نقل قول:
مگه میشه کسی که 2 مگ داره خطش رو روی 1 مگ بزارن ؟ این کاملا غیر قانونیه چرا شکایت نمیکنی ؟
Printable View
نقل قول:
مگه میشه کسی که 2 مگ داره خطش رو روی 1 مگ بزارن ؟ این کاملا غیر قانونیه چرا شکایت نمیکنی ؟
لامصب هی پشت سر هم ip عوض میکنه نمیزاره صاف دانلود کنیم اما سرعت20
بهت چقدر سرعت میده فرشاد؟ به من 700k ثابت میده... downstream روی 6450
500 کیلوبایت تا 600
لامصب از نامحدود بیشتر حال میده :D
نت واقعیه دیگه نت واقعی رو بدون اکانتینگ باید تجربه کرد هر چی مصیبت و کندی و تایم اوت و... هست از اکانتینگهنقل قول:
اینجاست که میفهمیم چقدر دروغ به خورد ما میدن...
اصلا وقتی این عددا رو میبینم کیف میکنم
نه اصلا :n09: شما اصلا پیش نماز مسجد :n02:نقل قول:
یه لحظه یادم اومد اون خط رو هنوز تخلیه نکردن، به حکمت تخلیه نشدنش پی بردم :n02: الان با یوزر و پس 123456 دارم با سرعت 2مگ دانلود میکنم روی اون خط... :n19: فکر کنم یه خط دیگه باید بگیرم برای مواقعی که اکانتینگ خراب میشه :n19:
بچه ها کمککککککککککککککک:
من حدودا ماهی 8 گیگ مصرف دارم .نامحدود که اصلا به صرفه نیست برام .اما به نظر شماها اگر سرویس 8 گیگ بگیرم بهتره یا 2 گیگ بگیرم و بعد 6 گیگ اضافه بخرم ؟ سرویس 8 گیگ ارزونتر درمیاد اما میترسم سریع حجم رو بخوره چون معمولا سیستم مخابرات اینطوریه که شارژ پیش فرض سرویس رو میخوره .حالا نظر شماها چیست ؟
مثل اینکه پهنای باند مخابرات تموم شد سرعتم شد 240:n13:
ولی ای پی عوض نمیشه
آقا شد 130 پس چرا؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:n13:
ببین... 128 نامحدود بگیری خیلی به صرفه تره... من 100 هزار تومن خرجم شد این ماه... برو از پارس آنلاین 256 نامحدود بگیر، خیلی به صرفه تره.نقل قول:
برای من 110 بوده...نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی، میگه این تغییرات پهنای باند هم اختلال سیستم مخابراته :n02: حالا راست و دروغش رو نمیدونم. گفت تا شنبه حتما درست میشه... میخواستم بش بگم، غلط کردی! :n24: همین داغون ولش کنید حالشو ببریم :n02:
شیطونا سرعتو محدود کردن ولی سریع راه حلشو پیدا کردم:n09:
سروش والا خودت که میدونی از مخابرات دیگه نمیشه اومد بیرون وقتی رفتی دیگه باید برا همیشه بمونی وگرنه اگه بخوای بیای بیرون .... .پس مجبورم از همین مخابرات بگیرم .128 که خیلی کمه مخصوصا الان که همه رو اسمی کردن .من حوصله ندارم 2 ساعت وایسم تا پیج برام باز کنه .برا همین تصمیم این شد که 1 مگ حجمی بگیرم حداکثر ماهی 30 برای نت میدم اما موندم ترافیک بالا بگیرم یا ترافیک پایین بخرم بعد مقدار مورد نیاز رو به صورت مازاد تهیه کنم .کدوم بهتره به نظرت ؟
واااااااااااااااااااااااا اا ببینید چه میکنه:n19:
دستخوش مخابرات
ایولا.............ایولا.......ایولا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا فرشاد باید یوزر پسورد رو چی بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چی خواستی بزار یه عدد الکی مثلا چند تا 2 یا چند تا 4نقل قول:
والا پس رو عوض کردم چراغ قرمز شدنقل قول:
فرشاد تو هم خوب شانس داری من که پس رو عوض میکنم چراغ نت میپره و قرمز میشه :n02:
یعنی ibs برا شما کار میکنه؟نقل قول:
منم با یوزر و پسورد الکی وصل میشم، اولش کمی قرمز میشه ولی بعد از 2-3 بار قطعی، ثابت میشه :n19:
به نظرتون الان های وب و پارس حرفی واسه گفتن دارن؟:n02:
فرشاد خان چرا وقتی عوض میکنم چراغ قرمز میشه؟؟؟؟؟فقط باید پسورد رو عوض کنم یا یورنیم هم باید عوض شه؟؟؟؟؟please help
بچه های اینترنتی که اینا میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایگان شبانه هم داره؟
نامردا نامحدودا رو خیلی گرون کردن:n29:
فرقی نمیکنه یکیشون یا هر دوشون شاید اکانتینگ شما کار میکنهنقل قول:
اقا من نمیدونماکانتینگ چیه لطفا راهنمایی کنید.مرسییییی
اره بابا برا چی کار نمیکنه اونم مثل چی شاید ماله نمایندگی های مخابرات خراب شدن ولی ضحی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
بعد که درست شد شارژ رو کیلو کیلو میشکه میبره :n08:نقل قول:
جناب شما از کدوم نمایندگی نت داری ؟ ضحی هستی ؟نقل قول:
الهی این وضع را از ما نگیر!
سلام به همگی ...نقل قول:
ما فیبر نوری هستیم 558 این مخابراتم که از بدو تولد تا الان پورت خالی نداره برای ما هیچ جایی نیست که سرویس بگیریم ؟
فکر کنم اسیاتک سرویس میده به فیبر نوری من که رفته بودم شرکت مخابرات اونجا برای کسایی که فیبرنوری بودن زده بود که یه شرکتی فیبرنوری میدهنقل قول:
فرشاد وقت داری این Max Payne 3 رو هم دانلود کن برای PC بیام ازت بگیرم :n02:نقل قول:
دست رو دلم نزار چند روز پیش بخاطر کمبود هارد مجبور شدم پاکش کنمنقل قول:
بدبخت این لپتاپ میخوام بهش تا شب استراحت بدم داره میپوکه دیگه البته اگه طاقت بیارم:n02:
از این سایت میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n14:نقل قول:
برای دانلود چرا با لپتاپ کار میکنید یه PC با مشخصات پایین بگیرید برای همین کارا دیگه مثل خودم :n02:24 بدبخت روشنه اخ هم نمیگه برای بازی اینا هم لپتاپ
فرشاد میگم من دربه در دنبال این GTA IV میگردم نمیدونی کجا میشه پیدا کرد ؟
boy alone من از این سایت میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......حالا باید چیکار کرد؟؟؟
نت ما 2روز قطع بود مال شما هم اینجور بود؟
نه...../....