یعنی چی؟ این دیگه چه مدلیشه؟؟ :n29:نقل قول:
جواب این شرکت دره پیت ایجاد کمپین برای ترکشه:n24:
Printable View
یعنی چی؟ این دیگه چه مدلیشه؟؟ :n29:نقل قول:
جواب این شرکت دره پیت ایجاد کمپین برای ترکشه:n24:
درسته جاهایی که 4g باشه صدرصد درسته.نقل قول:
برای بعضی مناطق اینکارو کردن . میخوان مشترک 1 گیگ و 4 گیگ نخرن تا هزینه بیشتری کنن که براشون سود بیشتری داشته باشه.نقل قول:
نه آقا اون ایرانسلم یه دزدیه مث همینا که تنها دلیل کیفیتش واسه کم بودن نسبی مشترکینه. اگه همه بتونن بخرن میشه مث همین آسیانقل قول:
دوستان امشب سرعت من خیلی بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضع دانلود از سرور های خودشونه
.................................................. ...............
الان بین 0 تا 150 نواسان داره به این صورت که اول تا یک مگ میره و بعد کم میشه و نواسان شروع میشه و اگه دانلودو قطع کنم و دوباره بزنم به همون شکل قبل تا یک مگ میره و بعد کم میشه که کاملا نشون میده محدودیت گذاشتند
اگه فردا شب هم همینطور باشه دیگه قطعی میشه که رو سرور های خودشون هم محدودیت میذارند و همون تعداد کاربری هم که برای این دانلود شبانه مونده بودند رو از دست میدند چون از هر لحاظ دیگه بدترین سرویس رو ارایه میده اسیاتک
کم بودن مشترکین؟! :n01:نقل قول:
ایرانسل بطور میانگین فقط 20 میلیون مشترک دیتا داره و بزرگترین اپراتور خدمات دیتا در کشور هست , از چی صحبت می کنید؟!
برای منم اینطور شده معلوم نیست چه خبر سرورهای خودشون سرعتش کمتر از بقیه هستنقل قول:
كم كم بايد به فكر كوچ از آسياتك باشم سرعت دانلود خيلي كم شده است سايت هاي خارجي سبك را بايد چندين دقيقه صبر كني تا باز شود بيشتر اوقات چراغ هاي مودم روشن هست ولي بايد چند بار مودم را روشن و خاموش كني
اين هم شد اينترنت؟
لطفا هر کسی که با این موضوع مشکل داره تماس بگیره و مطرح کنه . تا شاید تجدید نظری بشه .نقل قول:
نت من افتضاح بود افتضاحتر شده امروز تو آپارات نمیتونم اصلا فیلم ببینم :n35: سرعت دانلود با idm از 100 بالاتر نمیره؟؟ چه خبره باز چه گندی بالا آورده؟؟؟؟