ما هم اومدیم یه حر6ف بزنیم که همینو بگیم بابا اینقدر سنگ کیفیت دوربینی رو به سینه نزنین . چون همشون یجورن بخدا . جز تفاوتهای جزئی که بقول شما فقط تو کراپ 100 درصد قابل تشخیصه . که متاسفانه باز همه دوستان ریختن سر ما که آقا تو چرا فلان گفتی ...
واقعا تاپیک از حالت بحث های سازنده خارج شده و من بخاطر همین دیگه کمتر اینجا سر میزنم و پست میدم . شده جای تبلیغات مارکی که من خریدم یا شما خریدی ...
نیاز نیست من اینا رو اینجا بگم ... سایت dpreview بسیار گویا بود تو نقد کاملی که از دوربین داشت .
Ultra fast 10 fps continuous shooting speed
Unique sweeping panorama, twilight, and anti-shake modes
Exmor CMOS Sensor
Sweep Panorama
Anti-Motion Blur
و طراحی کوچکتر و سبکتر نسبت به sx1 .
و دوستانی که میگن عکسهای hx1 نویزداره باید بگم که طبق تست های انجام شده نویز این دوربین کمی بهتر از دو مدل کانن فعلی هست (البته اختلافشون کمه) و تنها پاناسونیک fz28 بهتر عمل میکنه . اما قضیه به همینجا ختم نمیشه . این دوربین نویزگیر قابل تنظیم داره و در حالت NR+ میتونه نویزها رو در حد خوبی کم کنه . همچنین مود Twilight Mode که میتونه نویز عکس رو تو ایزو 800 رو تا حدی پائین بیاره که انگار شما داری یه عکس با ایزو 160 یا 200 میبینی .
همچنین با Anti Motion Blur Mode این دوربین میزان محو شدگی بسیار کاهش داشته که واقعا موثر عمل کرده .
و در مورد کیفیت پائین ه نمونه عکسها کامل گویا بوده فک کنم ... نیاز نیست من چیزی بگم .
موفق باشید ...