیشه چون وقتی وصلش میکنم اصلا صدای هارد رو نمیشنوم و حتی با لمس کردن هم روشن شدن هارد رو احساس نمی کنم
'گاهی که سیستم ریستارت می شه بخصوص در قسمت که وینذوز داره بوت می شه اگه ناگهان به هر علت سیستم ریبوت بشه دیگه بالا نمی یات و همچین پیغامی می ده
system cannot find boot سثزفخق from hardisk
یا from scsi
دقیقا یادم نیست ولی همچین چیزی بود که مجبور می شم با یه مینی ویندوز یا یه هارد دیگه سیستم بالا بیارم و بعد پارتیشنم ریکاوری کنم
چند بار این مشکل برام پیش امده
می خواستم علتش بدونم و راه حا برطرف کردنش
هاردم مکستور ide
lممنون