دقیقا وقتی پست قبلی تونو خوندم به ذهنم رسید که شاید مدیا ستر باشه.نقل قول:
ویندوز مدیا سنتر، به طور ذاتی، فاقد زبان فارسی هست. (یعنی با فارسی سازگار نیست و روی اون نصب نمیشه.)
موفق باشید :11:
Printable View
دقیقا وقتی پست قبلی تونو خوندم به ذهنم رسید که شاید مدیا ستر باشه.نقل قول:
ویندوز مدیا سنتر، به طور ذاتی، فاقد زبان فارسی هست. (یعنی با فارسی سازگار نیست و روی اون نصب نمیشه.)
موفق باشید :11:
ممنون. اینجا رو گفتید ؟ این که اینجوریه اصلا، نمیشه کلیک کرد روشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khiiiliiii mamnon
نقل قول:عزیز اگر مثل نقل قول من مشکلت از اون قسمت هستش باید اگه رم ریدر یا هر usb flash یا هر چیز که درایو مجازی ایجاد کرده در بیاری تا مشکلت حل شه من شاید 4-5 بار ویندوز عوض کردم تا فهمیدم مشکل از ویندوز نیست!نقل قول:
دوستان من سری اخر که ویندوز ریختم بهد از چند روز سیستم چند بار ریست میشد وبعد از چند بار ریست شدن پی در پر یه پیغام میومد که میگفت سی دی ویندوز رو بذار و قسمت windows\system32\config\system رو تهمیر کن منم سی دی میذاشتم ولی تو قسمت repiar گیر میکردم ونمیتونستم انجام بدم ولی وقتی سیستم یه مدت خاموش میشد میودم بالا واینجوری من 2.3 ماه راحت بودم تا این که دیروز باز هم سیتم شروع کرد به ریست شدن و همون پیغام repair دیگه این سری خواستم ویندوز رو عوض کنم وشروع کردم به فرمت درایو c ولی موقع نصب ویندوز چندین بار ارور میداد(صفحه ابی تیره) که یه سخت افزار یا یه نرمافزار مشکل ایجاد کرده وسیستم یا باید خاموش بشه یا ریست و اگه شما چندین بار هست این ارور رو میبینید برید قسمت biosboot (اگه اشتباه نکنم) رو خاموش کنید خلاصه تو نصب هم چندین بار این ارور اومد و من از اول شروع به نصب کردم . دوستان میدونم بازم سیستمم دچار این مشکل میشه لطفا کمک بدید
:33:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=74400
برای این منظور نرم افزارهای مختلف فارسی توسط شرکت های ایرانی ساخته شده که یکی از این شرکت ها شرکت هدی سیستم است. این نرم افزارها دارای قفل های سخت افزاری اند.نقل قول:
:33:
نقل قول:شرمنده ولي جوابمو پيدا نكردم.نقل قول:
اگه ميشه بيشتر توضيح بديد.:10:
چگونه ميتوان ايكونها و پوشه هاي خالي پنجره Customize Notifications در تسكبار اند استارت منو را راحذف نمود.
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوري؟نقل قول:
نميشه
چه چيزايي بايد بررسي بشه؟
سلام خدمت دوستان عزیز.
هر چند وقت یک بار در ویندوز با این پیغام روبرو می شوم و همه چیز از کار میفتد:
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.