مشکل همچنان پا برجاست.به نظرم مشکل کلی هستش.اگه قضیه محدود کردن باشه باید الان سرعت درست شده باشه...نقل قول:
Printable View
مشکل همچنان پا برجاست.به نظرم مشکل کلی هستش.اگه قضیه محدود کردن باشه باید الان سرعت درست شده باشه...نقل قول:
سلام
دوستانی ک امتحان کردن میشه بگن برای شبانه آساتک حتما باید مودمو خاموش و روشن کنیم یا نه ؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستانی ک امتحان کردن میشه بگن برای شبانه آساتک حتما باید مودمو خاموش و روشن کنیم یا نه ؟
همیشه این مشکل وجود نداره ولی در کل بعضی شبا میاد حجم خوری میکنه که کاملا عمدیهنقل قول:
بله مشکل کلی هستنقل قول:
حالا یه سوال مگه شده که یک روز اسیاتک مشکلی نداشته باشه ما که هرروز مشکل دیدیم در این اسیاتک
شرکت ایرانسل اصلا قابل مقایسه با شرکت های ADSL نیستنقل قول:
ایرانسل کاری کرد که سرعت 40 مگ سرعت عادی به نظر بیاد
در صورتی که قبل ایرانسل سرعت 8 مگ هم رویایی بود شاید
نقل قول:برای من الان مشکلی نیست و سرعتم همونیه که همیشه بودهنقل قول:
لطف تست کنید اطلاع بدید
برای من سرور خود اسیاتک سافت 98 روی 50 تا 100 کیلو دانلود میشه و هنوز مشکل دارهنقل قول:
برای من هنوز سرعت متغیر زیر 100kb هستش...نقل قول:
گفتم کم بودن "نسبی" مشترکین یعنی نسبت به تجهیزات و پهنای باند شرکت. و همچنین نباید کل مشترکین ایرانسل رو حساب کنید بلکه منظورم اونایی هست که از نت ایرانسل به عنوان تامین کننده اصلی دسترسیشون به نت استفاده می کنن نه اونایی که رو گوشیشون صرفا 4تا تلگرام و اینستا و ... باز میکنن. پس 20 میلیون مشترک نداره :)نقل قول:
آسیاتک هم خوب بود و یکی از زبرگترین تامین کننده های کشوره اما چی شد؟ اکثر شرکتا دانلود شبانه رو برداشتن و تدریج ملت مشترک آسیاتک شدن که الان به قدری مشترک گرفته که تجهیزات جوابگو نیست
بله اگر بتونه پا به پای مشترک گرفتن تجهیزاتشم به روز کنه، حق با شماست. اونجوری مشکلی پیش نخواهد اومدنقل قول: