شما چرا از سیم دائمی استفاده کردی:worried::wac:نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر و گزارش بده تا برات تیکت بزنن بره بخش فنی
Printable View
شما چرا از سیم دائمی استفاده کردی:worried::wac:نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر و گزارش بده تا برات تیکت بزنن بره بخش فنی
یعنی بسته شبانه داشتی اما رفت رو بسته عادی ؟ پیگیری کردید چه جوابی میدن ؟ یعنی حجم تموم شده بسته رو تموم حساب کرده ؟ اگه بسته کسی نداشته باشه بره رو آزاد که باید کلیه بفروشه :wac:نقل قول:
از طریق ۱۹۵ شکایت کننقل قول:
حق با شماست ولی متاسفانه همین یه خط رو من دارم از همراه اول چون بیرون میرم وایفای ندارم بسته هم رو همین میگرفتم و کلا ی خط بیشتر باهم نبودنقل قول:
باید یه اعتباری بگیرم
بله از بسته شبانه بعد از کمی دانلود یه ساعت بعد پشت سر هم اس ام اس تمدید بسته اومد بسته های رزرو منم اصلا به گوشی دقت نکردم !نقل قول:
متاسفانه سرعت چون زیاد بود هی پشت سر هم بسته ها تموم شد! و بسته رزو پشت سر هم تمدید شد
سیاست مصرف منصفانه که زده خب بعد از اون حجمی که تموم شده نهایتا باید بسته سرعتش کم شه چون نامحدوده نه اینکه بره رو بسته اصلی
فعلا منتظر جوابشونم با ایمیلی ک زدم جواب ندن درست حسابی شکایت میزنم و پرداختش اصلا نمیکنم میخوان صلب کنن به ...نقل قول:
پول زور نباید ادم داد
واسه منم همینجوری شد امروز صبحنقل قول:
زنگ زدم گفت مشکل از سیستم ماست واسه همه اینجوری شده. تیکت میزنم پیگیری بشه
من متاسفانه نتونستم زنگ بزنم ولی صبح حتما زنگ میزنم !نقل قول:
:wac:امشب هم فروش بسته رو متوقف کرده!و لاگین نمیشه تو mymci
حتما درجریان بذار مارو هم ;)
حتما. فعلا که قبض ام 300 تومن شده...نقل قول:
مملکت نیس که خراب شده :puke:
ظاهرا دزدی جدیده زیر بارم نمیرننقل قول:
برای من گفت چهاربرابرشو دانلود کردی گفتم خب پول 4 تا بسته ارو حساب کن:laughing:
گفت اون مصرف منصفانه در اصل حجمی هست که شما استفاده میکنید برای بسستون تموم بشه میرید رو بسته اصلی گفتم پس این چ نامحدودیه من adsl دارم مصرف منصفانه اش ک تموم میشه سرعتش نهایت کم میشه! گفت ن این فرق داره گفتم پس اسم نامحدود برای چیه؟؟؟؟؟:weird:
گفتن که یه اس ام اس قبلش میاد برای حجم منصفانه گفتم اس ام اسی اصلا نیومده برای من گفت بذارید ببینم اس ام اس هارو پیگیری کرد نیومده بود!
برای شما اصلا از منصفانه رد شده؟
اس ام اسی برای منصفانتون اومده؟
حجمی تو استعلام بستتون نوشته شده؟ اصلا استعلام گرفتید؟
تو سایتشون تو قوانینشون ننوشته که بعد از اتمام حجم بسته شما رو بسته اصلیتون میرید یا مصرف ازاد دارید!
قبلا هم استعلاما یادمه فقط تاریخ رو نشون میداد ن حجم!
اگر زیر بار نمیرن چرا از ۱۹۵ شکایت نمیکنی اونطوری مجبورن زیر بار برننقل قول:
شکایت دزدو به دزد کنیم ؟ اول که باید به خودشون بگی شما شکایتم بزنی اول به خودشون میرسه !نقل قول:
فعلا تیکت باز کرده سر اس ام اس !
اس ام اسی برای من نیومد زمان استعلام هم میزد صفر مگابایت که خودشون تو سایتشون گفتن باید ستاره 100 ستاره 10 مربع رو بگیری برای استلعام بسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما زمانی کد رو چ اول بسته میگرفتیم چ بعد از استفاده کلا صفر مگابایت نشون میداد
اما زمانی که من بهشون میگم میگه باید ستاره هزار رو میگرفتید!!!!!!!!:weird:
کد ستاره هزار رو هم میگیرید اصلا مصرف حجم رو نشون نمیده!
کد ستاره هزار برای استعلام بسته
اینا خودشون معلوم نیست با خودشون چند چندن!!!!!!!!!
اس ام اس مصرف منصفانه ای هم ن اومده
ن حتی تو سایتشون تو قوانینشون سیاست مصرفشون اصلا شفافه!
فقط شده که منبع واسه نون دونیشون
بعد از اینکه به جواب نرسم از طریق همین تیکتشون شکایت میزنم!
والا هیچ وقت نباید از sim دائم برای اینترنت استفاده کرد, فقط اعتباری, تعجب میکنم از دوستان
sim اعتباری همه جا مفت میفروشند
شاید ساعتهاشونو عقب نکشیدن!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
دوستان حتما از سیم کارت اعتباری استفاده کنید و اگر امکان داره شارژ زیاد بیشتر از 2 تومن تو سیم کارت هم نداشته باشید . این مشکلی که برا دوستان پیش میاد چه خودشون مصرف کرده باشن و چه اشتباهی از طریق همراه اول صورت گرفته باشه راحت مثل اپراتور ایرانسل با بستن مصرف ازاد اینترنت قابل حل هست ولی نه سازمان تنظیم مقررات نه وزیر جوان و نه همراه اول زیر بارش میرن و دوست دارن برا خودشون و مشترکین مشکل درست کنند . در ضمن با پایان بسته پیامک میاد و میگه شما در حال استفاده از اینترنت با نرخ ازاد هستید و برا همین شکایت هم میکنی به جایی نمیرسه مگر اینکه پیامک نیومده باشه و بتونید ثابت کنید . رایتل هم مثل همراه اول هست .
وزیر جوان که خودش از همراه اول سود میکنه ، اون شب لایو گذاشته بود توی لایو به اون شلوغی گفت سیم کارتم همراه اول هست و از اینترنت همراه اول استفاده میکنم ، این حرفش کاملا تبلیغ بود و یه اصلا وزیر نباید چنین حرفی رو بیان کنه ، خبرش هم اومد که همراه اول براش پرواز اختصاصی گرفته بوده ....نقل قول:
دقیقا همینطوره اینها جوان یا میان سال پخته یا ناپخته همه از قماش دزد هستن و فقط به فکر جیب خودشون و دوره اطراف هستن .نقل قول:
خیلی کم پیش میاید که قبول کنند اشتباه کردند! در اون شرکت معمولا کارمندها بخاطر ترس از جریمه و حتی اخراج زیر بار قبول اشتباه نمیروند
در نهایت اثبات هم بشود این را به اسم مشکل نرمافزاری و سیستم میگزراند!!!
همه باید هواسشون باشد چون مشکل یکی دوتا نیست و متاسفانه همه اطلاع ندارند و مخصوصا اونهایی که سیمکارت دائمی یا شارژ زیادی در سیمکارت دارند حتما حقشان ضایع میشود
این اعتماد داشتن به شرکتی که عمد یا غیر عمد اطلاع رسانی درستی نمیکند کاملا اشتباه است!
البته بعضی وقتها هم مشکل اطلاع رسانی و... نیست
برای خودم پیش امده که تقریبا 2GB از حجم بسته باقی مانده بود تصمیم گرفتم همزمان با ورود به حساب کاربری و مشاهده مصرف پهنای باند اقدام به دانلود یک فایل 1GB کنم
( خب اگر فکر میکنید از 2 گیگ حجم 1 گیگشو دانلود کنی 1 گیگ واست باقی میمونه و طبیعتا نت هم قطع نمیشه پس کاملا اشتباه فکر کردی:biggrin:)
من که اعتماد نداشتم:tongue: پس اول وارد پنل شدم و همزمان شروع به دانلود کردم و تقریبا 900MB با IDM دانلود شده بود که اینترنت قطع شد:biggrin:
متاسفانه بدتر از اون پیامک قطع شدن اینترنت را هم ندیدم و چند تومنی هم از شارژ داخل سیمکارت هم نوش جان کردند:biggrin:
قبول نکردند و خبر ندارم این رو درستش کردند یا خیر ! با خودم گفتم اگر سیمکارت دائمی بود....
در نهایت چند روز بعد هم خودبخود یک بسته 10GB اینترنت برایم فعال کردند که بدلیل زیر من هم استفاده نکردم.
اگر قبول میکردند که همچین مشکلی وجود دارد و همان حجم کم باقیمانده را برمیگرداندند و اینترنت دوبار فعال میشد بیشتر خوشحال میشدم! همین.
وقتی ریاست جمهوری و وزیر محترمشان از روز اول قدم اشتباه برمیدارند و تا امروز هم به اشتباه خودشان اعتراف و از مردم عذر خواهی نمیکنند این میشود که همچنان کل مسئولین این دولت بشکل سینه خیز میروند الی برکت الاه!! ....چقدر باید گندکاری بزرگ باشد که حاضر به عذر خواهی نشوی! خب بقیه هم یاد میگیرند!
از خودت و وزیر و فامیل و اطرافیانت! تا همین شرکتهای بزرگ کشور که پدر مردم را دراوردند یا عذر خواهی نکردن و طلبکار هم بودن!
نمیفهمم و نمیدونم 1 گیگ حجم و قبول اشتباه چه ربطی به دولت داشت!
قبض من درست شد!
:happy:
اینا خودشون هم فهمیدن نمیشه اینطوری نون خورد
در هر صورت باید سیمکارت اعبتاری بگیرم الان بسته یه ماهه دارم میترسم از اون استفاده کنم !
دوستان چند شبه مودم (CA60) پلاس نمیشه. من سرعتم با پلاس 15 مگ بود. الآن هرجا مودمو میذارم روی فورجی گیر کرده و سرعتشم به یه مگ نمیرسه. ممکنه محدودیت به سبک جدید باشه؟! (مشهد - عبدالمطلب)
میتونی به 9990 زنگ بزنی برات چک کنن
من سال ۹۰ یکبار بسته اینترنت گرفتم ، با اینکه تو همون ساعت مصرف استفاده کردم روی قبضم ، ۷۰ تومن پول اینترنت امد، هر کاری کردم قبول نکردن ، اخرش هم مجبور شدم قبض رو پرداخت کنم.نقل قول:
از اون موقع من پشت دستم رو داغ کردم ، هیچ وقت رو سیم کارت همراه اولم از اینترنت اش استفاده نکنم ، همشون یک مشت دزدن.
امروز میخاستم قبض سیم کارت دایمی رو پرداخت کنم از توی کنترل حساب همراه اول اینکارو کردم بعد از پرداخت نوشت قبض پرداخت شد ولی تا الان بدهی صفر نشده رفتم توی حساب بانکیم نگاه کردم دیدم اصلا امروز هیچ پولی برداشت نشده .خیلی عجیبه .بلاخره اگر تراکنش هم مشکلی داشت پول رو برمیداشت و دوباره برگشت میخورد تو حساب ولی اصلا از حسابم چیزی برداشت نشده توی همراه اول هم قسمت تاریخچه پرداخت بازم هیچی برا امروز نزده .نمیدونم چرا اینطوری شده خیلی عجیبه
نقل قول:نمونه اش پری روز نماینده مجلس جوان خوی 250,000 یورو از خانه اش دزدیده شدنقل قول:
آخه بنی آدم تو خونش اینهمه پول قایم نمیکنه
مودم رو ریست کنید و دوباره تست کنیدنقل قول:
با همون مودم ریست شده در یک منطقه دیگر هم میتوانید تست بگیرید
دسترسی به یک مودم دیگه از همین نوع یا گوشی cat6 دارید با اون هم تست کنید
و در نهایت مشکل پابرجا بود حتما مشکل از سمت خود همراه اول هست و هر چقدر هم زنگ بزنید فیلم هم بفرستید و توضیح هم بدید زیز بار نمیرن و خیلی هم در این موارد از خودشون راضی هستن و فکر میکنن اتمی چیزی کشف کردن و برا آدم توضیحات مبتدی رو مشاوره میدن و من هم با شنیدن این توضیحات وسط کار تلفن رو قطع میکنم چون میبینم دارن به شعور مشترک توهین میکنن و مثل اینکه همه از پشت کوه اومدن .
بله برای من اوایل سرعت همین بالارو داشت بعد رو باند 3 گیر میکنه!نقل قول:
محدودیت سرعت دارید
قبلا هم گفتم بعد ممکنه حتی برید رو 3G
بعضی اوقات هم شدید تر کنن no service میکنن
همون نقطه شما یه خط دیگه با ی دیوایس دیگه تست کنید ببیندسرعت بالاتر میگیرید یا نه
بله درحالی که همون نماینده ادعای حمایت از مردم میکردنقل قول:
ادعای حمایت از مردم میکرد و همین الان هم ادعای حمایت از مردم میکنهنقل قول:
اینا اگه 1% احتمال بدن دزدی هاشون باعث از کار بیکار شدنشون بشه اصلاً دزدی نمی کنند
ولی امثال همین افراد باز هم با ادعای حمایت از مردم میان جلو و رای جمع می کنند و باز میشینن پشت میز دزدی و بخور بخور و حالا نخور کی بخور :biggrin:
خوش خدمتی جدید وزیر جوان هم رونمایی شد ، بسته شدن سرور های سایت های دانلود فیلمنقل قول:
كسي ميدونه داستان بهبود فركانس همراه اول در هفته ي اخير چي بوده ؟ وزير گفته فركانس همراه اول بهبود يافته ، يني چي ؟ چكار كردن مگه؟
یعنی دزدتر از همراه اول وجود نداره یه بسته یه ساعته زدم 10 تومان هم شارژ کردم حواسم به ساعت هم بود و تا اون تایمی که تو اس ام اس زده نره اون ور تر چون داشتم دانلود میکردم
یهو دیدم یه دقیقه مونده به تموم شدن اینترنتم قطع شد ! نگاه کردم دیدم کل ۱۰ تومان هم صفر شده :blink: باز صد رحمت به ایرانسل که اون محدودیت مصرف ازاد از شارژش کار میکنه !! این بی وجود اصلا هیچی !!
واقعا این کارشون از روی عمد هست که محدودیت مصرف آزاد رو نمیزارننقل قول:
رو فرکانس 3g بودهنقل قول:
از 3g رایتل کنده داده به همراه اول
يكم بيشتر توضيح بده ، يني چي رو فركانس تري جي بوده؟ يعني باند ٣ و ٧ مال نسل ٣ بودن؟ يا ؟نقل قول:
فورجی پلاس همراهاول [emoji2359] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
باند ۹۰۰ برای 3g استفاده میشده رو همراه اول که یکم از همراه اول فرکانسشو اختصاص داده به هواپیمایینقل قول:
ظاهرا از رایتل که اون هم رو باند ۹۰۰ فرکانس داشته زده داده به همراه
اصلا ربطی به باند ۳ و ۷ که رو فورجیه نداره
پ چرا سرعت فورجي داغون بود؟نقل قول:
يه سوال ديگه: تو ايفون چه جوري ميشه مقدار sinr رو فهميد؟
اون کلا سراسری داغون شده بوده معلوم نیست شاید از کور تهران بوده چند وقتیه الان اینطوریه فرکانسی تغیری داده نشدهنقل قول:
تو ایفون اگه مودمش اینتل باشه بهتر هست (اطلاعات تجمیع)...
با کد ستاره ۳۰۰۱ مربع ۱۲۳۴۵ مربع ستاره میشه فهمید
من این کد رو زدم اومد ولی جایی sinr رو نزده بود .بعد به باند 3 که وصل میشه میزنه فرکانس 1800 ولی به باند 7 وصل میشه فرکانس رو میزنه 2850 .این یعنی چی ؟نقل قول:
چه جور از این قسمت میشه فهمید گوشی داره تجمیع میکنه یا رو تک بانده ؟
باند که میگن منظورشون یه محدوده ای از فرکانسی هست لزوما اینطوری نیست که باند 3 ایرانسل 1800 مگاهرتزی که گفتید رو همراه هم باند 3 1800 باشه نه تداخل فرکانسی ایجاد میشه! بطورفرض همراه با پهنای 20 مگاهرتز میاد اول فرکانس 1827 میگیره بعد ایرانسل میاد 1865 رو میگیره!نقل قول:
ولی رو lte نمیان بگن دقیقا همراه رو فلان فرکانسه یا ایرانسل رو فلان فرکانسه میگن رو باند 3 هست اون مهندس میگیره که محدوده فرکانسیش باید 1805 تا 1880 هست
شاید بگی پس اون 2850 پس چیه ؟؟؟
اما یه چیزی هم به اسم ARFCN داریم اون کارش اینه اون شماره کانال هارو میاد دقیقا شماره گذاری میکنه! اون2850 شماره کانال هست
به عنوان مثال
همراه اول الان رو باند هفت اش 3325 میزنه فرکانسش میشه 2677.5 میزنه
ایرانسل 2850 ای که شما گفتید فرکانسش روبطور دقیق 2630 هست
یا کریر دیگش رو باند 7 با *ARFCN 3050 یا *3075 که فرکانسش رو *2650 هست برای *3075 فرکانس *2652.5 هست
این دوتا اسکرین شات هارو اپ کردم دور خط کشی هایی که کردم دقت کن گوشی سامسونگ هست
+عکس ها سرویس مد برای سروش از شیراز هست با تشکر ازشکد:http://s5.picofile.com/file/8374414434/Inkedphoto_2019_10_06_04_09_39_LI.jpg
http://s3.picofile.com/file/8374414442/Inkedphoto_2019_10_06_04_09_46_LI.jpg
((((((((((((((((((( ***********2.5 دقیقا اختلاف ... اینجا فرق 3050 - 3075 نگاه کن که اختلافشون 25 تاس حالا این 25 دقیقا چیه این 25 میشه 25RB همون 5 مگاهرتز پهنای باندی ک میبنی! 50 RB میشه 10 مگاهرتز 75 میشه 15 مگاهرتز و 100 rb هم میشه 20 مگاهرتز که تو اینتل اپل میشه پهنای باند هارو فهمید با RB که میزنه
عکس زیر میزان RB ها تو اپل که 100 یهنی 20 مگاهرتز
کد:https://forums.macrumors.com/attachments/0fee3e88-1b0c-486f-9bed-3e1995ad19b7-jpeg.735590
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
برای حساب کتاب اینکه بدونی عدد ها رو چه فرکانسی هستن دقیقا برو به این لینک
اطلاعات بیشترهم پی دی اف زیر بیکار شدید بد نی خوندش
کد:https://bit.ly/2oSPJvG
Sinr رو تو اپل های اینتل نشون میده تو کوالکام باید دستی حساب کتاب کنین :tongue: هرچند سخته سرچ کنید مطلب زیاده چطور بدستش میشه اورد از طریق RSR من یه جا ماشین حسابشو دیدم الان گشتم بوکمارک هامو نبود اگ پیداش کردم میدم خدمتت
تجمیع هم تو اپل های اینتل اینطوری نشون میده
تو کوالکام با تجمیع Frq ind رو دقت کنی یه عدد - منفی میزنه عدد عجیبی میزنه یعنی تجمیع هستکد:سری اینتل:
بدون تجمیع
http://i.imgur.com/hnbmH0O.jpg
با تجمیع 4G+ یا CA
https://i.redd.it/q3hry5e6xno11.jpg
مودم های کوالکامی اپل
بدون تجمیع:
http://s4.picofile.com/file/8374414326/photo_2019_10_06_04_51_03.jpg
با تجمیع 4G+ یا CA
http://s5.picofile.com/file/8374414268/photo_2019_10_06_04_48_22.jpg
ولی متاسفانه کوالکام اطلاعات خوبی اصلا ارایه نمیده بر خلاف اینکه تو سرعت وارتباط بهتر کلی بهتر هست
در عوض سری های جدید اینتل xr به بالا از volte ساپورت میکنن تو ios 13
ممنون برادر .توضیحاتت خیلی کامل و دقیق بود .برا من وقتي كد رو ميزنم اگه رو صفحه مشخصات نگه دارم چند ثانيه اسم باند رو مينويسه و بعد عوض ميشه همون عدد عجيبه مياد دوباره چند ثانيه ميمونه و باز اسم باند مياد يني تند تند عوض ميشه چرا ثابت نميمونه رو تجميع؟نقل قول:
برای گوشی های سامسونگ هم اینطوری هست نه سامسونگ بلکه بقیه گوشی ها هم باید اینطوری باشننقل قول:
دلیلشم واضح هست شما وقتی نیاز داری به اینکه ی فایل سنگین استفاده کنی یا از اینترنت استفاده کنی باید تجمیع شه بخاطر مصرف بهینه باطری
اگه گوشی همش رو فورجی پلاس باشه که فاتح باتری خوندس