باز هم یک دزدی ه دیگه .... خدایا شکرت ...نقل قول:
Printable View
باز هم یک دزدی ه دیگه .... خدایا شکرت ...نقل قول:
ببین دوست عزیز. بستگی داره شما از چه دیدی میگی ماشین لشه . اگه منظورت اینه که دنده هاش تو دور 6500 نسبت به هم رده هاش کمتر پر میکنه باید بگم اون به خاطر ضرایب گیربکس دنده خودرو ی شماست .نقل قول:
هر چی ضریب کوچکتر باشه ماشین در دور موتور معین سرعت پایین تری رو میره اما زمان رسیدن به اون سرعت زیاده . یعنی اگه دنده 1 شما 45 تا میره نسبت به همرده های خودش باید این 45 تا رو زودتر پر کنه .
ما یه مدل 84 داریم . گیربکسش رو ضریب بلند انداختم در دور 6500 سرعت به این شکله :
دنده 1 سرعت 60گیلومتر
دنده2 سرعت 115 کیلومتر
دنده 3 سرعت 155 کیلومتر
دنده 4 سرعت 180 کیلومتر ...
اما زمان رسیدت به این سرعت نسبت به همرده های خودش بیشتره !! یعنی اگه یه گیربکس نوع دوم (استاندارد) بیاد میتونه من رو بگیره .... چون قدرت موتور من این حجم از ضرایب دنده رو جواب نمیده ... ماشین من هم که تیون شده نیست ...
-------------
اما اگه بحث اینجاست که قبلا دنده 1 شما 50 تا میرفته الان کم تر میره بحث چیزه دیگریه . شما هم که واضح مطرح نکردی
بچه ها اگه لطف کنید قیمت : مگان - c5 - زانتیا - مزدا 3 - هیوندا کوپه رو بدین ممنون میشم با تشکر
آقای nomber1 مرسی از جوابت
ولی خوب به گفته شما از همرده هاش باید زودتر به این سرعت ها برسه که اینطوری نیست
0-100 حدود 14 ثانیه و با پاور شیفت 13 به نظر شما این میتونه راضی کننده باشه؟
سوال دیگه اینکه برای تعویض گیربکس با ضریب بلند هزینش چقدر میشه؟و باید کل گیربکس تعویض بشه یا تعویض دنده ها کفایت می کنه؟
ووووووفنقل قول:
عجب ماشينيه
نماي جلوش خيلي قشنگه
عشق منه!
به نظر شما برای یه ماشینی مثل 405 چه تایمی خوبه ؟ بین 12 تا 13 ثانیه منطقیه . حتی نهایتش 14 ه .نقل قول:
اما در مورد اینکه چه کنید تا بلکه ماشینت به غیرت بیاد :
مطمئن باش که داری از روغن موتور خوب استفاده میکنی .
شمع های ماشینت رو چک کن . اگه 1 پلاتینه هست 2 پلاتینه بنداز
وایر هات رو بگو چک کنند که برق دزدی نداشته باشه . اگه داشت عوضش کن
صافی بنزین ماشینت رو تعویض کن / + / ----- هوا
اگه میزان مصرف بنزین خیلی برات مهم نیست کاتالیزور رو از مدار اگزوز خارج کن
(اگه میتونی یه نمه خرج کنی بگو انژکتورهای ماشینت رو هم تمیز کنن )
باد ماشینت رو میزان کن ! اره . همین باد ماشین خیلی تو شتابش تاثیر داره ( هر چی بیشتر باشه بهتر شتاب داره اما باز ترمزت هم راندمانش میاد پایین به علت چسبندگی کم بین تایر و سطح جاده)
در نهایت از مخلوط بنزین سوپر و معمولی به نسبت 50/50 استفاده کن . خیلی تو میزان بودن موتور نقش داره
-------------------------------
در مورد گیربکس . ببین سری خانوداه 405 از چندین نوع گیربکس بهره بردند که اون گیربکس هایی که ضرایب بلند دارند معمولا در سری های 2000 پژو استفاده شدند . هزینه انچنانی نداره . منتها اون گیربکس ها نوش گیر نمیاد باید بری استوک بگیری. مثل مال من . مال من استوک یکی از مدل های 2000 ی بوده و قیمتش هم به اندازه معمولیاست واما کل گیربکس باید عوض شه . ضمن اینکه به صرفه نیست . چون اون صفحه کلاج و دیسک صفجه ای که میزاری روش خوب روش اصطکاک لازم رو بوجود نمیاره . همون مشکلی که الان من دارم .
----------
اما اگه عشقت اینه که دنده هات زیاد راه برن ! مثل من که مثلا دنده 2 حدود 115 تا میره برو یه ماکسیما بگیر ! اینجوری بهتره تا اینکه گیربکس استوک بخری . همونی که داری رو یه دستی بهش بکس و یه نمه خرجش کن سرپا میشه .
:8:اقا این حمید کجا باز غیبش زد؟؟
بابا کار های بزرگ بزرگ انجام دادن همینه دیگه .... حمید کوشی پس ؟ تو همیت ایران بودی حداقل کار ما رو راه مینداختی بعد میزدی میرفتی آلمان .
راستی نترس ! نمیام اونجا پیشت ! بابا میرم هتل !
سوال من رو هم که جواب ندادی :8:
به خودم اميدوار شدم :31:
اي طرح هاي هچل هفتم تو اجرا قشنگ ميشنا ........
سلام و خسته نباشید به همه مخصوصا سهیل که همیشه هوای مارو داشته
و عرض شرمندگی خدمت همه دوستان....روزای خوبی رو با همتون داشتم
داستان...راستش از اونجایی شروع شد که شهریار از هلند یه بوگاتی ویرون با پلاک الفجره اورده بود دبی...
رفتیم... وقتی برگشتیم برای تاسیس محل کارم بهم جواز ندادن.
اما اینجا یسری مسائلی پیش اومد که نمیدونم چطوری بیانشون کنم
اما منی که تا 21 سالگی به دختر جماعت اعتماد نداشتم محیا بلایی سرم اورد که...
سهیل خودش کمی در جریانه اما دیگه تموم کردن با اون و خاطره هاش و اومدن من تو اینجا...
سهیل جان در مورد سایتی که بهم دادی راستش این سیستمی که مخصوص منه بهم اجازه نمیده که توی هیچ جای دنیا تو قسمت تیونینگ ماشین دخالت کنم
یعنی قسمتی از قرار دادمه که اگه ببینن من جایی فعالیت میکنم من رو با لگد پرتم میکن بیرون!!!
در مورد سوالت من با دوستم صحبت کردم روی یه Sl65 A.r.t با کایمن قراره آزمایش کنیم حتمآ در جریان میزارمت
اما میگفت که واید خیلی بهتر عمل میکنه.
من رو ببخشید که اگه دیر میام چون خیلی سرم شلوغه.راستی هرکی هرچی میخواد بگه براش بیارم.تعارف نکنید
من احتمالآ 2 ماه دیگه میام.
سهیل در مورد امانتی !!! آره بلنده اما...
اگه اومدی برلین خبرم کن
با تشکر از همه دوستان
حمید .
کلا همه دخترا یه جوری هستند . بگذریم .
اینکه نخوای فعالیت کنی یه کم غیر منطقیه . اما به هر حال اونجایی که معرفی کردم به جایی نرسیده که بخواد بحث های تخصصی مطرح شه . فقط ازاد بودنش از اینجا که مثل لونه ی مرغ میمونه بهتره .
حالا اگه شد که /...
راستی حمید . یه زحمتی دارم برات .... میخوام یه قیمت از لامبورگینی گالاردو و مارچیلاگو برام بگیری . جوری که حداکثر یک مدل زیر مدل سال باشه . و اینکهداگه بیاریم این ور چقدر آب میخوره . چون یه هوس های شیطانی به e.c.u مغزم داره فرمان میده ... منتظرم