سلام دوستان من پچ El Grande Patchرو دانلود وظاهرا بدون هیچ پیغام خطایِی نصب کردم اما فقط اول بازی چند تا ازگلهای بازیکنای کلاسیک رونشون میده ولی هیچ کدوم از بازیکنای کلاسیک توش نیست کسی میتونه کمکم کنه علتش چی میتونه باشه؟
Printable View
سلام دوستان من پچ El Grande Patchرو دانلود وظاهرا بدون هیچ پیغام خطایِی نصب کردم اما فقط اول بازی چند تا ازگلهای بازیکنای کلاسیک رونشون میده ولی هیچ کدوم از بازیکنای کلاسیک توش نیست کسی میتونه کمکم کنه علتش چی میتونه باشه؟
بابا یه اپلود سنتر بزارید که فی ل تر نباشه.نقل قول:
سوال کنکور سراسری 90 :نقل قول:
دو تا آپلود سنتر درست درمون بگو که فیل تر نباشه ؟
- Uploaded
- Hotfile
- Other
- Any *
کسی جواب سوال مارو بلد نبود؟!نقل قول:
ظاهرا خیلی هم مبتدیانه نیست...
شما بعد از نصب ویندوز بازی رو رینستال کردین ؟؟نقل قول:
من یه فایل Setting.exe دارم واستون آپ کردم دان کن ببین شاید درست شه ...
کد:http://rs129l34.rapidshare.com/files/295825904/3136656/settings.exe
شما با توجه به اون چیزی که میخواید توی بازی اجرا کنید در قسمت سیستم استراتژی انتخاب میکنی.نقل قول:
مثلا x رو میتونی بزاری وقتی اون رو روشن کردی تیم بیاد عقب,یا بره جلو,یا بازیکنت اورلپ کنه و...
موفق باشید.
با توجه به اینکه میگی بازیکنای جوان اومدن توی تیمت, احتمالا نقل و انتقالات رو روی خودکار گذاشتی,چون وقتی نقل و انتقالات روی خودکار میذاری مسئول خرید تیم یه سری بازیکن جوان میخره و میاره توی تیم و حتما هم اون بازیکنات رو فروخته یا موفق نشده قراردادشون رو تمدید کنه,گاهی اوقات بازیکن قرارداد تمدید نمیکنه و از تیم میره.نقل قول:
موفق باشی.
ویرایش ---- این سوالمو جواب دادننقل قول:
این سوال رو یکی از دوستان زحمت کشید جواب داده بود.نقل قول:
ممنون دوست عزیز ، اما فایل تنظیمات رو دارم.منظورم اینه که اون مشکلی نداره!نقل قول:
مشکل اینجاست که فایل تنظیمات رو با NERO باز میکنه!!!
یعنی من اگه بخوام از فایل تنظیمات شما هم استفاده کنم بازم همون مشکل هست...
مشکل اینه که نمیدونم فایل تنظیمات باید با چه برنامه ای باز بشه!
بچه ها به چند روش میشه توپ رو از بازیکن حریف گرفت
لطفا اینارو توضیح بدید
1. از روبرو
2. از پشت سر بازیکن حریف در حالت دویدن
3. از کنار ها
خودم این کارو میکنم
R1+3 میگیرم بعد که نزدیکش شد L1 میزنم (L1 همین دکمه ای که باهاش بازیکن عوض میکنن )
از روبرو هم دکمه 4 میزنم
کلا از L1 زیاد استفاد میکنم
اگه میشه یه توضیح بدید
ممنون:11:
rapidshare بهتر از این ؟ حالا روی این اپلود سنتر لینک بدین. ممنوننقل قول:
لطفا بیشتر راهنمایی کنید،تیمای کلاسیک منم مشکل دارن.نقل قول:
با تشکر:11:
شما باید این فایلو دانلود کنی بعدش اونو توی محل سیو بازی کپی کنی:نقل قول:
کد:http://dehkadess.persiangig.com/other/Unlocker%20Option.zip
من تیمای کلاسیکو آزاد کردم،مشکل من اینه که بازیکنای این تیما الکی هستن،مثلا تیم آرژانتین مارادونا نداره.:41:
سلام
آقا من میرم بازیکنهایی رو در منوی ادیت ادیتشون میکنم مثلا اسکیلهاشون سن و ... اما پس از سیو وقتی وارد مستر لیگ میشم می بینم تغییری نکردن البته تغییرات مربوط به فیزیک بازیکن چرا اما اسکیلها و پوزیشن بازیکن تغییری نمی کنه.
البته اگه یه مستر لیگ جدید رو بخوام شروع کنم و قبلش برم ادیت کنم میشه اما االان تو بازی فعلی میخوام این تغییراتو داشته باشم
کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
میشه صورت بازیکنایی مثل مسی رو که صورتشون صورت بازیکن واقعیشونه رو روی صورت یه بازیکن دیگه انداخت؟
(میشه یه بازیکن با صورت مسی ساخت؟)
امیدوارم متوجه منظورم بشید.
با تشکر
خب این تغییرات قاعدتا در همون مسترلیگ که دارید میرید اعمال نمیشه.نقل قول:
کلا قسمت های Basic settings و Ability settings و Player Index (فقط کارت های سبز رنگ) رو اگه تغییر بدین باید یه مسترلیگ جدید شروع کنید تا اون تغییرات انجام بشن.
ولی قسمت های دیگه رو بین مسترلیگ هم تغییر بدین اون تغییرات انجام میشه.
من که الان نگاه کردم برای من درست بودش : دینقل قول:
فکر کنم به خاطر پچ هایی هستش که دانلود کردم.
برای شما هم الان مارادونا رو احتمالا داره ولی اسمش درست نیست.
بگردید یه پچی پیدا میشه که اینو درست کنه. حتی قیافه چند تا بازیکنای کلاسیک هم درست میشه.
شاید برنامه ی Nero شما مشکل داشته باشه ...یه Nero دیگه نصب کنید ... چون من هم nero رو دارم هم بازی رو و هیچ مشکلی هم ندارم ...نقل قول:
موفق باشید ... :11:
سلام دوستان گل
یه سوال جانانه ازتون داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهی وجود داره که PES 2010 رو آپدیت کنیم ، منظورم از آپدیت بروز کردن ترکیب تیم ها و جدیترین نقل و انتقال هاست
خواهشا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو منوی بازی برو تو System Setting بعد گزینه ی آخر یعنی Download رو بزن تا آپپدیت بشه ...نقل قول:
ممنون ولی تا 100 می ره و Erorr می زنه:41:نقل قول:
شما DLC 1.07 رو دان کن :نقل قول:
بعد اینم آپشن فایله مربوط به DLC 1.07 هستش :کد:http://download735.mediafire.com/19k1kl38vf1g/iycvzznnzgb/PES+2010+DLC+1.07.rar
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34848&d=1277448884
این همه PES باز حرفه ای یه سوال به این سادگی نمیتونین جواب بدیدنقل قول:
چطوری میشه توپ از بازیکن حریف گرفت؟
نقل قول:
من که حرفه ای نیستم و به این صورت عمل میکنم:
اگر دکمه پاس رو بزنی، پاشو جلوی توپ حریف میاره. حالا اگر پاس رو از اول همینطور نگه داری، یارت که Active هست، خودشو به حریف میرسونه و پا به پاش میره جلو تا توپ رو به همون صورت در بیاره
یه راه دیگشم اینه که تکل کنی. وقتی که مطمئن باشی میتونی با تکل توپشو بزنی بدون اینکه پاشو درو کنی، از هر سمت که باشی میتونی توپ رو بگیری. حتی اگه از عقب تکل کنی
اینایی که من بلدم ایناست
یعنی شما فایل تنظیمات بازی رو با نرو باز میکنی:18:؟!؟!؟!نقل قول:
مگه میشه:31:؟!
سوال من فقط اینه ، فایل تنظیمات بازی رو با چه برنامه ای باز میکنید؟!
راهشم ساده س.رو فایل کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید.
اونجا نوشته پیشفرض با چی باز میشه!
فقط اونو به من بگید...
سلام دوستان
من یه دسته بازی درام وقتی یو اس بی رو وصل می کنم که با دسته pes 10 رو بازی کنم این error رو میده راه چاره چیه ؟
کمکم کنید ....
کد:http://s2.kimag.es/share/51300035.jpg
خیلی ممنون نیما جان حالا دانلودی هم انجام میده ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:منم یه راه بلدم:میتونید وقتی توپ رو پای بازیکن حریف هست شوت رو نگه دارید تا یکی از بازیکنای شما(غیر از خودتون)همراه بازیکن حریف بره تا توپ رو از اون بگیره،این طوری می تونید شوت رو نگه دارید تا یکی از بازیکن هاتون بره و سعی کنه توپ رو از پای بازیکن حریف بگیره و خودتون جلوی یکی از بازیکنایی که اون می تونه بهش پاس بده وایسید و جلوی پاس دادنش رو هم بگیرید.
شما می تونید موقع توپ گیری به جای R2 , R1 رو بگیرید . با اینکار بازیکن شما موقعی که بتونه پاشو جلوی توپ میندازه ولی احتمال خطا وجود داره و تو محوطه پیشنهاد نمیشه .
تنها راه از پشت اینه که بدویی و برسی بقلش و اون موقع کافیه یه تکل بزنی راحت توپ رو میگیری .
از روبرو وقتی با یه انسان بازی میکنید بهترین راه حفظ بازیکنه . یعنی تکل نزنید . مخصوصا اگه طرف حرفه ای باشه . شما بازیکن رو به همراه بازیکن اون به عقب بکشید از اونجایی که اون می خواد ازتون رد بشه حتما نزدیکتون میشه و اونوقت توپ رو تقدیم شما می کنه . شما می تونید استراتژی فشار رو فعال کنید که با اینکار یکی از بازیکنای شما توسط خود کامپیوتر دنبال توپ خواهد رفت و شما می تونید با بازیکنی که شماره داره بازیکنایی رو که احتمال پاس بهشون هست رو پوشش بدید و توپ رو راحت بگیرید .
فقط تمرین لازمه . خودتون یاد می گیرین
نقل قول:
استراتژی فشار رو از کجا فعال کنیم؟
Game Plan > Tactics > Strategyنقل قول:
بعد یکی از استراتژی ها رو که نوشته No Strategy رو بزار رو Pressure.
من نمیدونم ، یعنی این سوال من اینقدر سخته که همه فقط میخونن و ازش رد میشن؟!نقل قول:
یا سخته که یه لحظه ببینید و جواب بدید؟!
نه عزیز .... منظورم اینه که Nero من با برنامه های دیگم مداخله نداره ...نقل قول:
برای اجرای فایلهای exe نیازی به برنامه نیست !!!:18: من نمی دونم شما سیستمتو از فضا گرفتی !! :27:
شما رو فایل Setting دوبل کلیک بکنید باید بدون مشکل اجرا بشه ... یعنی شما میگین برنامه رو اجرا میکنین نرو میاد بالا ؟؟؟
بهتر نبود بجای این چند روز سوال پرسیدن نرو رو حذف یا ویندوزتو عوض یا Restore میکردی؟:20:نقل قول:
آقا من فایل نقل و انتقالات رو دانلود کردم کار نکرد مگه چجوری باید استفاده بشه ؟ من فقط میخام ترانسفر ها به روز بشه چکار کنم ؟ اگه لینک بهتری هم هست دوستان زحمتش رو بکشین
مرسی ...
پست 9000 همین تاپیک فایل DLC 1.07 بعد دانلود توی این مسیر کپی بشه
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
حالا نمیدونم سیستم فضاییه یا نه ، ولی میدونم اونقدری پیشرفته س که فایل exe تنظیمات رو با NERO باز میکنه...نقل قول:
پس من این همه پست دادم که چی بگم؟!
تازگی با KMP باز میکنه ، چون محض امتحان نرو رو پاک کردم...
خیلی جالبه نه؟!
شما هم همون کلیک راست رو انجام بده روو فایل تنظیماتت متوجه و متعجب خواهی شد...همون طوری که من شدم.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
این کارا رو قبلا انجام داده بودم...نقل قول:
متاسفانه نتیجه نگرفتم که اینجا پرسیدم.
Setting.exe Detailsنقل قول:
Type of File : Application (.exe
Description : Pro Evolution Soccer 2010 Settings
آقای مجتبی همونطور که می بینید این فایل به طور پیشفرض یک فایل مستقل اجراییه که با برنامه دیگه ای باز نمیشه اما یه احتمال وجود داره
شما برو به Folder Option و تیک گزینه گزینه Hide extensions for known file types رو بردار
حالا بیا روی همون فایل Setting و اونو به این شکل درست کن Setting.exe
یعنی آخرش .exe رو اضافه کن و اجراش کن
لطفا جواب بدیننقل قول: