یعنی امروز فردا تعطیلیه و کلا پشمه که میگه هفته دیگه!!؟نقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Printable View
یعنی امروز فردا تعطیلیه و کلا پشمه که میگه هفته دیگه!!؟نقل قول:
خب مهندسشون که اونجا بیکار نشسته بیاد جواب منو بده!نقل قول:
باید برم تو نوبت تا مهندس وقت کنن
فک کنم هوشمند قطع میشه
اخره هروقت من میخوام dota بازی کنم هم وسط بازی نت از بین میره و abandon می خورم
میخوامم که یکیش رو بر طرف کنم دوباره نت قطع میشه و روز از نو روزی از نو
تا حالا 11 تا abandon خوردم:n21::n28::n30:
کد:
96
وضعیت نرمال
22:02:15 1393/03/07
97
وضعیت نرمال
22:04:05 1393/03/07
98
وضعیت نرمال
22:04:39 1393/03/07
99
وضعیت نرمال
22:05:05 1393/03/07
100
وضعیت نرمال
22:22:24 1393/03/07
101
وضعیت نرمال
22:47:08 1393/03/07
102
وضعیت نرمال
22:47:34 1393/03/07
واقعا چرا این مخابرات اینقدر بی ثبانه؟! مخصوصا شب که میشه تایم اوت خیلی زیاده
خیلی خراب شده چیکار باید بکنیم
قطعی که زیاده هیچ خودمون هم همش مجبوریم مودمو ریست کنیم:n29:
یه سوالی که واسم به وجود میاد اینه که میشه دوستان گرامی واسه من توضیح بدن ارتباط قطعی اینترنت با ریست کردن مودم چی هست !!! اخه چه طوری مگه این دو مقوله با هم ربط دارن که ریست موردم باعث وصل نت بشه مگه??!!!نقل قول:
مرسیی
مودم رو ریست کنید آی پی جدید میده.نقل قول:
چند وقتی هست بعضی از آی پی ها اصلا اینترنت ندارند
بچه ها من دیشب از ساعت 3 به بعد اینترنتم قطع شد، تا الانم مشکل داشت.
کشی دیگه هم همین مشکلو داره؟
من مشکلی نداشتمنقل قول:
من که شبی 2.5 گیگ دانلود میکنم. طرح پاییزه نقره ای
الان با وی پی اس دارم پیغام میزارم ... سایت ها اصلا خوب باز نمیشن ..
حتی داخل کشور .. یکی باز میشه / 10 تا باز نمیشه ..
جیمیل باز میشه / ورزش 3 یا خود همین پی سی ورلد نه !
نقل قول:
مال dns هاست با dns jumper تست کردین ؟
اینا درگیرن با خودشون؟ چرا قفل کردن مک آدرس رو از تنظیمات برداشتن؟
دوستان تا حالا دقت کردید که در اگر بازه روز از نت مخابرات استفاده کنید حجم بیشتری ازما کم میشه نسبت به ساعات شبانه??!!
من با نرم افزار میزان مگ کم شده رو چک می کنم- یک چند تاصحفه سایت خاص رو در روز که باز می کنم هر کدوم حول و حوش 6 مگ واسم میندازه-حتی واسه یک موضوع خاص که با wikipedia چک می کنم در روز کلی حجم در حد 5 مگ واسه یه صفحه text از من کم میشه !!!!
همونا رو که 1 شب به بعد باز می کنم نرم افزار نشون می ده که باز کردن اون 3صفحه روی هم 4 مگ بیشتر نبوده !!!
شما ها هم تا حالا تست کردید ?لطفا تجربایتون رو بگید چون من نظرم اینه اینا واسه اینکه مشتری زیاد حجم بخره ، عمدا کاری می کنن که تند تند حجم تموم شه!
از اول هم درست نمیکرد! عملا بود و نبودش فرقی نداشت.نقل قول:
چرا جدا نمیشه نصف شب سایت رو باز کرد؟ به زور باز میشه:n14:
دیشب و امشب سرعتها خراب شده. شبانه طلایی 100 شده.
احتمالا به تغییر آی پس ها مربوطه. قبلا با 2 شروع میشد الان با 46
دقیقا برای منم. من طلابم پیش شماره 271نقل قول:
لعنت خدا بر مسئولین اکانتینگ که دیگه شوروش رو در آوردن (فقط اسم یزید بد در رفته،اینا هم دست کمی ندارن...)
حقه بازها دقیقا اولین شبی که سرویس واسه 1 ماه شارژ میشه،پهنای باند رو آزاد میزارن (من که نقره ای هستم فقط همون شب رو راحت بالای 100 کیلوبایت سرعت میگیرم) و از شب بعدش تا 1 ماه دیگه چنان پهنای باند مرکز رو میارن پایین که این صفحه p30world هم بزور باز میشه
در حدی پهنای باند رو شبا میارن پایین که فکر کنم اگه 2 تا کاربر بزارن دانلود سرعت روی 30 باشه چه برسه به 8 تا یا بیشتر...بعد هی میان میگن کاربر هجوم آورده!(کاربر هجوم نیاورده،خودتون هجوم بردید به سمت پهنای باند:n24:)
چند وقت هم هست که علاوه بر شبا روزا هم کیفیت سرویس افتضاح شده مخصوصا سرور خارجی:n21:
منظور از ریست کردن مودم توسط دوستان همون خاموش و روشن کردن مودم هست که دوباره به شبکه وصل بشه و IP جدید بگیرهنقل قول:
چون هم اون گزینه از اول درست کار نمی کرد (اصلا کار نمی کرد) و دوم اینکه وقتی امکان محدود کردن روی پورت فیزیکی وجود داره دیگه نیازی به اون نبود. (بهترین حالت امنیتی برای عدم سوء استفاده از اکانت کاربری توسط دیگران همین محدود کردن به پورت فیزیکی هست)نقل قول:
متاسفانه برای من امکانش نبود اون گزینه محدود کردن پورت فیزیکی رو بررسی کنم امتحان کردید ببینید واقعا کار میکنه یا نه؟نقل قول:
خیلی جالبه ، منم قبلا تست نکرده بودم ولی الان که تست کردم . ظاهرا این گزینه هم کار نمی کنه مثل همون محدود کردم مک آدرسنقل قول:
لطفا سایر دوستان هم تست کنند.
:n02:نقل قول:
واقعا اگر کار نکنه در این مخابرات رو باید تخته کنند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه من چند وقت قبل همینطوری اون گزینه رو زدم بعد چند دقیقه اس.ام.اس اومد که پورت فیزیکی شما محدود شد! برای شما sms ای چیزی نیومد؟
چرا اس ام اس اومد ولی باز هم کانکت میشه با پورت دیگه...نقل قول:
من الان حساب مغازه دادشم که از مخابرات سرویس داره را روی پورت فیزیکی محدود کردم ولی از توی خونه تونستم بازم با مشخصات کاربریش کانکت بشم!!!!
کسی با زنگ زدن محدود نکرده؟ اینطوری هم الکی هست؟نقل قول:
مک آدرس رو مدتی قبل یکی از دوستان زنگ زد و واقعا محدود کردند ولی پورت فیزیکی رو نمیدونم که آیا قفل میکنن یا نه؟!نقل قول:
حجم ماه قبل من به این ماه منتقل شد.
مال شما هم تینجوری شده؟
از کی منتقل میشده و من بی خبر بودم.
در سرویس هایی که پیش پرداخت هست یعنی پول سرویس را اول می دهید منتقل میشه (این جزو قوانین مخابرات هست)نقل قول:
مال من ماه به ماه میاد روی قبض.و بیش برداخت نیست.نقل قول:
تازگی یا دقت کردم ولی اون اوایل حجم صفر می شد.
ممنون
ترافیک خود سرویس بوده یا ترافیکی که اضافه در طول ماه خریداری کردید؟نقل قول:
پس مال همه دوستان این طوری هست??نقل قول:
اتفاقا می خواستم بپرسم چرا یهویی بعد این همه مدت،شروع آی پ ها تغییر کرده !!لطفا نظری دارید بگید .مرسی
برای من هر ماه 8 گیگ میاد.من زیاد اینترنت نمی رم.بیشتر دانلود دارم که اونم با تنظیم دقیق ساعت دانلود هر روز ازم فقط 10 مگ کسر میشه.
در کل من اصلا اهل خرید ترافیک نیستم و اگر هم بخرم به خاطر گند کاری های مخابراته.مثلا وقتی ترافیک هارو می دزده و میگه من کاری نکردم.
وقتی ....
خلاصه که فکر کنم ترافیک ها می مونه.امروز ترافیک های ماه قبلمو چک کردم.دیدم 200 مگ بیشتر از اون چیزی که باید می داشتم بهم دادن.البته اون 200 مگ مال ماه گذشتش بوده.
سلام در سایت زده
ایا این معنی اش اینه که درساعت 12 شب روز 10/3 تموم میشه یا ساعت 12 شب 11/3
تاریخ انقضا اعتبار: 1393/03/11
چون نامفهومه نگفته در ابتدا یا در انتهای روز
نقل قول:درساعت 12 شب روز 10/3 تموم میشه .یعنی به محض اینکه بشه11 برج شما تمومی.
این چه وضعشه.چند ساعته قطعه خداوکیلی؟؟؟؟:n03::n03:
مسخره کردن خودشونونقل قول:
زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد گفتم ، خودشون هم قبول داشتن و فقط معذرت خواهی می کردن
یایا یکسال از های وب سرویس داشتم ، روی هم 10 دقیقه هم قطع نشد...
بالاخره وصل شد .. :|
مشکل چی بود ؟ پشتیبانی هم که یک لحظه وصل شد 57 نفر جلوی من بودند .. گفتم ولش کن :|
مثل اینکه مشکل قطعی مربوط به یک منطقه بوده چون من قطع نشدمنقل قول:
ولی درکل اوضاع اینترنت خوب نیست