اعلام شده ولی با یه بند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اعلام شده ولی با یه بند:
داداش دم شما گرم ، دیروز ظهر که چک کردم این صفحه نبود.نقل قول:
جالب اینه هیچی از قیمت ها و اون تفکیک استان ها نزده ! فقط گفته 1 تا 7 رایگانه .
سلام بچه ها.
من یه سوال دارم..
جدیدا شنيدم تو یه مناطق که وايمکس ايرانسل مشترک کم داره سايتاي وايمکسشو داره جمع میکنه.
این درسته?
اگه درسته من از کجا بفهمم خونه ما جزو مناطقی هست که میخواد جمع بشه یا نه?
آخه من یه مودم یو اس بی دارم.و میخوام اگه فعلا قصد جمع کردن آنتن نزدیک خونه ما رو ندارن یه مودم وافاي بگيرم.
آخه از نظر سرعت خیلی راضیم ازش.سرعت و پايداريش عالیه.
منم خوندم که دارن جمع میکنن. اما مستقیم به ایرانسل اشاره نکرد. بهترین کار اینه که با ۷۰۷ تماس بگیری. اونا میدونن از دکل منطقه شما چند یوزر متصل میشن و میتونه احتمال بده جمع میشه یا نه اگه کلا این خبر جمع کردن دکل ها صحت داشته باشه
من یه سری شنیدم مبین نت یه شهرستانی رو جمع کرده بود گویا مودم ها رو بازپس گرفته بود. ایرانسل رو نمیدونم.
آره مبین نت پارسال توی هفت شهر رو جمع کرد
پرسیدم. جواب درست که نداد، اخرشم گفت نمی تونیم پیش بینی کنیم.نقل قول:
ولی تکذیبم نکرد.
دوستان تا حالا کسی از تعرفه ۱۲۸ کیلوبایت با ضریب یک به یک استفاده کرده؟ سرعتش واقعا ۱۲۸ است؟
خراسان رضوی من داشتم. بله.128 ویژه اس اسمش.نقل قول:
آیا در پاییز هم برای مشترکین اعتباری دانلود رایگان شبانه هست؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز. من خودم ساکن خوزستانم واین طرح در خوزستان نیست. اما چون ثبت نامم در شیراز انجام دادم بر اساس استان فارس از تعرفه ها استفاده میکنم و برای من هم ۱۲۸. ویژه وجود دارم. پس سرعت دانلود بالای صد کیلوبایت بود برای شما درسته؟
اونطور که دوستان در پستهای قبلی اعلام کردند و لینک گذاشتند ظاهرا بله همچنان دانلود شبانه رایگان استنقل قول:
باز استان به استان اگر فرق کنه نمیدونم. اما بله طرح 128 ویژه دانلودش حدود 130 کیلو بیت و دارای 5 گیگ حجم ماهانه و دارای شبانه رایگان هستش.
من حدود یکسال پیش که واسه اصفهان گذاشتن این طرح را گرفتم.نقل قول:
واقعا عالیه. 2 مگابیت یعنی 250 کیلوبایت سرعت دانلودشه.همیشه و بدون نوسان.
من که خیلی راضیم ولی ظاهرا منطقه تا منطقه فرق میکنه.
منظور شما همون ۱۲۸ ویژه است؟ دو مگ رو که من تو خوزستان گرفتم افتضاح بود. و سرعتش با ۵۱۲ فرقی نمیکرد. الان ۵۱۲ نا محدود دارم خیلی راضیم. واسه خوزستان بهترین طرح ۵۱۲ است. یک مگ و دو مگ فرقی ندارن با ۵۱۲
بله من 128 ویژه با ضریب اشتراک 1به1 دارم که 250 کيلوبايت دانلودمه..نقل قول:
میگم شهر به شهر فرق داره. یه طرحه با یه اسم یکی 128 اون یکی 256 دانلود میده:n04:
با این حساب خوزستان پایین تره.حتی اگه شصت کیلوبایت هم باشه من راضیم چون الان ۵۱۲ با ترافیک ۵ گیگ رو نوشته ۲۷ هزار تومان. خوب این که ۲۲ هزارتومانه . می ارزه
شبانه هم 250 تا سرعتشه؟ 128 ویژه؟
من زیاد اهل دانلود شبانه نيستم.ولی چند دفعه که امتحان کردم بین 150 تا 250 بود..نقل قول:
دوستان دانلود شبانه همچنان رایگانه؟
آره داداش ، فعلا رایگان هست .نقل قول:
خودم امروز تعرفه رو تغییر دادم به دو مگ 6 ماهه ! امیدوارم حالا حالاها تمدید بشه شبانه رایگان .
این ورها اوضاع خیلی خرابه شب ها میاد رو دایال آپ تقزیبا قطع میشهنقل قول:
مرسی . دوست عزیز. در ضمن من آبجیم نه داداش:n06:
من خودم نا محدود دارم. ولی این ماه چوناید یک بشینم درس بخونم ۱۲۸ با ضریب یک به یک میخوام بگیرم. سرعتش ه ظاهرا همون صد تاست شب. دانلود رو دیگه میذارم شبا
کسی مودم اون دور خواست موجوده.نصف قیمت میفروشم
1تا 7؟ یا 2 تا 8؟
1 تا 7 رایگان هستنقل قول:
سلام
حداکثر حجم ترافیک مصرفی برای 512 نامحدود اعتباری چند گیگ هست ؟
حد اکثر نداره دوست عزیز. من خودم ۵۱۲ نا محد دارم. هر چقدر میخوای دانلود میکنی. فقط یک مگ و دو مگ چنین چیزی دارن. من هر ماه راحت شصت گیگ دانلود میکنم
ایرانسل کلا مزخرفه
به نظرم شما دو مگ حجمی بگیرید به نفعتون باشه ، چون میشه در ساعات رایگان 4 گیگ گرفت و 30 ضربدر 4 میشه 120 گیگنقل قول:
از امشب طرح 2 مگ من شروع میشه ، امیدوارم چیزی که انتظار دارم ( سرعت 250 ) در بیاد :n02:
دوستان من نخوام تمدید کنم باید چی کار کنم؟ نمیخوام از موجودی حسابم کسر کنه! اما تغییر تعرفه که زدم، میگه ثبت نشد!
دوست عزیزو من گرفتم قبلا دو مگ رو. بیخود هفتاد هزار تومان پولم رو انداختم تو آشغال. متاسفانه سرعتش بالاتر از ۱۲۰ نمیرفت و شبها که افتضاح بود. و دیگه هر گز نگرفتم. سرعت ۵۱۲ و ثباتش از دو مگ خیلی بهتر ابود وایه . البته بستگی به منطقه هم داره. من خوزستان هستم و واقعا افتضاح بود. به دوستان در خوزستان هم توصیه میکنم اصلا طرف یک مگ و دو مگ نرن که ضرر میکنن. الان راحت برای ۵۱۲ پنجاه تومن میدم بیشتر از شصت گیگ دانلود میکنم. این ماه هم که قصد دارم ۱۲۸ بگیرم با ضریب یک به یک که امیدوارم دانلود شبانش هم صد و بیست و هشت باشه
دوست عزیز زنگ بزن به ۷۰۷ تا برات انجامش بدننقل قول:
من یه 3-4 ماهی میشه که 2M نامحدود دارم و قبل از اون هم 2M محدود ... در مورد سرعتش باید بگم که کاملا بستگی به منطقه و آنتن دهیش داره ...
من روزهای اولی که گرفته بودم مودم رو تو اتاق خودم و روی کیس گزاشته بودم که آنتن دهیم 15 تا 19 بود و سرعتم از 100~120 بالاتر نمیرفت ... مودم رو بردم طبقه بالا و گذاشتمش روی قفسه روی یه بلندگو :n10: و آنتن دهیم رفت روی 25 تا 29 و سرعتم رفت بالای 200 تا 240~250
منظور از آنتن دهی مقدار CINR R1 هستش که با جابجا کردن مودم باید مقدار اینو ببرین بالای 25 ...
محدود و نامحدود هم فرقی نمیکنه ...
در مورد حجم دانلود برای نامحدود ... بعد تقریبا 60G برا من sms اومد که اگه بازم دانلود کنین خططون به ضریب اشتراک بالاتری انتقال میکنه ولی با این حال بازم ماهانه بالای 300G دانلود کردم ... تازه اونم فقط با تورنت ... با لینک مستقیم از این هم بیشتر میشه ....
2 ماهه اول 2M محدوده ...
بله دوست عزیز منطقه مهمه. اما خوزستان به علت حجم بالای مشترکین کیفیت یک مگ و دو مگ خیلی کمه. هر چند که آنتن دهی ما کامله
جدیدن با گوگل مپ و گوگل ترنسلیت مشکل ندارین یا جیمیل روی موبایل؟؟! واسه من یه ساعت کار میکنه دو ساعت خرابه
من دو روز هست 2 مگ 6 ماهه گرفتم ، شب اول سرعتم از سال 1تا 2 بیشتر از 120 نبود ، بعد از ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 250 بود .نقل قول:
دیروز اینقدر اینجا بارون اومد ( اصفهان ) که مودم رو از پشت بوم !!! آوردم پائین .
مودمم مدل 130 هست که گذاشتمش داخل جعبه پلاستیکی قطاب و واسش بست و اینا ساختم ، عایق بندی کردم و ...
دیشب مودمم پائین در حیاط بود که سرعتم 70 بیشتر نشد ، امشب بعد از ملاحظات ایمنی زمستانه :n02: مودم دوباره رفت روی پشت بوم .
چیزی که من تجربه کردم این بود که هر چه آنتن بهتری داشته باشی سرعت هم به ماکزیمم خودش بیشتر نزدیک میشه و سرعت بهتری خواهیم داشت ، منتظرم امشب ببینم چی در میاد ...
این دو سه روز از مترجم گوگل استفاده کردم مشکلی نداشت ، شاید پینگ نت شما خوب نیست .نقل قول:
وقتی چهار تا چراغ مودمت کامل باشه. جا به جا کردن تاثیری هم داره؟نقل قول: