اینو بعد کلی پیگیری برام فرستاه بودن از جایی نمیتونی دانلود کنی یه روبات تلگرام هم داشتن نمیدونم الان کار کنهنقل قول:
Printable View
اینو بعد کلی پیگیری برام فرستاه بودن از جایی نمیتونی دانلود کنی یه روبات تلگرام هم داشتن نمیدونم الان کار کنهنقل قول:
تهدیدشون کن به شکایت در 195 شاید جواب داد :n08::n33:نقل قول:
مشكل ديگه كه داره اينه كه پروفايلاش فقط به اندازه ي سرويسان مثلا نميتونن رو ١٠ يا ١٢ يا ٦ مگ بزارن و اين يه معضله برا اونايي كه خطشون كشش نداره ولي شركتاي ديگه اكثرا رو هر مقداري بخاي ميزارن و با تغيير سرويس هم تغيير نميكنه اما شاتل هر سرويسي كه تغيير بدي يهو پروفايلتم باهاش تغيير ميكنه دوباره يه پروسه ي چند ساله رو بايد طي كني تا خطتو تغيير بدن ، اگه اين امكانو ميزاشتن تو پنل كه هر كس خطشو روي هر مقداري كه ميخاد بزاره خيلي خوب بودنقل قول:
من تو این چند سال 50 بار زنگ زدم پشتیبانی شاتل و شفاهی سه سوته سرعت رو آوردن پایین. آخریش همین سه چهار ماه پیش بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی داغونه دوستان نه؟
نقل قول:
یا کابلایی شما بسیار داغونه یا فاصلتون با مرکز خیلی زیاده
سرویس گیم 16 هم میدن جدیدانقل قول:
اره ميارن پايين ولي براي ١٢ ساعت ، اگه بخاي دايم باشه بايد درخواست كتبي بفرستينقل قول:
قبلا هم گفتم اگه مودم ایسوس داشته باشید دستون بازه میتونید ریت رو دستی بیارید پاییننقل قول:
این مودم های اشغالی زایکسل و بقیه برندا از این قابلیت ها فک کنم نداشته باشن
من از بار آخر سرعتی که میخواستم حفظ شده و تغییری نکرده. حالا شاید تازگیا پیاده میکنن. یا شاید برای fair که تعهد سرعت عین سرعتی که میخری رو دارن و بخاطر همین باید کتبی درخواست سرعت پایین بدی تا بعدا دردسر نشه براشون. برای من fmc هست که سرعت تعهدیشون 512kb هست.نقل قول:
کدوم مدل ایسوسنقل قول:
سرویس گیم تک کانکشن داخلنقل قول:
تک کانکشن خارج
دمت گرم .نقل قول:
این 8 گیم هست تک کانکشن :
به نظرت اگه 16 بگیرم ولی خط رو همون 8 باشه کیفیتش بالاتر نمیره ؟
نه تاثیری ندارهنقل قول:
اوضاع سرعتت همیشه اینجوریه؟ مال من فقط شبا اینجوریه. از speedof.me هم یه تست بگیر ولی به پینگش اطمینان نکن!:n02:
اره هميشه همينجوره ولي اين بهترين حالتشه اما از داخل كامل ميده چرا واسه من اينجوريه؟نقل قول:
شانس نداری ...به شاتل بگو برات درستش کنن سرعتتو اگه نکردن شکایت بکن 195 حالشون جا بیادنقل قول:
فايده نداره چون تعهدي ندادن كه پهناي باند خارجي رو به اندازه خريداري شده بدن . بعدش من چون خطم ١١ مگ بيشتر نميكشه ميندازن گردن خط و ميگن به خاطر نويز سرعتت كم شده اونا هم خنگن چيزي حاليشون نميشه و بعد ميگن يه پولي بده كارشناس بفرستيم و فلان و مهمتر از همه كسي كاري با تك كانكشن نداره فقط سرعت دانلود منيجر براشون مهمه كه اونو چون ميشه باهاش كامل تمام سرعتو گرفت خودم ضايع ميشم شاتلم به ريشمون ميخندهنقل قول:
کی گفته تعهدی به دادن کامل پهنای باند خارجی ندارن ؟!! مگه شما اینترنت نخریدی ؟ پهنای باند خارجی یعنی اینترنت . وقتی به شما سرعت کامل رو نمیدن یعنی دارند از شما دزدی میکنند .نقل قول:
ميدونم ولي اونا تك كانكشن رو قبول ندارن فقط مولتي كانكشن رو ملاك ميگيرن مشكل من تك كانكشنهنقل قول:
تک کانکشن هم جزو کیفیته و اینها در قرارداد متعهد به حفظ کیفیت هستند اما چون مجازاتی وجود نداره هر جور که بخوان قرارداد رو تفسیر میکنند . الان تمام شرکت ها حاضر به خرید پهنای باند نیستند و درنتیجه تمام کاربران در کل کشور و نه یک یا چند مرکز مخابراتی حداقل چند ساعت از شبانه روز هم که شده دچار کاهش کیفیت هستند . آیا یکی از این به ظاهر مسئولین، یکی از این کسانی که میگن در کل تاریخ ایران چنین حکومت کاردرستی وجود نداشته تا به حال واکنشی نشون داده ؟ آیا شرکتی جریمه شده ؟نقل قول:
کافی بود هر شرکت کم فروش رو چند میلیارد تومن جریمه میکردند ، اونوقت می دیدید کی جرات کم فروشی رو داره . فوقش اگه میدید عرضه خدمت دادن رو نداره جمع میکرد میرفت دنبال یه کار دیگه ، نه که بیان اینجا و با اعصاب من و شما بازی کنند . اما متاسفانه این آشغال ها به خاطر منافع شخصیشون هم این کشور و هم این دین رو نابود کردند .
یا شما نمیدونی تعهد چیه یا خجالت میکشی شکایت کنی.نقل قول:
این تعهد قرار داد من برای سرویس 16 هست. تک یا چند کانکشنم معنی نداره اصلا. شما حتی با مرورگر هم دانلود کنی باید سرعت نهایی بده. با هر نرم افزاری.
نوشته به صورت غير اختصاصي نه اختصاصي ، اگه قرار باشه سرعت هميشه ثابت باشه كه ديگه بهش نميگن پهناي باند اشتراكي ، اتفاقا من زياد شكايت كردم برا همينم ميدونم نتيجه نميدهنقل قول:
حرفتون كاملا درسته ، ولي مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد؟ من تا حالا هزار مرتبه شكايت كردم تو ١٩٥ ولي تا حالا نشده در اين مورد نتيجه بگيرم ، يه بار گفتن چون snr روي ١٠ سرعتت كم شده يه بار گفتن پهناي باند اشتراكيه و ضريب داره و فلان يه بار گفتن كارشناس بايد بفرستيم چك كنه و هزينه ي كارشناسي رو هم بدي كه قبول نكردم ، يه بار گفتن اگه مثلا سرعتت بيشتر از ٣ مگ نميشه ديگه ٨ نگير همون ٣ رو بگير كه كامل بهت پهناي باند رو بده و بار اخر هم گفتن روي سيستم انتي ويروس و فايروال و اپديت رو غير فعال كن و ويندوزت رو عوض كن ، شما ها كه ميدونين مشكل من به هيچ كدوم از اينا ربط نداره و قصد اينا فقط پيچوندنه و مطمئننن اگه دوباره شكايت كنم بازم يكي از همين جواباي تكراري رو حوالم ميكنن ، حالا نميدونم چرا بعضي كاربرا ميان ميگن تجربه نداري و ميترسي و سواد نداري و فلاننقل قول:
مصوبه رو بخونید خواهشا. تا 95 درصد مواقع باید کیفیت سرعت قرار داد رو تضمین کنن و 5 درصد هم مجاز هست فقط تا 50 درصد سرعت افت کنهنقل قول:
من پیشگامان مشکل افت سرعت داشتم. در روز 4 ساعت سرعت رو از 16 محدود میکردن به 4 مگ. شکایت کردم و مثل سگ درست کردن.
اگه مثل دفعه قبل گفتن باید کارشناس بفرستیم چک کنه چی ؟نقل قول:
نویز داری؟؟ وقتی نویز نداری و مشکل عجیب غریبی نداری. چه کارشناسی.نقل قول:
اگر گفت با یه مودم دیگه چک کنید. بگو چک کردیم مشکلی نبود.
بگو از سرور مایکروسافتم چک میکنم سرعت تک لینک خارجی و یک دهم داخلیه
سرعت ات پایین. بگو ریموت کنید و خودتون هر لینکی رو خواستید چک کنید. و با همون ریموت هر غلطی خواستید بکنید. شکایت کن و بفرس تجدید نظر انقدر تا مشکل حل بشه
نویز ندارم ولی چون snr روی 10 هست و شبا میاد روی 8.5 احتمالا بندازنش گردن نویزنقل قول:
ریموت هم که بکنن اونقدر حرفه ای و قالتاقن که میدونن چه لینکایی رو چک کنن که سرعت کامل بده.بدبختی با اسپیدتست خود شاتل تست سرور خارج که میگیرم سرعت رو کامل میده و احتمالا میگن از همون جا تست بگیر .با خود سایت اسپید تست هم اگه از سرور خارج تست بگیرم روی مولتی کانکشن سرعت رو کامل میده ولی روی تک کانکشن نه .مثلا ببین سرویس گیم هم فعاله :
سمت راستیا تک کانکشن و سمت چپی ها مولتی کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بگو همون لینکایی خارجی که سرعت کامل میده رو چک کنید. دیگه شاخ تر از سرورهای مایکروسافت که نداریم. تو شکایت هم بزن چه سروهای خارجی تست کردی. بگو ریموت کنن. همون دقیقه خودشون ببینن.
مالم منم snr ام 10 رو 12 هست. و تا 2 مگابایت دانلود از سرور خارجی و داخلی دارم.نویز خط ات هم بالاس چون میگی شبا رو 8 میاد. سعی کن نویز رو کم کن.ی. مستقیم از سر خط کابل بگیر. احتمالا snr ات بره بالا.
شدیدا امروز نوسان پینگ داره شاتل
پینگ من یهو شد 80 و تبدیل به اینترانت شد .نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
عملا اینترانت شده
من پینگ 8.8.8.8 م شده 64 ولی 4.2.2.4 کاملا تایم اوت! اینترنت تبدیل شده به اینترانت و فقط سایت هایی مثل سایت بانک ها ، سازمان سنجش و ... باز میشن!
فک کنم باز دارن اینترنت میلّی رو تست میکنن!
هیچ سایت خارجی باز نمیشه
فقط داخلیا باز میشن
برا همهisp یا نه؟
همه isp ها همینه
نه هیچ مشکلی نداره پیشگامان و همه سایتها باز میشن
سلام
یکی از اشنایان که سرویس مخابرات داشته و ناراضی بوده به من گفت یه Adsl دیگه براش بگیرم . مخابرات امروز قطع شد براش . بین اسیاتک و شاتل موندم
خودم که اسیاتک دارم چند ساله بدک نیست ولی خوب چندان هم خوب نیست . میخوام شاتل بگیرم براشون ولی قبلش چند تا سوال داشتم :
این سرویس شبانش چطوریه ؟ من پشتیبانی انلاینش میپرسم میگم این تو سایت زده:
تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بینالملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است
میگم یعنی کلا شبانتون 5 گیگ هست ؟ میگه اره ! میگم مطمئنید میگه اره !
فکر کنم قاطی داشته :n02: دقیقا چطوریه ؟ من میخوام سرویس 2 مگی بگیرم براشون که زده 32 تومان شبانه جداگانه باید پول بدن ؟ حدودا چقدر میشه دانلود کرد ؟
سرویس گیم هم داره بگیم فعال کنن ؟
موقع ثبت نام فقط اسکن کارت ملی صاحب خط میخواد ؟ یا مدارک دیگه ای هم میخواد؟
در کل وضعیتش چطوریه ؟ ارزش داره بگیریم
مال منم امروز نوسانی بود بد درست شده - دیده بان
شاتل چند روز آپلود رو تا ٢ مگ باز کرده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
روي annex a چه جوري ٢مگ ميشه گرفت؟نقل قول:
روی m میبره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk