فرمت ps fat32 باید باشهنقل قول:
Printable View
فرمت ps fat32 باید باشهنقل قول:
نقل قول:ممنونم.نقل قول:
منظورم اینه که بازی واسش تا کی میاد؟!
بازی ها هی پیشرفت می کنن و پی اس 3 و ایکس باکس خیلی وقته که هستن..
سخت افزارشون الان معمولیه ولی 5سال پیش عالی بود!
به نظرم منتظر باشم بهتره..
تا وقتی ps4 بیاد :31:نقل قول:
حرفت رو قبول دارم ولی باید بدونی که نباید سخت افزار کنسول روبا پی سی مقایسه کنی .
خود دانی .
موفق باشی
سلام دوستان
من یه بازی از اینترنت برای ps3 دانلود کردم
حالا یه هارد اکسترنال 500 دارم که خالیه
میخواستم ببینم چطوری باید این بازی رو بریزم توی هارد و بتونم بازی کنم
خود بازی شامل 2 تا فولدر هست به نام ps3_update و ps3_game
میخواستم ببینم هرد باید فرمت خاصی داشته باشه ؟
کلا کار خاصی باید انجام بدم
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
خوب با این آموزش نمیشه بازی رو از روی هارد مستقیم اجرا کرد و باید اونو کپی کرد تو هارد کنسول چون مربوط به فرمت ntfs میشهنقل قول:
من میخوام بازی رو از توی هارد اجرا کنم
ممنون
سلام
میخواستم بدونم میشه به وسیله ps3 فیلمهای bluray که خودمون درست میکنیم رو اجرا کرد؟
رفیق اگه منظورت فیلم با سورس کپی اره .نقل قول:
من میخوام یک ps3 بگیرم بیشتر به منظور دیدن فیلمهای bluray چون طبق تعاریفی که شنیدم بهترین bluray player موجود همین ps3 هست فعلا.نقل قول:
میخواستم بدونم که دیسکهای کپی رو اجرا میکنه؟
و قابلیت اجرا فیلمهای dvd رو هم داره؟
بله هست . تاکید میکنم با دستگاه کرک نشده میتونی فقط فیلم کپی ببینی نه بازی کپی . DVD روهم میخونه ولی زیاد توش نمیزارم چون اکثرا خط دارن .نقل قول:
سلام به همه بچه ها
اتفاقی یک لینک مدیافایر برخوردم دیدم نوشته New ps3 jailbreak
وقت سایت رفتن ندارم گفتم ببرسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری شده یا همون دانگل فعلا بازی اجرا میکنه
سلام , وقتی فیلم بلوری داخل دستگاه می ذارم پیغام this is an invalid disc error code 80029906 می ده . فیلم کپی شدست و کامپیوتر می تونه بخونه لطفا راهنمایی کنین
فکر کنم ریجن ( قفل منطقه ای ) فیلم با ریجن دستگاه یکی نیست .نقل قول:
رفیق اگه منظورت پکی باشه که ps3 به صورت کامل -- بشه خیر فعلا با همین برنا مه کپی میشه .نقل قول:
اگه ریجن یکی نباشه پیغام دیگه ای نمی ده؟ شاید به علت اینه که دیسک کپی شدست؟ البته دستگاهم کپی خورهنقل قول:
شما ریجن رو چک کن اگه مشکل حل شد که هیچ اگه نشد روی یه دستگاه دیگه تست کن . موفق باشینقل قول:
کسی نتونست کمکی بکنه ؟!نقل قول:
سلام
فعلا بازی های جدید با ترو بلو هست درسته
اتفاقی این لینک دیدم گفتم شاید خبریه دانلود نکردم ببینم چی هست نوشته jailbreak ps3 4.11 حتما فیک هست
مرسی
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان محترم...
بنده حدود 50 درصد بازی SKYRIM رو انجام دادم و بعد از مدتی کنسولم که FAT بود را با اسلیم تعویض کردم.... الان وقتی کپی سیو بازی رو اجرا میکنم... اجازه save نمیده و میگه این سیو برای پروفایل دیگریست...
دوستان راه حلی ندارید؟
ممنون
سلام بچه ها من چجوری می تونم یک فلش یا یک هارد به ps3 وصل کنم، باید فرمت فلش چی باشه ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
خوب باید پروفایلتون رو از کنسول قبلی به جدید منتقل میکردید . راهش هم استفاده از خود لایو هست .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز .. سیستم لایو برای xbox360 هست! منظور بنده ps3 و سیستم psn میباشد!
دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی کنن..
من الان یه PS3 بگیرم160گیگ بدون اینکه دست بزنم بهش(کپی خور کردن) و دانگل و اینا.. بازی اورجینال توش نصب کنم یه بار.. بازم لازمه که هردفعه دیسک توش باشه؟!
دوستان پایه تاق زدن بازی اورجینال هستن؟!
بازی پیدا میشه راحت تو ایران؟!
جایی هست کرایه بدن؟!
بازی کردن اریج یعنی داشتن بازی تا آخر بدون دیسک بازی از کجا اجرا بشه
بقیرم نمیدونم
نقل قول:پس اونوقت هارد به چه دردی میخوره؟!نقل قول:
ریختن بازی به این معنی که مقداری از بعضی برای رون اجرا شدن روی هارد ریخته میشه در کّل که بازی باید همیشه باشه
هارد برای مورد موزیک فیلم و ...
و مهمتر خرید از psn که روی هارد ذخیره میشه
رفیق کلا هر جوری که با ps قبلی بازی میکردی بازی میکنی دیگه . حالا ببینیم :31: به راحتی خوردن یک لیوان اب . کرایه یه زمانی بود ولی الان نمیدونمنقل قول:
صد در صد تایید میشه هرکدومش اندازه پول خونه با این دلار 2 هزار تومنی .نقل قول:
بعد یه چیز دیگه!نقل قول:
ریجن چند بگیرم؟! آخه بازی هارو که میدیدم همه ریجن ها هستن تو ایران!! کدوم بهتره بیشتره؟!
Ps3 160 گیگ 500 خوبه؟! کف قیمتش چنده؟! تو تهران کجا قیمت عمده همکار میدن؟!
دستگاه و بازی هارو فرقی نداره ریجن چند بگیری فقط باید سعی کنی که بازی ها با دستگاه ریجن شون یکی باشه اگر هم نبود زساد مهم نیست چون ps3 همه یه ریجن هارو میخونه و فرقی نداره خود دستگاه چه ریجنی باشه . توصیه مننقل قول:
ریجن 2 هست چون دستگاه و بازی هاش راهت تر گیر میاد . چه مدلی فت یا اسلیم ؟ قیمت خوب با گارانتی عالی یه فوشگاه هست تو پایتخت به اسم پاناسونیک .
الان مگه آک فت هست؟! میخوام آک بخرما!نقل قول:
اسلیم هست بی گارانتی اینیکه من میگم..
پایتخت که گرون فروشه!
پشت شهرداری..طبقه ششم جایی.. کسی که آدم معمولی نمیره بخره قیمتو میارن پایین تا امسال من بخرن جایی سراغ نداری؟!:31:
اک رو بیعد میدونم ولی درحد اک فک کنم راحت گیر بیاری ولی میدونی که فت ارور صفحه زرد میده؟نقل قول:
والا دست 2 گفتم نمی خوام..نقل قول:
الان د ی ج ی ک ا ل ا داره میده 515 slim 160gig پایینترم مطمئنم پیدا میشه..
ولی نمیدونم کجا!
سلام دوستان
توی بازی mw3
میزنه بازی Your NAT is Srtict
چجوری میتونم اینو تغییر بدم ؟
(چون میخام با دوستم بازی کنم نمیشه )
فک کنم مشکل از اینه .... اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال مسخره :
هارد معمولی به کنسول میشه وصل کرد یا حتما باید هارد پی اس 3 باشه؟!
هارد لب تاب فکنم 3.5 اینچی.نقل قول:
یه سوال دیگه:
چیزی که متوجه شدم از صحبت ها: گویا بازی های جدید با فریمورهای جدید کار میکنن..مثلا الان یه بازی بیاد با فریمور این دوره که فک کنم4.2 باشه کار میکنه.. کسایی که دسترسی به نت ندارن چجوری کنسولشونو آپدیت میکنن؟!
منظوریم کسایی که اریج کارن..
آپدیت همراه بازی هست
هاردهم 2.5
چنتا بازی فقط با فریمور های بالای 3.55 که هنوز ه.ک نشدن اجرا میشن؟! بدون دانگل البته...
اسم معروفاشو اگه میشه بگین :11:
و اینکه چند وقت دیگه فریمور های بعدی ه.کش میاد!؟
سلام دوستان
من هارد اکسترنال دارم
الان میخوام یه فایل ۷ گیگ رو کپی کنم اما اجازه این کارو نمید باید حتما ازFat32 تبدیل کنم به NTFS
آیا بازی ها از روی هارد NTFS اجرا میشه ؟