آره همون رو دادم .نقل قول:
آره همون رو دادم .نقل قول:
داداش الان سرچ كردم ديدم بنده خدا تا حدودي درست گفته...اگه بخام از رو هارد بازي هارو اجرا كنم بايد بازي هاي رو بگيرم كه با روشي خاص رابت ميشن و 7000تومن ناقابل هستن...نقل قول:
چه كنم؟4 گيگ بگيرم...
اينجوري كه پدر درايو درمياد...
بايد صبر كنم تا بعد عيد تا شايد درست شد اين اوضاع...شايدم قيمت ها اومد پايين...
نظر شما چيه؟
دوست عزیز اون بازی هارو سایت های خیلی معتبر4تومن هم میفروشن چند صفحه آخر رو بخون کامل میفهمینقل قول:
این هیچ ربط مستقیمی بهlt+3نداره بازم میگم250بهتره.
در ضمن نصب میشه منتها اجرا شدنی معمولا کرش میکنه
---------------------------------------------------------
اون کنسول با هیچ بازی دیگه مشکلی نداره؟نقل قول:
والا قبل از -- که هیچ مشکلی نداشت ، پلمپ بود خودش آورده بود از چین :دینقل قول:
بعد -- هم چون اینجا مغازه دارها خل تشریف دارن :دی میگن هنوز بازی پچ شده نیومده من خودم یدونه MW3 داده بودم براش که اونو گذاشته بازی کنه و وسط بازی انداخته بیرون .
فورزا 4 هم گذاشتم توش ارور region lock داد .
چهار گیگ بخرنقل قول:
هر وقت دوست داشتی می تونی هارد بخری
سری سلیم هم صدا و گرمای کمتری داره
در ضمن پدر لنز هم اون جوری ها در نمیاد من 3 ساله کنسولم کلر می کنه (بدون هارد)الان فقط لنزش یک خورده ضعیف شده که اون هم فقط با 40 هزار تومن عوض میشه
الان هم یک فلش خریدم از رو اون بازی می خونه که هم فلش بعدا به دد می خوره و هم اون 1 بازی رو که قالبا بازی می کنم رو می ریزم روش تا لنز بیشتر صاف نشه
هارد هم پره تو بازار خیالت راحت بخر حالشو ببر بابا
سلام
دوستان من می خوام خودم lt3 روی ایکس باکس اسلیمم بریزم( بیرون گفت 20 تومن هزینه اشه !!!) ، اول داشبورد رو آپدیت کنم بعد lt 3 بریزم یا بر عکس؟!
اگر آموزش خوب هم سراغ داشتید خیلی ممنون می شم معرفی کنید
برادران عزیز من با فروشگاه 360shop صحبت کردم گفتن هارد اورجینال اسلیم تو ایران نمی تونی پیدا کنی .
الان به نظرتون یه هارد اکسترنال بگیرم وصل کنم به ایکس باکس یا از همین هارد های خود اسلیم ( تقلبی ) بگیرم بندازم روش ؟
هارد اکسترنال خیلی دردسر داره از همین هارد هایی که میگی تقلبی اند بگیر دردسر نداره تازه از اکسترنال هم ارزونتر در میاد:20:نقل قول:
اول باید فریم ویر استوک بریزی(فریم ویر اورجینال)باید داشبرد بعد;t+3نقل قول:
توی همین فروم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :
اگر سیستم ویروس ریسایکلبین گرفته باشد چگونه می توان آن را از بین برد؟ ممنون می شوم که بتوانید کمکم کنید