سلام دوستان دوباره سوال پیش اومد این بازیهای که LT3 میخوان اگه نریزیم بازی اجرا نمیشه یعنی با همون LT2 کار نمیکنن
سلام دوستان دوباره سوال پیش اومد این بازیهای که LT3 میخوان اگه نریزیم بازی اجرا نمیشه یعنی با همون LT2 کار نمیکنن
دقیقا مطمئن نیستم:20: ولی فکر کنم بازی های جدیدی که میخوان بیان نیاز به داشبورد جدید(14699) دارن در نتیجه شما برای اجرای اون ها باید LT+3 داشته باشی تا بتونی داشبورد جدید رو بریزی بعد بازی کنی.نقل قول:
سلام بچه ها...دوس دارم یه جواب کامل بهم بدین ..
من LT 2 دارم..میگن برا آپدیت pes 12 باید برم live ....
راه دیگه نیست برا آپدیتش ؟؟؟
بعد اگه برم live با همین LT 2 میتونم یه سر برم و اپدیت کنم ؟؟؟
نه داداش نباید با LT2 بری.:13:نقل قول:
باید LT+3 بریزی.
چه خبره بابا آرش جان 350.............نقل قول:
کم کارکرد باشه و سالم باشه نهایت 270 میارزه...............
الیت هم با این شرایط حدود 330 میارزه.................
iاقا من یکی دو هفته پیش رفته بودم lt3 بریزم گفتن بازی هاش نییومده.هنوز نیومده؟
من 2 ما پیش رفته بودم گفتن هفته بعد میاد.عجیبه که دوباره رفتم نداشتن
نقل قول:
احتمالاً هنوز بازی های رایت شده رو Verbatim نیاورده که این حرفو می زنه.
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز تمامی بازی های XGD3 و AP2.5 نیاز به LT3 دارند تا بتونید هم به لایو متصل بشید هم راحت و بدون خطا بازی کنید. اگه LT2 داشته باشید و فقط 4-5 ثانیه با لایو وصل شید مشکل title Update پیدا می کنید و میتونید بعضی از بازی هارو با روش مخصوصش که دردسر هم داره بازی کنید.
کلاً باید LT3 بریزید تا بی دردسر بازی کنید و بعدش باید بازی های XGD3 رو دوباره پچ کنید و رو DVD های Verbatim اصل مدل MKM001 و MKM003 رایت کنید(البته با رایتر Burner Max).
بچه ها من دست آخر تصمیمم رو واسه خرید کینکت قطعی کردم خلاصه هر چیزی اعم از راهنمایی و تشویق و منصرف کردن و ... هست بگید دیگه دی:
آرکید هست کنسولم چیز اضافی که نباید بخرم؟ اونهایی که آرکید داشتن و بعد براش کینکت خریدن مشکلی که نداشتن؟ دیگه هر چیزی می دونید می تونه توی این خرید به دردم بخوره بگید... در مورد کینکت اطلاعاتم تقزیبا صفر هست
نه مشکلی نیست بخر حالشو ببر...منم تا یکی دو ماه دیگه میخرم:31: مطمئن باش از تصمیمت پشیمون نمیشی ... فقط کاش وایسی شاید قیمتها اومد پایین منم واسه همین وایسادم الان گرونه .نقل قول:
راستی پیشا پیش مبارک آرمین خان:20:
دوستان همچنان قیمت کنسول بالاست؟
دیگه مثل اون قدیما که دوروبر 200 خورده ای بود نمیشه؟