پروتکت که اصلا ولی سابم که میلرزونه احساس میکنم چراغام کم نور میشه و عدده روی خازنم به 12 هم میرسه تو صدایه زیاد... خیلی میلرزونه که به 11.8 هممیرسه ... اوجه صدا .. :n19:نقل قول:
پروتکت که اصلا ولی سابم که میلرزونه احساس میکنم چراغام کم نور میشه و عدده روی خازنم به 12 هم میرسه تو صدایه زیاد... خیلی میلرزونه که به 11.8 هممیرسه ... اوجه صدا .. :n19:نقل قول:
سلام
دوستان پخش 2din که جی پی اس هم داشته باشه سراغ دارین ؟ غیر فابریکی از همین مارکهای خودمون پایونیر ؛ کنوود و ... درست حسابی هم باشه
اقا هیچکی پاسخگوی ما نیست؟!!!
چند تا سوال پرسیدیم ولی...!!!
از 80prs بگیر تا...بوی سوختگی کواک
سلامنقل قول:
اون بوی سوختگی رو من جای دیگه هر چی بلد بودم گفتم ! اگه گفتی کجا ؟؟؟ :n06:
سلام
دوستان نظرتون درباره این پخش چیه ؟
avh-2450bt
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که سالاری منظورم بقیه اساتید بود:n27:نقل قول:
سلام دوستان من برای ماشین میخوام فقط یه ضبط بگیرم فلش بخوره تا پدر گرامی بدون دردسر اهنگ هاش گوش بده در همین حد کافیه براش:n09: ...فقط هم پنلش جدا بشه وفلش بخوره وکیفیتش خوب باشه عمر بالا بودجه زیر 200
کلا چی پیشنهاد میدین؟
برند همه متفرقه بود بین اونا چی نظرتونه
مارشال چطوریاس؟
یه 155 یا 1550 یا 2550 پایونیر بگیریدنقل قول:
که قیمتاشون بین 200 تا 260 هستش که البته قیمتای پایونیر اومده پایین که قیمتایی که من دادم برا قبله و الان ارزونترم میتونین گیر بیارین
Sent from my HTC One X
سلام
عزیزانی که سروکار بیشتر با خرید و فروش دارن .بنظرتون قیمتهای پایونیر بازم میاد پائین ؟ از کنوود قرار نیست پائین بیاد ؟
من به زور راضیش کردم دست از این اف ام پلیرش برداره..راستم میگه چون واقعا استفاده ش پایینه شهرام ناظری و شجریان با کیفبت 128 گوش میده:n02: خو پس خیلی خرج کنه همون حذدودا 180 170 ایناست بگم صبر کنه قیمتا بیاد پایین ؟؟در مورد برند متفرقه ها توضیح میدین کدوم بهتره؟
یکی از بچه گفت mvh-155 رو تهران تو گرونی 185 تومن خریدهنقل قول:
شما بچرخ شاید 170 تا 190 پیدا کنی
البته فقط فلش میخوره سی دی نمیخوره پنلش هم جدا میشه
برند متفرقه هم بیخیال شو ولی اگه خواستی دنبالش بری گزینه اول سیلکس کفیت صداش از بقیه بهتره گزینه دوم مارشال بقیه رو اصلا نگاه هم نکن همینا هم بعد دو سال به ... میرن
سلام
من ماکزیمم یک و پونصد برای پخش و باند و ... در نظر گرفته بودم و می خواستم ۸۰۱۹ بگیریم که بنا به دلایلی نمی تونم بیشتر از یک تومن خرج کنم
حالا پخش پایونیر ۶۵۵۰ در نظر گرفتم (میخوام پخش بلوتوث داشته باشه) و آمپ ۵۵۰۰
در آینده هم قصد خریدن ساب هم ندارم
با توجه به اینکه تا حالا سیستم نداشتم و حرفه ای هم نیستم (به قول دوستمون گوشم به صدای سیستم عادت نداره ) و اعصاب صدای خیلی بلند هم ندارم
اگه پخش و آمپ بالا مناسب من هست که یه کواک خوب بهم معرفی کنید در غیر اینصورت که پخش و آمپ و باندی که به بودجم بخوره معرفی کنید
ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk HD
مرسی دوستان :n16:....دیگه مدل مشابه تو همون رنج قیمت پیشنهاد چیه؟
این مدل حدود چنده؟
DEH-2550UI
بعد من چون سر رشته ندارم این بخواد نصب بشه رو ماشین سیم کشی اینا باید تغییر کنه؟؟هزینه نصب چقدر میاد +خرید؟:n13:
درود
ی پخش(30دی و فلش خور) و 2 تا باند پایونر
سقف بودجه 600
چی پیشنهاد میکنید ؟ با قیمت
سپاس
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست عزیز
خوبید؟
من قیمت پخش رو 375 قیمت دارم که دیروز پرسیدم واسه یکی از اشناها
امپ هم :
پایونر5500 280 تومن
soundstream ref2-640 قیمت 370
soundstream px2-580 قیمت 310
rt1000.4 mtx قیمت 350
کواکسیال
RT602 - ROADTHUNDER series mtx audio قیمت 290
mtx T6C693 قیمت 300
infinity 6939I.KAPPA قیمت 340
alpine SPS-619 قیمت 320 و SPG-69C3 قیمت 300
CO 609 PLUS قیمتش گرون تره حدود 450 یا 60 ولی واقعا حرف نداره!هم کیفیت هم باس
.................................................. .................................................. .................................................. ........
من اگه جاتون بودم واسه کواک co 609 و واسه امپ هم mtx tr1000.4رو انتخاب میکردم
حیفه برای 150 یا 200 بهترینو از دست بدید
در کل انتخاب با شماست
.................................................. .................................................. .................................................. .........
حدودا بین 950 تا 1200 میشه بینشون انتخاب کرد +30 تومن rca و50 تومن هم هزینه نصب+طاقچه30 تومن
یا حق
سلام خدمت دوستاننقل قول:
جالبه که مشکلی نداره، اما زیر 12 نباید بیاد
خرید و فروش نداریم اما بستگی به دلار داره دیگه مهدی جان، فعلا فکر نکنم ، اما کنوود بنظر کاهش داشته باشهنقل قول:
حسین جان راهنمایی کردن، فکر میکنم این بهترین انتخابایی هست که میشه با حداقل هزینه انجام دادنقل قول:
بنظر من هم پخش6550 و آمپ550 خوبه
کواکسیال هرتز 690 و co609 هم می تونن انتخاب های خوبی باشند
پخش 450
آمپ 280
کواک 370 تا 400
با نصب و سیم کشی فکر میکنم نهایتا 1200 بشه
سلام
الان ضبطه من p1y هست و صداش تیزه نظره شما هم همینه درسته ... ؟
کلا پایونیر ها اینطوریه ...؟
اگر کنوود بگیرم صداش بازتر و قشنگ تره از پایونیرر..؟
پایونر کلا تو ولوم 70 درصد به بالا تیزه دلیلش هم یه چیز اینطوری بو که نمیدونم فرکانس مید رو به تریبل یا برعکس اینو انجام میده که باعث تیز شدن صدا میشه البته اگه درست گفته باشمنقل قول:
منم دنبال80prsبودم ولی واسه همین نگرفتم:n03:
کاش میشد یه شرکتی بیاد و یه ترکیب از 8019 , 80prsدرست کنه که بشه امکانات پایونر وصدای کنوود:n20:
کنوود صداش بهتره
.......................................
دوستان من حدودا 20 روزی نیستم که از تجاربتون استفاده کنم
فعلا
bye:n12:
یا حق
2550 بین 240 تا 280 هست بازار قیمت گذاشتن روشنقل قول:
البته الان که قیمتا پایین اومده شده 225 هزار تومن
بستگی به نوع ماشین فقط سوکتشو باید تهیه کنی که همه سیستم فروشی ها هم دارن ده دقیقه هم نصبش بیشتر وقت نمیخواد سوکتش 5 تا 8 تومنه هزینه نصب هم یه غریبه 5 تومن بیشتر نباید بگیره
کلا من نصب با سوکتو برا 2950 حدود 10 داده بودم البته وقت نداشتم وگرنه نصبش کاری نداره ها خودتم میتونی بکنی
خوب پس قیمته ضبطایه kenwood 8019 - 955-855 چنده ؟
سلام دوستان عزیز به خصوص ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اقا حمید . که قبلا خیلی راهنمایی کردن ) واسه 405 صفر باندای عقب 6965S که به جای 6964 اومده و واسه پخشم تقریبا 370 میخوام هزینه کنم از پاییونر تقربا میدونم چه مدلی میخوام ولی دوستان لطفا از کنوود و جی وی سی و سونی تو همین حوالی قیمت که گفتم اینم بگم اصلا اصلا قصد خرید امپ و ساب ندار م و ا ین سیستمم که بخرم در اینده اصلا اصلا قصد اضافه کردن امپ و ساب و باندو .... رو ندارم پس لطفا با توجه به تو ضیحات بالا راهنمایی کنید حالا چند تا سوال دارم 1 - این باند جلوای 405 کیفیتشون در چه حده به نظرتون تا 150 100 هزینه کنم عوض کنم ارزش داره تقریبا کیفیتش و جند درصد بالاتر میبره نسبت به فابریکی ویه چند مدل بان واسه درای جلو 405 معرفی کنید . 2-پخش و که گفتم تو پایونرا نظرم رو 3550 بود که قیمتا اومده پایین شاید مدل 6550 رو بگیرم که بلوتوسم داره - ا ین دوتا تو چیا باهم فرق دارن ؟ - به نظرتون ارزش اختلاف قیمت 3550 و 6550 که فرقشون تو بلوتو سه داره ؟ 3- اگه بوده رو اضافه کنم یا باند واسه جلو نگیرم ارزش داره پخش مدل بالاتر 6450 که Hi-Volt RCA Preouts 3 (4 V) داره بگیرم چون من امپ و سا وصل نمیکنم فقط باند عقب و جلو ماشین همین 4- واسه نصب باندای عقب میشه طاقچه رو برش نداد نصب کرد رو ام دی اف یا هرچی یا ربطی نداره در هر صورت باید برش بخوره ؟ واینکه میگن باندای عقبو واسه 405 رو ام دی اف نصب کنم بهتر صداش در میاد درسته اینو از نصابا شنیدم ؟ 5- لطفا قیمت جدید پخش و باندای عقب و جلو رو هم بگید که مزاحم اقا حمید بشیم واسه تهیه شون
رو 405 به خاطر نوع صندوقش صد در صد مطمعن باش طاقچه ام دی اف بهتر جواب میده اما تو براید پراید برش طاقچه بهترهنقل قول:
6964 هست 105 تومن الان
6965 هست 115 تومن
6550 هست 380
3550 هست 285
دوستان کسی صدای این 6912 پایونیر رو شنیده؟
این چیه تیوترشه؟چرا اونجوری هستش؟
این با پخش بهتر جواب میده به نظرتون یا 6964؟
قیمتش 85 تومنه!!
35 واتی هم هست 5 وات کمتر از 6964 زیادی کم نیست؟!!
سلامنقل قول:
ابتدا از غیبت چند روزه ای که داشتم از همگی عذر می خوام.یه مسافرت کوتاه همراه خانواده رفته بودیم.جای همگی هم خیالی.
دوم عرض تبریک دارم به دو دوست گرامیم که به کاربر فعال ارتقاء پیدا کردند. امیدوارم همواره تو زندگی شاهد موفقیتهای شما عزیزان و دیگر دوستان گلم باشیم.
حسین جان بنده رو چوب کاری میفرمایند. من انجام وظیفه میکنم.خودم رو هم در حد یه شاگردی که حالا حالا ها باید کسب علم و دانش نماید میبینم.
حسین جان غیز ار اینفینیتی همه خوبن.اینفینیتیها جدید خیلی جالب نیستن.
آدیسان هم خوبه.منتها باید از نظر قیمتی با هم سنجیده بشن.
تایپ ایکس آلپاین از نظر کیفیت از تایپ آر بالاتره
آدیو سیستم این سریش اصل آلمان هست و از نظر RATE بالاتر از همه آنها قرار داره. من صدای این مدل رو با ماسکونی AS100.4 شنیدم واقعا عالی بود. این سری جزو سری های اند ادیو سیستم هست پس واقعا حرف برای گفتن داره.قیمتش 1.150 هست.
آدیسان رو ندارم.
از نظر ورودی خیر اگر صحی کنترل شده باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.
من کامپوننتهام 75 واته ولی الان حدود 130 وات بهش میدم.:n02:
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید .البته یه تاپی تقریبا مشابه هم من قبلا باز کرده بودم.نقل قول:
مگه من دشمنتونم که جواب نمیدین ؟ :n13:نقل قول:
دشمن چیه عزیز شما بزرگی خوب عزیز من رفیق من دوستان هزار بار تو پستای قبل گفتن با زیر 1.5 نیمشه سیستم جور کرد چی بگن خب پیشنهاد بدن شما ببندی بعد راضی نباشی خود ما هم عذاب وجدان میگیریمنقل قول:
اگه نظر مارو بخوای باید صبر کنی بودجت بره بالا ولی اگه تاکیید بر این داری که بودجت بالا برو نیست همین برات خرج کردن کافیه قصد ارتقا هم نداشته باشی در آینده
پخش 2550 پایونیر بنداز 225 تومن
600-255=375
باندو jbl gto 938 بزار 195 تومن
375-195=180
180 تومن هم یه آمپ بگیر
میتونی 3500 پایونیر بگیری 170 تومن یا کنوود kcn-526 که هست 171 تومن پول اکسسوری و نصب هم البته هست که یه خورده بیشتر میشه
بعد ماشینتو روشن کنی بری به سلامت حال کنی:n16:
لینک آمپا
دوستان امپ 4کانال برای درایو hsk 165+hcx 690....?چی بگیرم خیلی گرون نباشه کیفیتم نسبتا خوب باشه.
بودجه تا حدوده 500-600
نقل قول:
دمت گرم گل پسر.
در مورد این تجهیزات کاملا آماتورم
کار آمپلی فایر چیه ؟ :n02:
واسه باند یکی از دوستان پایونیر 6975 رو پیشنهاد داد. (200 هزار ت)
در مقایسه با JBL که شما که شما معرفی کردین کدوم سرتره ؟
6975v2 الان 340 تومنه اصلا با این قیمت ارزش نداره صد در صد یکی از دوستاتونم نگفتن همه گفتن 6975:n06: چون کواک از نظر ما ایرانی ها فقط 6975 هست رو دستشم چیزی نیست در حالی که اصلا اینطور نیست:n02:نقل قول:
با بودجه شما هم نمیخونه
از 938 تقریبا بهتره ولی نه با اون قیمتش مثلا 250 بود خوب
آمپلی توان مورد نیاز مصرف کننده رو که تو ماشین همون باندا هستن تامیین میکنه
پخش 20 وات میده در حالی که مثلا یه 6975 به 80 وات احتیاج داره که اینجا آمپلی فایر بقیه توان مورد نیازو تامیین میکنه البته بازم فایده داره این آمپلی که برا رسیدن به جواب این سوالات فقط کافیه تو گوگل سرچ کنی
6975 ورژن 2 نیست.همون سری اوله
سری اول از v2 بهترهنقل قول:
ولی سری اول پیدا نمیشه الان که!باشه هم زیر 400 نیست
دوستان راهنمایی کنید لطفانقل قول:
JVC KS-AR8004Dنقل قول:
قیمت جدیدو ندارم
ولی آقای همتی که همون 390 زدن هنوز:n13:
اینم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
450 تومن ولی 4 تا 70 تا میده یه خورده کمه برا شما
بهترین گزینه همون 8004 هستش
کیفیتش خوبه؟نقل قول:
من کارکردشو ندیدم تاحالا ولی بچه ها اینجا اکثرا تاییدش میکنننقل قول:
صبر کن آقا حمید اینا میان درموردش توضیح میدن
سلامنقل قول:
با این بودجه به نظر من هم تنها انتخاب همون jvc 8004 هست.
آدیو سیستم ml75.4 هم میتونید بگیرید 600 تومن هست.ولی 75 وات رو هر کانال خروجی میده البته به نظر من حدود 100 تا خروجی میده.مثل راکفورد میمونه کمی بیشتر از اونی که کمپانی گفته خروجی میده.البته من فقط با اعتماد به گوشهام اینو میگم و تست آزمایشگاهی نکردم.
سلام ...........نقل قول:
سلام مهدي جان.نقل قول:
اگر ميخواي 2DIN تصويري بگيري بهتره 5550bt بگيري.پنلش "7 هست
قيمت قبلا حدود 1290 بود.
قیمت محصولات jvc هم امروز 10% تا 12% اومد پایین
صد در صد بقیه برندا به خاطر توی دور رقابت موندنشون میکشن پایین مخصوصا کنوود
الان mvh-155 پایونیر هست 170 تومن بعد سیرا هنوز پایین نکشیده ضبط اشغالش الان 150 تومنه تازه سی دی هم نداره صد در صد اینا هم میان پایین
---------------------------------------
کسی تاحالا صدای کواک های vibe رو شنیده؟
مخصوصا این مدلشو؟
مال کدوم کشورن؟بریتانیا(انگلیس)؟
قدرتی هست یا کیفیتی؟انگار کراس اور هم داره مثل اینفیننتی کاپا!
سلام
دوستان و اساتید یه راهنمائی کنید تا بتونم جمع بندی کنم سیستم رو جمع کنم .
الان سوالاتم در مورد پخش تصویریه :
1.این پخشهای 2DIN و INDASH کلا تو صدا حرفی برا گفتن دارن یا نه بدون در نظر گرفتن امپ و ... صرفا منظورم خود پخشه ؟ یعنی کلا پخشهای صوتی تو صدا حرفه ای ترن ؟ تصویری که صدا با تنظیمات خوب داشته باشه نداریم ؟
2.این تصویریها بویژه 2DIN ها هیچکدومشون GPS هم دارن ؟ طوریکه هیچ چیز اضافه ای نخواد ؟