فشفشه 30 گیگ 15 روزه +7 گیگ +3 گیگ هرکی خواست پ خ کنه دارم از های وب میرم
Printable View
فشفشه 30 گیگ 15 روزه +7 گیگ +3 گیگ هرکی خواست پ خ کنه دارم از های وب میرم
سلام دوستان
جریان این 7 تا ستاره در کنار نام و نام خانوادگی در پنل کاربری چیه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه همچنان مشکل Delay در باز کردن سایتها پابرجاست... :n03:
دوستان 1 سوال اینترنت های وب شما هم وقتی نت قطع باشه لینک adsl ش رو قطع میکنن؟ من الان 3 تا نت دارم توی خونه توی این چند سال اصلا چنین چیزی سابقه نداره موقعی که نت قطع شه چراغ dsl خاموش شه به نظر شما دلیل چیه؟
دوستان های وب سایتایی که سرورشون خارجیه سریع لود میکنه؟
مثل اینستاگرام و ....
بیزحمت دو صفحه قبل رو بخون خودت دستگیرت میشه ! یا اگه اهل اینستاگرامی برو تو اینستاشون خودت میفهمی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از حق نگذریم اینستا رو خوب باز میکنه یعنی برای من که عالیه ولی بقیه سرورهای خارجی داغوننقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
حدس من این است که برحسب مدت زمانی که مشترک هایوب هستید ستاره بیشتری کنار نامتان دیده میشود و کاربرد دیگری نداردنقل قول:
کلا همه شرکتها همین شده سرعت سرورهای خارجی رو اوردن پایین و بی سر و صدا اینترنت ملی اجرا کردن . من آسیاتک دارم همین مشکل . فن آوا هم همین . ایرانسل هم همین . مخابرات هم همین . های وبم همینه .
نه آقا کجا همه همینه ؟! آسیاتک هم حتی همین نیست شما الان یه تست بگیر میبینی عمرا زیر 50 کیلوبایت باشه. توی اونها که اسم بردی فقط مخابرات ممکنه شبیه های وب باشه.نقل قول:
خدمت شما اسیا تک همین الان !نقل قول:
آقا از عصر به بعد اینترنت نابود میشه ! تا اخر شب هم همین وضع هست ! انگار هیچ کاریم نمیشه کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: Ping
به والله تا حالا 3 بار میخواستم با 256 کیلوبایت و 512 تست کنم همش روی 30 40 درصد گیر میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
« آیا کسی تا به حال پدر خود را انتخاب کرده است؟ هیچ کس از من نپرسید که در کدام خانه، درکجا، پشت کدام میز، در کدام تخت خواب و در کدام مملکت دوست دارم راه بروم، بخورم، بخوابم یا چه کسی را از سر ترس دوست داشته باشم.»
کتاب سرزمین گوجه های سبز
:n08:
بای وب رسما ! من بعد از 5 تلاش ناموفق در بار ششم این نتیجه رو برای 256 کیلوبایت کسب کردم :
برم مودم دیال آپ بخرم. حداقل 56k سرعت داره نه چهل و پنج
کجا بابا همه جا همینه!نقل قول:
بین بد و نابود باید بد رو انتخاب کرد. الان اون های وب بود این پارسه :نقل قول:
دالاس (که های وب اصلا تایم اوت خالصه)
لندن (که های وب 6 کیلو میده) :
درسته که خوب نیست ولی حداقل هنوز اینترنت دارم !
اولویت پاسخ دهی پشتیبانی براتون فرق داره 6-7 ستاره معمولا توی صف نمیمونن.نقل قول:
ولی ستاره های پایین میرن توی صف.
لطفا حذف شود
دوستان از شما هم امشب خوبه ؟
فعلا سرعت خوبه. ولی یه حسی بهم میگه تا ساعت 23:30 جوجه رو نباید شمرد :n02:نقل قول:
البته تایم اوت اصلا خوب نیست. 8.8.8.8 بیست درصد به بالا تایم اوت دارم.
الوعده وفا :
:n08: هی دیال آپ ...
از منم همین جوری شد, نشد تست بگیرمنقل قول:
وقتی میگید کند شده یا گاهی اتفاقی میگید بهتر شده، دو روز بعدش برام اتفاق میوفته.
این موج کندی احتمالا به بزودی بهم میرسه:-(
دوستان داره بخاطر شب یلدا فشفشه میده برید بگیرید تا تموم نکرده.
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سرعت دانلود شبانه شده 20 ... صبح دیدم تو 3 ساعت 200 مگ دانلود شده ...
حالا برای شما خوبه برا من زده 200 مگ دانلود ،هیچی هم دانلود نشده :|||نقل قول:
گل بود به سبزه نیز اراسته شد :/
های وب برای شب یلدا 2 گیگ برای یک روز مجانی داده
شوما ۲ گیگ گرفتی ؟ برای من و کاربرانی که تو اینستا نوشتن یک گیگ هست.نقل قول:
مگه براي شما فرق داره ؟نقل قول:
من ٥ تا ستاره دارم -اصلا اين ستاره ها بر چه اساسي هست ؟
من 3 گیگ 3 روزه گرفتم! ( 7 تا ستاره دارم )نقل قول:
بله به من 2 گیگ داد --شما چند تا ستاره دارین ؟نقل قول:
شما چه سرویسی دارین ؟نقل قول:
من 8 مگ یک ساله + 40 گیگ فشفشه 30 روزه که هر ماه میخرم
دینامیت ( از خرداد 93 تا الان ) ، من ماهی 2 تا فشفشه 15 گیگ مصرف می کنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 7 ستاره فکر کنم درصد سابقه کاربر و وفاداری اون به های وب رو نشون میده ...
همچنین اونایی که ستاره بیشتری دارن فشفشف های هدیه با حجم و زمان بیشتر بهشون تعلق میگیره
این درصد سابقه و وفاداری شون بر چه اساس هست ؟نقل قول:
اولین روز من با های وب !! (سرویس 1 مگ)
منم یک گیگ هدیه یلدا بهم دادن....
فشفشه ۴۰ گیگ یک ماهه هم بده با این وضع :
به چه دردی میخوره ؟!
به وفاداری و این حرفا نیست.
به سرویسیه که خریدید.
احتمالا هر چقدر گرونتر باشه ستاره های بیشتری میگیرید...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
محتوای مخفی: ping
10 روز دیگه سرویسم تموم میشه تخلیه می کنم
نت جدیدتون رو کجا میگیرید ، اگر خوب هست بگید ما هم بریم از همونجا بگیریم ، من تا اینجای کار دو در مقابل های وب دو تا گزینه دارم ، یکی پارس آنلاین یکی هم آسیاتک ، به نظر شما کدوم بهتره ؟ (بیشتر از نظر پینگ و تایم اوت)نقل قول: