سلام دوستان
یه وایرلس رایگان نزدیک خونه ما هست. میخواستم ببینم میشه فهمید از چه شر کتی اینترنت میگیره؟
مودمش اسوسه. username برای وصل شدن به اینترنت ****213313 هست. VPI و VPC هم 0 و 35 هستش.
ممنون میشم اگه بگید مال کدوم شرکته.
Printable View
سلام دوستان
یه وایرلس رایگان نزدیک خونه ما هست. میخواستم ببینم میشه فهمید از چه شر کتی اینترنت میگیره؟
مودمش اسوسه. username برای وصل شدن به اینترنت ****213313 هست. VPI و VPC هم 0 و 35 هستش.
ممنون میشم اگه بگید مال کدوم شرکته.
با سلامنقل قول:
خير نميشه متوجه شد مال كدوم شركت هست
اگه محلشو ميدونيد از خودش بپرسيد اگه نه كه يه سرچ بزنيد توي اينترنت در مورد محلتون پيدا ميشه كه چه شركتهايي وايرلس ميدن اون سمت
موفق باشيد.
ممنون
ميخواستم ببينم اگه سرويسش محدوده ازش دانلود نكنم (نامرديه آخه :21: )
اگه نامحدود باشه وجدانم يكم راحت تره! :46:
من مودم pan avid دارم و یک گوشی xperia x10 وقتی میخوام با استفاده از وایرلس گوشی از اینترنت استفاده کنم فقط 5 کیلو بایت سرعت دانلودم هست در حالیکه سرعت خط من 20 کیلو بایت هست چه جوری متونم افزایشش بدم ؟
فك كنم مشكل سرعت اصلي باشه ! دوستم سرعت دانلودش توي كامپيوتر 100 kb هست و توي گوشي 40 تا !نقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
مخابرات كه شانس شماست كه براتون قطع نشده . ما سالي به 12 ماه قطع بود. و ايرانسل محدوديت قرار داده روي اينترنتش. ولي همراه اول رو نميدونم.نقل قول:
داداش محدود نامحدود دیگه چی چیه به نظر من که خیلی روش تاکید دارم(چون خیلی خیلی مهمه) برو پیداش کن ازش اجازه بگیر اگه راضی نباشه پدرت درمیادا ازما گفتن بود حالا میخواد نامحدود 2 مگ باشه 7 مگ باشهنقل قول:
یچیزی میدونم میگم دیگه بیشتر از این سیاسی میشه:31:
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
مثل اینکه این دوستمون mrmostafa دوباره دارن جابجا میشن(مستاجر) که پیداشون نیست:31::39:نقل قول:
سلام دوستان می خوام مودم بخرم ازlinksys w320g چیز بهتری تو بازار اومده یا نه؟؟؟قیمتش اصلا مهم نیست...راستی این مودم می تونه چنتا وسیلرو همزمان ساپورت کنه؟؟؟؟یه سوال دیگه؟؟؟کسی می دونه تو ایران مودل USA این مودم هست یا فقط چینیش تو بازاره؟؟؟قیمت روزشم بگید ممنون می شم...
سلام
من تازه عضو انجمن شدم .اگر جای تاپیکم مناسب نیست مدیران عزیز زحمت انتقالش رو بکشن.
واسه اولین باره که می خوام ADSL وصل کنم و یک مودم نیاز داشتم که بعد از چند تا سرچ کوتاه تو اینترنت و چند تا مغازه همه گفتن که d-link و smc مارک های خوبی هستن.
من هم smc مدل smc7904wbra4 رو به قیمت 50 تومن خریدم با این مشخصات:
2.4 GHz 802.11b/g wireless adapter
1 پورت wi-fi داره و 4 پورت سیمی
قرار شده فردا یا پسفردا یه نفر ار خود شرکت isp باید و adsl رو نصب کنه.
همه اول راهنمایی میخوان و بعد خرید میکنن اما من اول خریدم و حالا میخوام بدونم این مودم چه جور چیزیه؟
اصلا wi-fi بودنش خوبه یه نه.میگن بعضی مودم ها با بعضی isp ها مشکل دارن.این از همون مشکل داراس یا نه؟
برد wi-fi این مودم چقدر هست؟میتونه یه ساختمون 3 طبقه رو ساپورت کنه که از هر جاش بشه وصل شد به اینترنت؟
یه مدل هم داشت M@XNET که میگفت خودش ازون داشته و تا شعاع 40 متر با درو دیوار رو ساپورت کرده.گفت اینم مثل همون برد داره.
و در کل اینو ازش استفاده کنم یا اینکه عوضش کنم؟
ممنون
سلام من یه مودم معمولی dsl 2520u دارم حالا میخوام با لپتاپ و وایفای کار کنم.
من برم یه مودم جدید بخرم (حدود 55 تومن dlink را میگفت)
یا 20 تومن بیشتر بدم و برم یه اکسس پوینت بخرم.و از مودم قبلی استفاده کنم نظرتون چیه.
مبارک باشه مودم خوبیه . فقط برد 3 طبقه رو نمیدونم جواب بده یا نه . وای فای هم برای ارتباط بی سیم است. پس خوبه ! هیچ مودمی مارکداری با isp ها مشکل نداره. و اینکه به حرف فروشنده چندان توجه نکنیدنقل قول:
خوب اگه میخواستی تو 3 طبقه استفاده کنی خیالت راحت باشه یه مودم با برد زیاد میگرفتی که البته گرون هم هستش معمولا میگن سری n. من چندروز پیش گرفتم tp-link 8950nd که سری nd هستش برد و سرعتش چند برابر معمولیاست قیمتش 55000 تومن!نقل قول:
وایرلس گرفتی خوبه دیگه چون بعدا که لب تاب و گوشی وایرلس بگیرید مشکلی نداشته باشین یا شایدم دارین
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم...
یه مشکلی دارم که اگه توضیح بدین بی نهایت ممنونتون میشم :
من به تازگی یه مودم وایرلس TP-link که مدلش TD-W54KIT هست را خریدم و خودم به اینترنت وصلش کردم اما نمیدونم چه جوری روش پسورد بذارم...!!!
لطفا راهنماییم کنین...!!
ممنون از hike و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که راهنمایی کردن منو.
حالا روی برد این مودم تا چقدر میتونم حساب کنم؟3 طبقه نشه طبقه خودمون رو تا شعاع 15 متر با درو دیوار جواب میده واسه لبتابو گوشی؟
tp-link هم تو بازار بود اما کسی ازش تعریفی نکرد منم گفتم شاید خوب نباشه.
حالا این سری n هم که آقا آرش میگن فقط 5 تومن گرون تر از اینه.
مثلا چقدر اختلاف برد داره با اینی که الان خریدم؟میارزه برم عوضش کنم؟
داداش اگه میخواین از کسی تشکر کنید یه دکمه تشکر سمت چپ پست هر بنده خدایی هستش میتونید اونو بزنید!:46:نقل قول:
ممنون از شما:11:
اینجا حرفه ای ها هم هستند میان جوابتونو میدن ولی من که گرفتم روش نوشته بردش 4 برابره مدل های معمولی مثل tp-link 8901 که اکثرا دارند هستش و سرعتش 9 برابر.
البته یه امکان جدیدم داره که مربوط به قفل گذاریه باهاش کار نکردم ولی.
اینو بگم فردا یا پس فردا تازه خطم شاید فعال شه یه مشکل فنی واسه خطم وجود داره باید حل شه
تاحالا adsl خودم تجربه نکردم
با سلامنقل قول:
شما ابتدا وارد كنسول تنظيمات مودم بشيد
و به قسمت Wlan بريد
سپس يه گزينه به اسم security واردش بشيد
و از اونجا ميتونيد اون رو فعال كنيد و يه پسورد روي مودم بذاريد
موفق باشيد.
سلام ممنون از پستتوننقل قول:
این پسورده رو کجا میپرسه؟؟؟ یعنی کجا ازت پسورد میخواد همون وایرلسش یا نه موقع اتصال به نت؟؟؟
سلام دوست عزيزمنقل قول:
زماني كه روي وايرلس پسورد بذاريد ، هر موقع كه دستگاهي بخواد به صورت وايرلس بهش ارتباط برقرار كنه به محضي كه پيداش كنه و انتخابش كنيد براي اتصال پسوردي رو كه شما تنظيم كرديد رو ميخواد كه بايد وارد كنيد تا از اينترنت بتونيد استفاده كنيد
موفق باشيد.
با سلام
دوستان یک سوال داشتم . نمیشه این کانکش PPPOE رو نسازم و دستی کانکت نشم . الان داره ارور یوز و پس میده ......... ISP هم میگه مشکل از اینجا نیست ( خلاصه این جمله مشترک همه ISP هاست ) . میشه یه کاری کرد که مودم خودش خود به خود وصل شه و دستی کانکت نشم ؟
مودم من D- Link DSL 200 هستش
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلامنقل قول:
زماني كه شما يه كانكشن PPPoE داخل مودم بسازيد بلافاصله با روشن شدن مودم اينترنت وصل ميشه و ميتونيد ازش استفاده كنيد بدون راه اندازي كانكشني ديگه
طريقه انجامش توي پست اول همين تاپيك هست
موفق باشيد.
ممنون از پاسختون . ولی اون لینکی که آموزش توش هست کار نمیکنه متاسفانه . اگر شما و یا دوستان دیگه میدونید لطفا راهنمایی کنید .
مرسی
اگه رفتی رو مودمش از رو ایپیش میشه شرکت را پیدا کردنقل قول:
سلام اگه بلافاصله بعد از روشن شدن pc به اینترنت وصل شه واسه مسایل امنیتی مشکلی نیست همیشه که اینترنت نمیخوایم اون موقع امکان ورود ویروس هستش؟؟؟؟نقل قول:
(یعنی اینترنت وصل باشه ولی مرورگری رو باز نکنی و از اینترنت استفاده نکنی امکان ویروسی شدن هستش بخصوص که فقط nod32 دارم)
اگه هستش بهتره pppoe نسازیم یه کانکشن بسازیم بهتره مگه نه؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
بله همینطوره
اما اگه آنتی ویروس آپدیت روی سیستم نصب باشه مشکلی پیش نمیاد
بیشتر استفاده از PPPoE واسه زمانهایی هست که میخواید از وایرلس استفاده کنید فقط بدون روشن شدن کامپیوتر و اجرای هر کانکشنی
موفق باشید.
بچه ها کسی پست قبلی منو جواب نمی ده؟؟؟
یکی جواب منو بده تا اخر هفته باید برم بخرم.:11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم خوب مسلما اگه يه مودم وايرلس بگيريد بهتره و راندمان استفاده از اينترنت رو هم در حالت بيسيم افزايش ميده
موفق باشيد.
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
نقل قول:با سلامنقل قول:
براي پشتيباني وايرلس زياد نگران تعداد دستگاه نباشيد
چون دستگاههاي معمولي تا 20-15 تا كلاينت رو جواب ميدن چه برسه به اين مدل و مارك
در مورد قيمت و كشور ساختش هم اطلاعاتي ندارم
دوستان ديگه حتما پاسخگو هستن
موفق باشيد.
من یه مودم TP-LINK TD W 8950ND گرفتم قیمت 56000 تومن 4 پورت داره واسه اینترنت باسیم و وایزلسم داره
بردش 4 برابر و سرعتش 9 برابر مدل های قبلی (سری G هستش) قیمتش 9000 تومن ازسری G بالاتر بود.
به توصیه دوستان P30WORLD تی پی لینک گرفتم .از بین 10 تا مغازه همشون D-LINK داشتند ولی 2 تاشون TP-LINK داشتند
جهت اطلاع کسایی که میخوان مودم بخرن
ببخشید دو سه روز بود اینترنتم قطع بود به خاطر اون نتونستم جواب بدمنقل قول:
بله از جایی که گوشی را گرفتم با وایرلس اونا کار کرد ولی با مدم خودم پیدا میکنه ولی وصل نمیشه فکر کنم مشکل از تنظیمات داخل مودم هست با تشکر
مدل خاصی نداره اسم کاملشpinavid adsl +2 وایرلس دار چون پین اوید فقط این مدلو دارهنقل قول:
خیر فقط ساخت چین موجود هست حتی تو آمریکا هم بعید می دونم خودش تولید کنه . قیمت روزش هم شما باید شماره یکی از نماینده های فروش ساخت سیستم رو بگیرید و از اون بپرسید.نقل قول:
این آموزش :نقل قول:
vpi و vci رو همونی بزنید که شرکت خودتون میگهکد:http://www.neda.net/ADSL_Files/Dlink-dsl-200.pdf
دوستان سلام...
آيا راهی وجود داره که مودم يا adsl رو دستکاری کنیم...طوري كه وقتی یه نفر غیر خودمون میشینه براش یه زمانبندی ایجاد کنیم که یا دسترسیش قطع شه یا خلاصه یه بلایی سرش بیاد که کمتر بتونه استفاده کنه؟..يعني كاربري كه از پورت usb مودم استفاده مي كنه 2 سهم و كامپيوتري كه از پورت lan استفاده مي كنه 1 سهم ببره؟
البته طوري كه طرف متوجه کلک نشه ها...
با تشكر:11:
از سایت speedtest.net تست بگیرید مشخص میشه برای کدوم شرکت هست.نقل قول:
خیلی ممنون که اینجا پرسیدید این بستگی به مودمتون داره که متاسفانه مدلش رو نگفتید بعضی از مودمها مثل زاکسل و اسوس فکر کنم این مزایا رو داشته باشند برای دسترسی و عدم دسترسی هم مودمی مثل Linksys به شکل زیر هست :نقل قول:
کد:http://www.irfreeup.com/images/51225412754272198578.png
با تشكر از شما دوست عزيز...:11:نقل قول:
مارك مودم من level one هست و مدلش هم fbr-1161 هست...راهي داره؟
متاسفانه نتونستم کاتالوگش رو دانلود کنم . شما خودتون 192.168.1.1 رو بزنید و یورز و پس هر دو admin بگیردید داخل منوها ببینید چیزی پیدا میکنید.نقل قول:
يه همچين چيزايي هست...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينيد من يك سوال دارم و كاري هم به تنظيمات ندارم...چرا وقتي كاربري كه با lan وصل شده داره دانلود مي كنه طرف ديگه (كاربر usb) كلا قطع هست و پيج هم باز نميشه ولي بر عكسش صادق نيست؟ يعني يه جورايي زور lan بيشتره...چرا؟؟؟
بايد دست كم مساوي باشه و مودم اينترنت رو مساوي پخش كنه بين دو كاربر....
فکر کنم ایشون هم سواله منو کپی کردن و اوردن که ازشون ممنونم که انتقالو انجام دادن ولی مودم من dlin2520 هستش،راهی هست براش؟نقل قول:
آيا راهی وجود داره که مودم يا adsl رو دستکاری کنیم...طوري كه وقتی یه نفر غیر خودمون میشینه براش یه زمانبندی ایجاد کنیم که یا دسترسیش قطع شه یا خلاصه یه بلایی سرش بیاد که کمتر بتونه استفاده کنه؟..يعني كاربري كه از پورت usb مودم استفاده مي كنه 2 سهم و كامپيوتري كه از پورت lan استفاده مي كنه 1 سهم ببره؟
البته طوري كه طرف متوجه کلک نشه ها...
نقل قول:
يه سرچي زدم و 2-3 تا نرم افزار و ... پيدا كردم...مثلا يكيش برنامه bandwith controller بود...كه زياد به درد نمي خورد...چون بايد رو هر 2 تا كامپيوتر نصب ميشد كه اون وقت طرف بو مي بره...تازه كار كردن باهاش هم خيلي سخت و پيچيده بود...
چند تا نرم افزار ديگه هم بودند كه در محيط ويندوز نصب نمي شدند و براي نصب و استفاده از اونا بايد شبكه و آي پي و اينا بلد باشي كه خيلي بازم پيچيده ميشه...
به هر حال فكر نكنم نرم افزاري جواب بده...بايد چاره اي ديگر جست...
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
من یک مودم گرفتم مارک ASUS مدل WL-AM604
حالا این مودم که دارای چهار پورت LAN می باشد را من وصل کرده ام به چهار کامپیوتر!
حالا من می خوام تنظیمات این مودم رو طوری قرار بدم که این مودم روتر باشه و یوزر نیم و پسورد رو داخل مودم بدم و به محض روشن شدن به صورت اتوماتیک چه کامپیوتر روشن باشه چه روشن نباشه به اینترنت ول بشه!
راهنمایی کنید!
در حالت Bridge Mode هم فقط یک کامپیوتر با کانکشن وصل میشه!
در حالا PPO A و PPOE هم قرار دادم و وصل نشد!
با سلامنقل قول:
براي استفاده همزمان از هر چهار پورت مودم بايد تنظيمات رو روي PPPoE انجام بديد
داخل مرورگر 192.168.1.1 رو وارد كنيد و با يوزر و پسورد admin وارد تنظيمات بشيد
سپس به قسمت wan بريد و از اونجا connection type رو برابر با PPPoE بذاريد
و سپس يوزر و پسورد اينترنتتون رو پايينش كه فعال ميشه وارد كنيد
VCI رو هم برابر 35 قرار بديد
حالا ببينيد وصل ميشه يا خير
موفق باشيد.