پینگای LTE من زیر 300 -400 نمیاد !
عجب :|
اصلا معلوم نیس چه خبره !
والا قبلا ها اینترنت خیلی با ثباتی داشتم رو موبایل ! خوبه که هرز چند وقت استفاده میکنم وگرنه پیرم میکرد :n35:
Printable View
پینگای LTE من زیر 300 -400 نمیاد !
عجب :|
اصلا معلوم نیس چه خبره !
والا قبلا ها اینترنت خیلی با ثباتی داشتم رو موبایل ! خوبه که هرز چند وقت استفاده میکنم وگرنه پیرم میکرد :n35:
پینگ کلا بالا رفته. سرعت هم برای من خیلی افت کرده در محیط مشترک. قبلا تا 3مگابایت سرعت دانلودم بود الان به زور به 1.5 مگابایت میرسه !
احتمالا بخاطر نسخه جدید 4.5 هست که دارن براش برنامه ریزی میکنن که سرعت بالاتری رو نسبت به نسل قبلی ها بهش اختصاص بدن . واسه همین مجبور شدن سرعت های نسل های پایینتر رو کمتر کنن که سرعت بالاتره نسل جدید مشخص باشه
:n29::n41:
سرعتها خیلی پایین اومده اینهمه تبلیغات سرعت بالا پس برای چی بود:n35:
نقل قول:برای من سرعت مرتب نوسان داره از ۱.۵ مگابایت یکدفعه میاد رو ۲۵۰ کیلوبایتنقل قول:
من فکر کنم افزایش کاربر و کمبود پهنای باند و تجهیزات داره خودشو نشون میده
ضمن اینکه مسیرها و ای پی ها بعضی هاشون قبلا بد بود الان برای من همشون بد شده و دیگه فرقی نداره.
تا زمانی که نت فیبر خونگی ندن بدتر هم میشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
انگاری هدفشون اول برداشتن شبانه ش بوده بعد سرعت ها
به ۴جی ثابت نکشه خوبه :n02:
2 حالت وجود داره !نقل قول:
یکی این که یوزر انقدر زیاده که اینا نمیتونن جوابگوی کاربر باشن ( اونم نه اینکه دلشون نخواد ، از نظر سخت افزاری نمیتونن سرعت بیشتری ارائه کنن ) یعنی شبکه به حالت اشباع کامل رسیده
یکی هم این که یه مشکل مرکزی وجود داره که باعث این اختلالات شده ! مثل کمی پهنای باند و یا هر چیز دیگه ای !
از اونجایی که چندین ماهه وضعیت من تقریبا اینجوریه فکر کنم دیگه شبکشون کشش نداره برای این تعداد یوزر ! چون خدایی الان یوزر اینترنت ایرانسل خیلی زیاده !
قبلا میخواستن پهنای فرکانس 1800 رو افزایش بدن ولی خبری نشده ازش ! باز خداقل اون رو افزایش بدن یه مقدار بهتر میشه وگرنه تو شرایط فعلی به هیچ دردی نمیخوره مگر اینکه بخوای از پهنای داخلی استفاده کنی :n35:
با اومدن tdd هم پهنای ایرانسل کمتر شد برای مشترکان fdd اینم یه دلیل میتونه باشه !
چه جوریه میشه کسی رو دعوت کرد؟نقل قول:
---------------نقل قول:
ادیت شد
دوستان من اگه کسی خط ایرانسل داره هنوز برنامه ایرانسل من رو نصب نکرده بهم شماره خطش رو خصوصی بده تا دعوتش کنم جفتمون 1 روز اینترنت نامحدود داشته باشیم
یعنی چی قضیه چیه واضح نوشتم .یعنی یک هفته بیشتره جوابموندادن .اگه منظورت متن شکایت که باوجود ثبت شدن ایمیلم دراطلاعات سیستم .
رمز e-care برام نیومده سیمکارت td ltبعضی وقتا تامیری رودانلود یا انتن میپره یا سرعت افت شدیدمیکنه.درضمن باوجود4چراغ روشن مودم از5تا
اصلا اینا به کنار بعد بیشترازیک هفته نباید بگن مشکلت چی بوده تماس گرفتی:n35: