خوب این یوزر پس رو از چند صفحه قبل گرفتمنقل قول:
بفرما :
Username: testmannz
Password: lollipop123
سرورها رو تست کن ببین کدوم پینگ بهتری داره چون چنتاش پینگ رو میبرد تا 400
Printable View
خوب این یوزر پس رو از چند صفحه قبل گرفتمنقل قول:
بفرما :
سرورها رو تست کن ببین کدوم پینگ بهتری داره چون چنتاش پینگ رو میبرد تا 400
آقا ی چند نفر یوزر منو ادد کنن بشینیم بازی کنیم
دمت گرم . کانکت هم کردم . پینگ هم زیاد تغییر نکرد ولی تو بازی دی سی می شد .نقل قول:
واسه من که دی سی نشد ولی پینگ خیلی زیاده.400 تا 600 ا.شما با کدوم سرور وصل میشید؟؟
من به لندن وصل شدمنقل قول:
داش حتما قبل از کانکت شدن،پروتکل رو tcp کن.منم اولش حین کانکنت شدن پروتکلو عوض کردم،جواب نداد.یه بار دیگه امتاحان کن.من یه بازی رو بدون دی سی زدم،ولی یکم لگ اذیت می کرد:n27:نقل قول:
دمت گرم . اوکی شد ولی پینگ 300 تا 600 هست .نقل قول:
اگه راه حل بهتر یا همین سروری پیدا کردین پینگش پایین تر بود بگین . ممنون
دوستان گرامی
من دارم بدون هیلتر شکن بازی میکنم و اصلا هم دیسی نمیشم
تست کنید فکر کنم درست شد
البته رو حالت بریج وصل شید منضورم تنظیمات مودم هست
نقل قول:
نمی تونم بزارم حالت bridge و بدون اون هم دی سی می شم.
میشه این حالت بریج رو یکم توضیح بدی!!!تو کدوم قسمت مودم هس؟!نقل قول:
تیکت فرستادم برای isp دوباره میگم اگه مشکل از سرویس اوناست (خارجی ها) پس چرا بقیه ی بازی های اینترنتی خراب شدن و این ربط داره به یارانه و انتخابات و... چون اگه ربط نداشت پس چرا وقتی این قضایا تموم میشن اینترنت به طرز اعجاب اوری درست میشه و...
اخرش گفتم آیا این وضع درست میشه یا نه اگه درست میشه کی و... لطفا اطلاع رسانی کنین.
بعد از چند دقیقه رفتم دیدم زده خاتمه یافته هیچی هم جواب نداده.صد رحمت به این خارجی ها حداقل کمک نمیکنن یه دلداری میدن.
توجه توجه :n18::n18:
میخوام یه اسکین 487 rp گیفت کنم:n20:
هر کی میخواد پس باید این پست رو لایک کنه
اگه بیشتر از 15 تا لایک خورد یه نفر( از اونایی که لایک کردن) انتخاب میشه و در پست بعدی اسمش گذاشته میشه و یه اسکین 487 تایی میگیره :n16:
آقا من من من لطفا من اسکین دوس دارم:n02::n02:نقل قول:
شما اگه دستت چربه بمال رو کله خودت :n08:نقل قول:
15 لایک و 487 تا؟:| لااقل لجندری میدادی :/نقل قول:
دوستان عزیز درست شد بازی برین بازی کنید من 2 دست بازی کردم خدا رو شکر
راستی ی برنامه جدید گرفتم کلی چیزای باحال داره از جمله اینکه میتونی تمام اسکین ها رو استفاده کنید :n06:
10 تاشم قبول اصن ...
یه لایک کردن انقدر سخته !!؟ در مقابل 500 تا free RP ؟ :|
بقیه دوستان هم تست کنن لطفا چون من دیگه حال یه دست بازی کردن با کاستوم رو ندارم.دیشبیه دست کاستوم زدم فک کردم درست شده رفتم رنک مین 3 دی سی شدم:n14:
دیشب ساعت 12 نمیدونم چی شد یهو این برنامه کار نمی کرد! فکر کردم مخابرات رد منو زده :n02: امروز دوباره درست شد.
حالا قراره کسایی که دارن روش کار می کنن بهم خبر بدن که آیا میتونن این برنامه رو با pingzapper یکی کنن که پینگ هم بیاد پایین یا نه. من دارم همه تلاشمو می کنم مجانی در بیاد، چون League of Legends جزو بازی های مجانی Pingzapper نیست. حداقل اینکه اگه مجانی نیست هر 1 ساعت 1 بار DC بده، اگر کسی خواست بخره که خب هیچی. خبرشو همینجا میگم بهتون.
یه بار دیگه تنظیمات رو میگم دوستان تست کنن و لطفا تنظیمات رو حتما دقیق انجام بدید در عیر اینصورت بازم DC میده، حداقل واسه First win of the Day خوبه تا وقتی برنامه اصلی رو بسازن.
نقل قول:
این روشی که میخوام بهتون بگم هنوز تو مرحله تست هست و دارم با سازنده هاش صحبت می کنم. ممکنه هنوز پینگ داخل بازی بسیار بالا بره خودمم میدونم، اما الان در حال حاضر تست روی مسئله DC شدن هست، میخوان بدونن با این برنامه میشه جلوی DC هارو گرفت یا نه و نیاز دارن که تست بشه.
از همه کسایی که میتونن کمک کنن لطف کنید برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی دکمه دانلود کلیک کنید. یه برنامه دانلود میشه، نصبش کنید.
صفحه اصلی برنامه که اومد یه دکمه بالاش هست شبیه چرخ دنده که Preferences رو میاره، تو قسمت Protocol نگاه کنید، از UDP (Default به TCP تغییرش بدید، یعنی گزینه TCP باید روشن باشه. یک بار اینترنت رو DC کنید دوباره Connect کنید تا تنظیمات برنامه انجام بشه. توی برنامه سرور رو هم حتما United Kingdom و London انتخاب کنید، دکمه Connect رو بزنید و صبر کنید که بنویسه Connected، بعد خود League of Legends رو به طور معمولی باز کنید. یه بازی Custom بسازید و چند تا Bot اضافه کنید که صرفا تست کنید (که DC شدن باعث بن شدنتون نشه) ببینید DC داره یا نه. نتیجه رو به من اعلام کنید، اگر DC شدید بعد از چند دقیقه بوده و پینگ داخل بازی هم بگید ممنون میشم.
اگر این مرحله OK بود بعد روی پینگ هم کار می کنن.
پارس آنلاین- مرکز مخ.حکمت شعار-همین الان مین 5 دی سی شد ولی انگار کم کم درست میکنن isp به isp یا منطقه (خدا کنه:n27:)نقل قول:
یکی از بچه ها صحبت کرده با مسولین parsonline مکالمشو هم ضبط کرده . که گفته شده زیرساخت دست گذاشته روی udp و معلوم نیست کی درست شه .نقل قول:
الان تست میکنم میگم درست شده یا نه
والله برا من که درست شد
ای پی رو هم چک کردم مثل همیشه هست
نمیدونم شاید دارن درست میکنن کمکم
ولی بازم خدا میدونه ایراد از کجاست
هنوز دی سی میشهنقل قول:
راستی لطف میکنی نحوه بریج کردنو آکوزش بدی:n01:
من نمیدونم چرا بن نمیشم:n10: 10تا leave هم داشتم اما باز بن نشدم شاید خوده ریوت میدونه ایران تر زده کاری با پلیراش نداره:n08:
خب مثه اینکه دیگه کسی اسکین مجانی نمیخواد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه کشی رو شروع کنم ؟
دیگه کسی نمیخواد ؟:n03:
like کنید بعد از قرعه کشی unlike کنید اصن :|
آخه میخوام تعداد زیاد بشه ...
تا فردا ساعت 12 ظهر هم صبر میکنم ...
((دفعه ی بعد 975 تایی میشه ها حالا لایک نکنین :n22:))
ما لایک کردیم ولی فکر کنم سرکاری باشه واسه گیفت کردن اولا باید لول 20 باشی بعد هم دو هفته باید از زمان دوستی بگزره تا بتونی گیفت کنینقل قول:
دلم سوخت:n12::n16:بیا ازت تشکر کردم.:n12:نقل قول:
خبری نیست، مخابرات که هنوز داغونه،
5 دقیقه از شروع بازی که بگذره هر 5 ثانیه یبار قطع میشه، بعد از تغییر آیپی هم نهایتاً 30 ثانیه میشه بازی کرد، بعد دوباره هر 5 ثانیه قطع میشه :n24:
ولی امروز تایم اوتم از 40 درصد اومده روی 10 درصد، فکر کنم دارن یه کارایی میکنن.
برنامه ای که اون دوستمون دادن سرور کالیفرنیا دی سی نمیشه ولی پینگ تو سرور ان ای روی 900 ه پینگو درست کنید عالی میشه دمتون گرم
برنامه ای که اون دوستمون دادن سرور کالیفرنیا دی سی نمیشه ولی پینگ تو سرور ان ای روی 900 ه پینگو درست کنید عالی میشه دمتون گرم
سرور لندن که بهتره.دوروبره 500 ا. آره اگه پینگ کمتر بشه عالی میشهنقل قول:
لندن واسه من مین 10 دی سی شد ولی کالیفرنیا اوکی شدنقل قول:
آقا این tower vpn که پولیه.
شما چجوری گرفتید؟
من فعلا ازشون یه اکانت Trial گرفتم برای تست. اگه خواستی تست کنی حتما تنظیماتی که گفتم رو انجام بده، 2 صفحه قبل بری هست.نقل قول:
درسته کار میکنه .. ولی فک کنم باید برای بازی لول پول بدیم دیگه ..
البته دوستان من تو خوابگاه بدون هیچ دردسری بازی میکردم و امروز اومدم خونه مشکل و میبینم و این tower مشکل رو حل میکنه ولی پینگ خیلی بالاس ..
یه سوال دارم ..
کسی اینجا هست که بدونه چجوری میشه روی wireless ها و همین سیمی ها یه connection دیگه بتونه بسازه ؟
مثل قدیما که کارت میگرفتیم با یوزر و پس اون وصل میشدیم به نت .. چون تو دانشگاه برای ما یه اکانت برای یه هفته میدن که یه حجم مشخصی داره .. باید اول به وای فای وصل شی و بعد یه connection که اسمش brodband pppoe هست ایجاد میکنیم و با شماره دانشجویی و رمزی که داریم به عنوان یوزر و پس به اون وصل میشیم و از اونجا به بعد به نت وصلیم .. من خودم اومده بودم خوبه اینو تست کنم که دیدم بله و فقط اونجا میشه بازی کرد .. کسی میدونه که چجوری میشه اینکار رو برای کابل lan که تو خونه هست انجام داد ؟ که یه connection دیگه باز کنی و تا باز نکنی نره تو اینترنت ..
کسی سر درمیاره ؟ .. چون اگه در بیارید با پینگ عالی خودمون میتونیم راحت بازی کنیم .. من تو خوابگاه با پینگ 150 و بدون قطعی بازی میکنم و مدت 1 ساعت هم بازی کردم و مشکلی نداشته ..
سرور آّلمان و فرانسه پینگشون خوبه (200 تا 300) ولی time out زیاد داره
اینجا تاپیک League of Legends اِه یا VPN?
همون دومی که نوشتی ... :n15:نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دیگه لیگ آف لجندی نمونده که در تاپیک دربارش بحث بشه، به فنا رفت. :n14: