آقا من همین الان چک کردم انگار دیگه اینجوری نیستش.. قبلن اینجوری بود :n13: انگار قیمت ها که عوض شده ورش داشتن....نقل قول:
*ویرایش: آپلود مجانی هستش مثل قدیما!
Printable View
آقا من همین الان چک کردم انگار دیگه اینجوری نیستش.. قبلن اینجوری بود :n13: انگار قیمت ها که عوض شده ورش داشتن....نقل قول:
*ویرایش: آپلود مجانی هستش مثل قدیما!
سرعت دانلود شبانه سرویسهای پارس آنلاین مثلا512 چجوریه؟1ب8 هست یا بهتره؟
نقل قول:
من که از لینک vip از اول عید تا بهه دیشب هر شب با سرویس 512 محدود 320 و در بهتری نحالت 545 مگ دانلود دارم . مخابرات بهتره
بچه ها چک کنید ببینید آپلود رو هم دارن جز ترافیک مصرفیتون حساب میکنن یا نه؟ مگه آپلود مجانی نشده بود؟ من مطمئنم که آپلود حساب نمیشد... :n13:
*ویرایش: چک نکنید :n02: آپلود حساب نمیشه و مجانی هستش!
من کاملا مطمئنم که اپلود رو طبق بخشنامه باید تا یه درصدی از حجم کلی قرار داد رایگان (اگه اشتباه نکنم 20 درصد بود) حساب کنن! تا الان که میکردن! مشکل اینه که به من دیگه قبل از 11 فروردین رو اصلا گزارش نمیده!!!
باید بگردم اون خبرش رو پیدا کنم توی اخبار! بعدش هم زنگ میزنم بهشون! در اخر هم توی اون سایت نظارت شکایت پر میکنم!
اینا دیگه گنده اش رو حداقل واسه من در اوردن! همه ی سرویس ها کلی ارزون شد ولی سرویس من (30 گیگ 512) فقط دو هزار و خرده ای ارزون شد! اینم که از برداشتن اپلود رایگان! جفتش هم که قانون بوده! هم کم کردن 20 درصدی از قیمت ها هم اپلود رایگان تا 20 درصد
اون دوران گذشت! توی دوران روحانی دیگه همه باید قانون رو رعایت کنن :))))))
اوکی! این خبرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نکته ی جالب اینه که حتی خودشون هم توی سایتشون اینو نوشتن: (قسمت تعرفه های عمومی کلیک کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.
که خوب این دیگه یه ذره شلوغش کرده! رایگان کامل نیست! مقدار رایگان 25 درصده! ولی اینکه انقدر جالب دارن دزدی میکنن خیلی باحاله! خوب من فردا زنگ میزنم اول پشتیبانی! اگه درست که هیچی! نشد هم زنگ میزنم قسمت شکایاتشون! در اخر هم که توی سایت رگولاتوری شکایت پر میکنم
این رو تایید می کنمنقل قول:
کسی اطلاع داره الان سرعت تو اصفهان چجوره؟چقدر هر شب تو زمان رايگان ميشه دانلود کرد؟ممنون
یعنی شما میگی اون روتر مشکل داره واقعا یا با دستکاری از کار افتاده؟!نقل قول:
نقل قول:
نه من نمیدونم اصلا این روتر مهم هست یا نه. امکان داره فقط یک روتری باشه که برای مانیتور کردن ترافیک مناطق مختلف ازش استفاده کنن. امکانش هم هست که روتری باشه که با از کار افتادنش مشکل ایجاد کنه.