شرمنده کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
شرمنده کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
هیچ کدوم.اگه میخوای درمورد قوانین سوال کنی بهتره با شماره تلفن های مشاوره سازمان وظیفه تماس بگیری که برات میذارم: 73941735 و 73941739 .فقط سعی کن صبح زودتر تماس بگیری.درضمن کار دیگه ای که میتونی انجام بدی اینه که بری توسایتش و قوانینو بخونی.یه سرچ کن سایتشو پیدا کن الان یادم نیست چی بود.نقل قول:
درمورد اون سوالتم قانونش اینطوریه که دانشجوی انصرافی یا اخراجی تا تموم شدن خدمت حق رفتن به دانشگاه نداره.یعنی یا خدمت میری یا معاف میشی بعد میتونی بری دانشگاه.امـــــــا یه مسئله اینجا هست که خیلی مهمه:دانشجوی انصرافی فقط وفقط درصورتی که از زمان تحصیلش تو دانشگاه بیش از 4 ترم نــگذشته باشه میتونه با موافقت سازمان وظیفه انصراف بده و در رشته دیگه به تحصیل بپردازه. اینم گفتم که بدونی بعد اگه تلفن کردی بدونی چی بپرسی.موفق باشی.
نقل قول:
.
نقل قول:
.
این آدرسشه ... دقیق همینو کپی پیست کن
:11: . . . .کد:http://www.police.ir/portal/home/default.aspx?categoryid=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
.
یه دوست دارم که متولد نیمه دوم 70 هستش
اونم قصد داره کنکور 90 شرکت کنه
کد نظام وظیفه رو چی بزنه موقع ثبت نام ؟ کسی میدونه؟
( از نظر قانونی دانش آموز پیش دانشگاهی محسوب میشه - چون داره واحد افتاده رو به صورت حضوری در بزرگسالان پاس میکنه)
کد نظام وظیفه رو چی باید بزنه ؟
می گن درجه ایی که سپاه می ده کمتره
درسته؟
نه، نیرو انتظامی از همه کمتر میدهنقل قول:
باز دم ارتش گرم که هنوز رو درجه قبلیا هست
می تونید بگید که سپاه و نیروی انتظامی به مدرک فوق لیسانس چه درجه ایی می دننقل قول:
مرسی:11:
سلام دوستان
من 2 - 3 روز پیش برگه کسری خدمت گرفتم(پدرم خدمتش تو جبهه بوده) حالا میگن که کسریها تا ساله 90 هست:19:
میخواستم ببینم اگر اینور سال دفترچه رو پست کنم این کسری شامل حال من میشه؟
متولد خرداد 71م
من خفن گیج شدم . الان اگه تو کنکور 90 قبول نشم باید برم سربازی یا فرصت دوباره ای دارم ؟
تاریخ تولدتون کی هست؟نقل قول:
و دیپلم تون را کی گرفتین؟