چطور قبلن با همین admin باز میشد ولی الان باز نمیشه!!!نقل قول:
مودمم d- link هستش.
Printable View
چطور قبلن با همین admin باز میشد ولی الان باز نمیشه!!!نقل قول:
مودمم d- link هستش.
برای منم باز میشه! ؟ :n13:نقل قول:
نقل قول:برای شما خودش درست شد یا مودم رو دوباره تنظیم کردین خوب شد؟نقل قول:
نمیدونم والا.نقل قول:
شایدم ه-ک کردن.اگه IP مودمت رو داشته باشم راحت میتونم بیام تو کانفیگ مودمت و هر کاری دلم خواست انجام بدم.
الان بهتره مودم رو ریست کنی تا همه چی به اولش برگرده و بعد دوباره کانفیگ کنی.
چه جوری میشه ip مودم کسی گرفت؟؟ اصن به چه دردی میخوره؟نقل قول:
وارد قسمت استاتوس مودم بری ای پی معلومه ، ای پی که متغیره ، یعنی با هر بار خاموش و روشن شدن مودم یه ای پی جدید بهت میدن(حداقل باید 30 دقیقه مودم خاموش باشه تا تغییر کنه ، زمان هم متغیره)نقل قول:
البته میتونی ای پی اختصاصی هم بگیری. ای پی شناسه شما در اینترنت هستش دیگه.
الان من اگه ای پی شمارو داشته باشم میتونم -- کنم اکانتتون رو ، البته اگه یوزر و پس مودم رو تغییر نداده باشین(پیش فرق همون ادمین هستش دیگه برای همه)
برای بدست اوردن ای پی شما هم حتما نباید بیام خونه شما و وارد کانفیگ مودم شم و قسمت اساتوس برم تا ای پی شمارو پیدا کنم.
میتونم با استفاده از یه برنامه ای رنج ای پی بدم بعد خودش از 1 تا 255 سرچ میکنه و ای پی های باز رو پیدا میکنه، دستی هم میشه انجام داد.
حالا من نمیخوام اموزش -- بدم ، ولی روال کار رو گفتم که بدونی ، بهتره یوزر و پس مودم رو تغییر بدی و پیش فرض نباشه.
دوستان مهندسان گرانقدر مخابرات طی یک اقدام متفکرانه زدن udp رو محدود کردن کسانی که بدونن udp چیه به عمق فاجعه پی می برن:n02:
اینم از پینگ امروز :n04:
# IP Address Response Time TTL
= ========== ============= ===
1 No reply from host
2 209.244.0.3 653 ms 64
3 209.244.0.3 640 ms 64
4 209.244.0.3 632 ms 64
5 No reply from host
6 209.244.0.3 650 ms 64
7 209.244.0.3 648 ms 64
8 209.244.0.3 633 ms 64
فک کنم ول کردن رفتن تعطیلات....!:n29:
چی هست این ؟نقل قول:
پورت Open-v-p-n
نقل قول:دوست عزیز ف/ی/ل/ت/ر /شکن ها فقط یه کاربرد udp هست گیم های انلاین که بازی می کنید از این پروتکل استفاده می کنن اکثر سایت های استریم انلاین فیلم هم از این پروتکل استفاده می کنن و ....... کاربرد های بسیار دیگه اینا اول رفتن پورت ها ی ف/ی/ل/ت/ر بشکن ها رو بستن دیدن باز اینا اومدن دورزدن کلا زدن یه پروتکل ارتباطی رو زدن قطع و محدود کردن یعنی نتونستن مساله رو حل کنن زدن صورت مساله رو پاک کردن از ترس اینکه صدای کسی در نیاد هم به طور کل این کار رو نکردن اومدن یه رنج ای پی رو محدود کردن که اول واکنش سنجی کنن ببینن صدای کسی در میاد یا نه:34:نقل قول:
پورت Open-v-p-n
سلام.یه سوال: ساعات رایگان طبق ساعت جدید از 12 تا 6 ه یا از 1 تا 7؟
همون 1 تا 7 هستش دیگه.نقل قول:
اگه قدیم کار میکنی میشه 12 تا 6.
مطمئنی؟ چون یه 600 مگ از حسابم کم شده اگه اشتباه نکنم.من همون ساعت 1 تا 7 گذاشتم واسه دانلود.نقل قول:
بابا اینا مشکل دارنا. مگه قرار نبود قیمت رو 20 درصد کمتر کنن؟؟؟
الان قیمت حجم رو از 4.200 کردن 3.888 که دستشون درد نکنه.
اما از اونطرف قیمت سرویس هارو بالا بردن.
برای مثال 256 نامحدود از 15.900 شده 16.200
مگه کرایه تاکسیه که عید به عید بالا بره؟؟؟:n02:
الان با این کارش داره بهمون عیدی میده ها.
شاد باشید.
اره بابا مطمئنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان تو این عکس من از ساعت 12.33 به مدت 1.42 دقیقه کانکت بودم که توی این ساعت 6 مگ از حجمم مصرف شده و بقیه رایگان ، این 6 مگ بین ساعات 12.33 تا 1 هستش دیگه. از 1 به بعد رو رایگان حساب کرده.
اقایون نت شما هم افتضاحه!!؟؟
حالم دیگه داره بد میشه از این وضعیت!!
اقایون کدوم ISP پیشنهاد میکنید!؟؟
سه سال مشرک مخابرات هستم.اوایل عالی بود.الان نمیدونم اگه تخلیه کنم کجا برم!!!؟:n29::n27:
هر جا بری از مخابرات بهترهنقل قول:
به نظر من غیر از مخابرات فقط نوین خوبه اگه فن آوا می تونی بگیری که اون بهتره.نقل قول:
تو بهشهر غیر از مخابرات از کجا میتونم اینترنت بگیرم؟شاتل خوبه؟اینکه میگن حتما باید 6 ماهه یا یکساله باشه سرویس تا بتونی شبها رایگان استفاده کنی درسته؟
شاتل هم خوبه،این قانون 6 ماهه یک ساله فقط برای مخابراته،جاهای دیگه این قانون و ندارننقل قول:
خواهشا اینایی که یکساله یا 6 ماهه دارن و شبانه رایگان دارن یه اطلاع بدن سرعت دانلودشون از سرور خارجی چنده
من الان از دانلودها میزارم ته سرعت 300 حدوداً اما از سرور خارجی 30-40 مثل دیال اپ دانلود میکنه از عمد اینکارو کردن چون من
با چیزشکن وصل میشم نهایت سرعت از سرور خارجی رو میده جدیداً هم زدن udp رو ترکوندن دیگه نمیشه کاریش کرد
بقیه هم مثل من هستن یا فقط من اینطوریم؟
همه جا از مخابرات بهتر هستن،اصلا" شک نکن،مخابرات کیفیت سرورای داخلیش خرابه چه برسه خارجیش،من با سرور آذربابجان همچین پینگی دارم،مخابرات با سرور تهران هم همچین پینگی نداره :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای دانلود تقریبا همه اشغالن ...البته اسیاتک از بقیه یه کم بهتره اگه هزینه بیشتری پرداخت کنی ...اینترنت 4 مگ شاتل شب سوم سرعتم اومده 10 :n02: دوران و کایر هم اصلا تعریفی ندارن ...
نقل قول:
دقیقا از سرور خارجی سرعت 30 40 خیلی اومده پایین ولی داخلی 300 هستش!
دوستان الان پینگ آی پی 2 بهتره یا 5 ؟
از دیروز بعضی سایتها واسه من باز نمیشه مثل mul یا همین p30world و بعضی سایتهای دیگه که بیشترشون رو سرورهای آلمان هستند کسی این مشکل رو داره
دوستان 1مگ ماهانه سرعتش چنده؟؟
سرویس حجمی ماهانه ساعات رایگان داره؟؟
کسی مشکل باز کردن فیس بوق داره ؟ واس من 2 روزه اذیت میکنه :n27:
به اینترنت ربطی نداره که ، یه هیلتر شکنت ربط داره.نقل قول:
من با کر-یو راحت راحت باز میکنم.
دوستان 128 محدود 4 گیگ بازه رایگان دان داره؟؟؟؟؟؟
فقط 6 ماهه و 1 ساله شبانه رایگان دارن.نقل قول:
نوع سرویس مهم نیست. مهم مدت زمان قرارداده سرویسه.
برای من بجز سایت پی سی ورد سایته دیگه ای باز نمی شه!!!
دوستان برای شما هم همینطوره آیا؟؟؟
نه.مشکل از شما هست.روی هر آدرسیکه رفتی ctrl+f5 رو بزن یا همون آدرس رو مرورگر دیگه امتحان کن.اگه نشد دی ان اس رو ست کن.ودر آخر مودم رو ریست کن.نقل قول:
برا من هم بعضی وقتا اینطوری میشه کلا مخابرات ریده !!نقل قول:
هر وقت اینطور شد مودم رو بزار رو بریج و دستی کانکت شو درست میشه
خود من هم صبح همینکار رو کردم درست شد
دوستان چرا سرعت وب گردی ظهر ک میشه پایین میاد!!؟؟
اصلا نمیشه از یوتیوب یا سایتای دیگه چیزی دید!!
مخابرات فقط اینجوریه یا ISP های دیگه هم همین مشکلو دارن!؟
من الان دوباره اومدم مخابرات !!!!!دلم برا سرعت داغونش تنگ شده بود:n02:نقل قول:
الان نامحدود 128 دارم (2کیلو بایت /5کیلو)دان دارم:n06:
سرعت موقع ظهر دیگه نیستش>>>>>>>>>باید سر صبح فقط با مخابرات وب گردی کنی!!!!
در ظمن فقط مخابرات اینجوریه فک کنم
فقط مخابرات اینطوریه.پهنای باند کم اورده مخابراتنقل قول:
شما الان میتونین شکایت کنین و سرعتتون رو در شکایت بگین 1.5 تا 2 و بعضی اوقات قطع.نقل قول:
/http://www.imdb-dl103.in
دوستان بی زحمت یه تستی بکنین این سایت باز میشه براتون یا نه؟ از دیروز دیگه برام باز نمیشه کریو هم دیگه کانکت نمیشه
ctrl+f5 رو میزنم فقط در حاله لود کرنه و صفحه باز نمی کنه.نقل قول:
مرورگر فایرفاکس امتحان کردم بدتر شد! لود هم نمکنه
اون دی ان اس رو چطور ست کنم؟؟؟
مشکل اینجاست آدرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که میزنم
یوزر و پسورد رو admin میزنم وارد تنظیماته مودمم نمیشم!
چون یکی از دوستان گفته بود که ip مودمم رو -- کردن!
ترسم از اینه که ریست کنم مودم رو دوباره برم
و یوزرو پسورد رو admin بزنم وارد نشم!