یه سوال فنی
دلیل اینکه دانلود تا 99 درصد میره بعد میشکنه و دوباره میشه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1 شب برا یه فایل صبر کردم صبح دیدم 99 درصد اومد .زدم تکمیل بشه شکست خورد و دوباره از صفر شرو شد:n28:
Printable View
یه سوال فنی
دلیل اینکه دانلود تا 99 درصد میره بعد میشکنه و دوباره میشه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1 شب برا یه فایل صبر کردم صبح دیدم 99 درصد اومد .زدم تکمیل بشه شکست خورد و دوباره از صفر شرو شد:n28:
منم این مشکل رو داشتم اخرین نخسه idm رو نصب کردم درست شد .نقل قول:
من idm ندارم. با fdm همین مشکلو دارم. البته نه همیشه.نقل قول:
نقل قول:آقا من از گل روی پارس انلاین معذرت میخوام :دینقل قول:
الان اومدم زنگ زدم پشتیبانی ولی گفت 15 نفر توی صفن واسه همین قطع کردم بعد یاد اون متنی که توی سایت پارس بود افتادم! اون که گفته بود اپلود رایگانه! یعنی واقعا پارس انلاین ادمو شرمنده میکنه :دی خدایی از خودم خجالت کشیدم :D به نظر میاد "کلا" اپلود رو رایگان کرده!!! چندتا جمع و تفریق کردم از توی لیست گزارش دیدم که اصلا اپلود رو کم نمیکنه از حجم باقیمونده!!
پارس انلاین جونم بووووس بووووس معذرت :))))
سلام دوستان.
کسی میدونه سرعت دانلود شبانه ی 512 با 1024 و 2048 خیلی فرق می کنه یا نه؟
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی دلیل اصلی (نوسان سرعت یا قطع ووصل کردن زیاد فایلی که داره دانلود میشه )که باعث میشه یه مقداری از دیتا خراب بشه وidm نمیتونه فایل رو تکمیل کنه واز اول شروع به دانلود میکنهنقل قول:
این مورد همین دیشب برای من اتفاق افتاد و 3تا فایل 1گیگ تا 99.96 درصد رفت وپیغام خطا داد واز اول شروع شد:n28:
جدیدا یه کرمی ریختن توی دانلود شبانه 2ثانیه سرعت تا 300 میره و4ثانیه سرعت صفر میشه دقیقا همین نوسان شدید سرعت باعث خراب شدن فایلها میشه شما اگه یه نرم افزار مدیریت دانلود مثل NetWorx رو نصب ویه شب ترافیک نت رو زیر نظر داشته باشی متوجه منظورم میشی
فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه با این بازیهایی که در میارن پیر شدیم سر این اینترنت:n14:
درودنقل قول:
بستگی به منطقه مخابراتی شما داره ولی تمام سرویسها حداقل سرعت اسمی رو میدن یعنی برای 512 سرعت اسمی 64
اگه منطقه مخابراتی شما خلوت باشه وخط هم روی 9 مگ بسته بشه میتونید با سرویس 2مگ حداقل سرعت 200 وحداکثر 900 داشته باشین
وضع نا امید کنندس...
--------------------------------------
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=48
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=234ms TTL=48
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=48
جالبیش اینجاس ز میزنم میگن مشکلی نیست شما اولین نفری هستید که مشکل دارید...
چند روزه بد جور گند زدن یه صفحه رو باید دوبار رفرش کنی تا لود بشه واین هم به دلیل تایم اوت زیادهنقل قول:
شبانه هم سرعت کم شده ونوسان داره
معلوم نیست باز دارن چکار میکنن:n15:
شرایط ثبت نام جدید پارس آنلاین برای مشترکان جدید را کسی از دوستان اطلاع نداره؟
سلام باید بری توی شهرتون یه نمایندگی پارس انلاین پیدا کنی برای ثبت نام کارت ملی +وشناسنامه و برای سرعت بالای 128 نامه ارتقاع(کارت دانشجویی یا نامه از شرکتی وغیره)........... میخاننقل قول: