دوستان سلام
بچه ها یه سوال، من امروز ترافیک 5 گیگ ماهیانم. تموم ميشه حالا اگه من 1 گیگ حجم بخرم آیا باز شبانه رایگان هست یا از همین 1 گیگ که خریدم کم ميشه؟
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
Printable View
دوستان سلام
بچه ها یه سوال، من امروز ترافیک 5 گیگ ماهیانم. تموم ميشه حالا اگه من 1 گیگ حجم بخرم آیا باز شبانه رایگان هست یا از همین 1 گیگ که خریدم کم ميشه؟
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
نقل قول:نقل قول:
لینکتون اگه قابلیت download resume نداشته باشه دلیلش قطع شدن کانکشن هستش... کاریش هم نمیشه کرد... ولی دقت کنید اگه لینک download resume نداشته باشه فقط با یه کانکشن دانلود میشه... پس اگه با چند تا کانکشن دانلود میکنید یعنی download resume داره!
اگه سرور دانلود قابلیت download resume داره و باز از این نوع مشکلات دارید این نشون میده که دانلود منیجری که استفاده می کنید خوب نیستش و باید دانلود منیجرتون رو عوض کنید
دانلودی که قابلیت download resume داره حتی اگه اینترنت منفجر هم بشه نباید از اول شروع بشه و این دلیلش باگ دانلود منیجر هستش....
سلامنقل قول:
در این حالت شبانه رایگان حساب میشه
راس میگی کم نمیکنه... :n02: گزارش خیلی غلط اندازه... من رو هم به اشتباه انداخت...:n02: باید جمع و تفریق کنی تا معلوم بشه کم نمیکنه...نقل قول:
پس آپلود همچنان مجانی هستش! :n10:
سلامنقل قول:
قسمت اول حرف شما کاملا درسته ومنم قبول دارم اگه لینک قابلیت resume نداشته باشه این مشکل پیش میاد
ولی من دیشب از سایتی دانلود میکردم که هم سرورش تو ایرانه هم لینکاش resume دارن
در مورد دانلود منجر هم دیگه مگه از idm بهتر هم داریم بعد چرا فقط دیشب فایلا خراب شد شبای قبل همچین مشکلی نبود
لینک شما اگه قابلیت resume هم داشته باشه در صورت قطع ووصل زیاد اینترنت یا نوسان زیاد سرعت باعث میشه مقداری از دیتای دانلود خراب بشه وidm نتونه فایل رو تکمیل کنه
حالا من امشب از این نوسان شدید عکس هم میگیرم اینجا میذارم که کامل متوجه بشید سرعت دوثانیه تا حدود 300 میره بعد 4 ثانیه صفر میشه
idm اصلاً دانلود منیجر خوبی نیست(البته این نظر منه...) و من ازش استفاده نمیکنم... :n02:نقل قول:
ممکنه نوسان و ... باعث بشه اشکالات دانلود منیجر هم خودش رو نشون بده... من در مورد اونچیزی که گفتم 1000 درصد مطمئنم... توضیح اینکه چرا این حرف رو میزنم یه مقدار مشکله و نیاز به کلی نوشتن داره :n02:
نوسان سرعت هم شاهکار جدید پارس هستش و من خودم توی همین تاپیک ازش عکس گذاشتم: :n02:
تایید میشهنقل قول:
کیفیت به شدت افت کرده و نوسان بالا رفته
در برخی ساعات فایل ها از پی سی دانلود و سافت گذر هم ناقص دانلود میشن!
دروغ میگن دیگه. توی روز روشن در ملا عام دارن دروغ میگن. وجود بعضی ها از شرافت تهی شده . منم ازشون پرسیده بودم کسی این مشکل رو نداره ؟ گفتش نه شما اولین نفر هستین که گزارش میدین. همیشه همه اولین نفر هستن. این پینگ منه :نقل قول:
Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\DELL>ping 4.2.2.4 -t
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=156ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=150ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
مال منم همینجوریه....نقل قول:
ولی این مشکل فقط مربوط به همین سرور 4.2.2.4 هستش من با چند تا سرور دیگه تست کردن پینگ خوب بود... :n13:
پ.ن: بچه ها اگه از 4.2.2.4 برا DNS استفاده میکنید مشکل لود صفحاتتون با تغییر DNS احتمالاً درست میشه....
آپلود تا مقدار ترافیک تعیین شده ای رایگان هستنقل قول:
برا من که مجانی نیست تا وقتی سرویسم تموم نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]