سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که یکی هم پیدا شد به بحث علاقه پیدا کرده!!تمام نوشته هاتون تائید میشه فقط یه چیزی اگه از دیدگاه اسلام بررسی می کنید باید این رو بدونید که شما اگه بدترین آدم از نظر اسلام باشید یا با ارواح به هر طریقی ارتباط برقرار کنی هیچ جن -روح-نیروی شیطانی و .... نمی تونه شما رو آزار بده که طبق گفته خداوند در قرآن ,خدا انسان را از شر اینها حفظ می کنه و دعا نویس و ... فقط شیادیه!:13:
اما بحث ما خارج از دیدگاه ادیان هست ولی تنها چیزی که علم(دانشمندان) تونسته به یقین برسونه اینه که چیزی که ما باهاش ارتباط برقرار می کنیم ضمیر ناخودآگاه ذهنمونه نه چیز دیگه ای!!!
اینکه چیزی نیست من 11 سالگی روح احضار می کردم!!!:31:(دروغ سال!)
بله غفلت در هرکاری(مخصوصا این یکی)شدیدا پشیمونی میاره
کلا به دخترخانوم های محترم توصیه میشه سمت این چیزا نرن چون احساسات خانومها متفاوته و این کارها می تونه صدمه جدی به اونها بزنه
اولین شرط ارتباط با ارواح استعداد ذاتی و بعدش اراده هست!اراده نه به معنی عادیش!مثلا بزارید اراده خدا رو براتون توضیح بدم(این نقل قول از یه استاد دانشگاه به من گیر ندید):
"وقتی انسان اراده می کنه که مثلا در رو ببنده اول فکر می کنه بعد تصمیم می گیره بعد به طرف در میره بعد با نیروی بدنش(دست یا پا و..)در رو می بنده ولی وقتی خداوند اراده می کنه که در بسته بشه درآن واحد در بسته میشه!و این تفاوت اراده هاست!که اگه خداوند بگه باش میشه و اگه بگه نابود شو نابود میشه(کن فایکون)"
بیشتر اینجا سر بزنید و موفق باشید:11: