نقل قول:
شما جوابه منو اخر ندادین روی چه حسابی شما میگید که :
اصلا هیچ ربطی نداره که نیروی جاذبه باری حالت افقی و عمودی یک دیسک تغییر کنه چون شتاب ثابت و برابر 9.8 هست اگه اشتباه میگم بگید!!
نقل قول:
ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی
من حرفم رو عوض نکردم ، همونه !
یه مثالی میزنم ، یک میله فلزی داریم ، وقتی که در حالت عمودی قرار میگیره شق و رق هست ولی وقتی د حالق افقی قرار میگیره به صورت منحنی در میاد ! دلیل چیست ؟
آیا به غیر از این است که میزان تاثیر جاذبه زمین بر آن در حالت عمودی متراکم تر است ؟ (نگفتم کم و زیاد تر بلکه گفتم متراکم تر)
همین داستان در مورد دیسک هم هست ولی کمتر از چند هزارم میلیمتر و با چشم غیر مسلح دیده نمیشه ، وقتی دیسک شروع به چرهش میکنه نه تنها درایو باید باید مقداری انرژی صرف گردش دیسک داشته باشه بلکه باید مقداری نیرو هم صرف غلبه بر تلورانس دیسک بکنه ، این به کناری اون داستان فرمولی که قرار دادم در حالت دوران رو هم احتساب بفرمائید !
نقل قول:
دوست عزیز من با یک مثال ساده به شما گفتم که فشار رو شما دارید با جاذبه در اون مورد اشتباه میگیرید من یک باره دیگر اون مثال را این بار بهتر میگم:
شما زمانی که با کفش بر روی برف راه میرید پای شما در برف به مقداره زیادی فرو میره ولی زمانی که راکت به کفه پاتون وصل میکنید کمتر در برف فرو میرید ایا دلیلش اینه که نیروی جاذبه تغییر کرده!!؟ خیر دلیلش اینه که چون سطح اتکا افزایش پیدا کرده در نتیجه فشار کمتر شده چون اگه بدونین فشار رابطه معکوس با مساحت سطح اتکا داره.
بنده هنوز ربط فشار یک سطح سخت تر بر سطح نرم تر رو با یک جسم در حال دوران نمیفهمم !
نقل قول:
پس این که گفتین چه معنی میده:
ایا به این معنی نیست که جاذبه در حالت افقی دیسک بیشتر از حالت عمودیه اونه!!؟
اگه اینجوریه که باید بگم 100 درصد دارین اشتباه میکنید.
نقل قول:
وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .
من هنوز هم در جمله بالای خودم نمیبینم که گفته باشم میزان نیروی وارد شده (جاذبه زمین) بر جسم تغییری میکنه بلکه سخن از میزان تاثیرش بر سطح جسم کردم !
یه مثال ساده :
سک کیلو شکر چه توی یک بسته 10 در 10 باش چه توی یک کانتینر وزنش یک کیلو هست ولی پراکندگیش توی کانتینر بیشتره ! در نتیجه سطح بیشتری شکری میشود ولی میزان شکر ثابت است !
نقل قول:
من میدونم این فرمول مال چی هست ولی همونطور که قبلا گفتم این هیچ ربطی به بحثه ما نداره چون ما که نمیخوایم مقدار نیرو را بر روی قسمتهای مختلف یک دیسک بررسی کنیم!
ما حرفمون سره اینه که نشون بدیم ایا عملکرد درایو در حالت عمودی و افقی فرقی داره یا خیر ؟ همین.
من هم این فرمول رو به خدا برای اثبات حرفم در باره درایو نیاوردم ، فقط در مورد تولید جاذبه در حالت دورانی بود !
نقل قول:
عجیبه شما از طرفی از بقای انرژی سخن می گید از طرفی هم اینو میگید!!
این به هیچ وجه درست نیست چون همونطور که گفتم یک جسم همینطور خدادادی که چرخش نداره قطعا یک نیروی باعث چرخش اون شده مثال:
دیسکی که در داخل درایو هست به وسیله ارمیچر درایو به حرکت در میاد و گرنه خودش که همینجوری نمیچرخه!! چرا یه احتمال وجود داره و اون اینکه جن توش نفوذ کرده باشه و به قل ما اصفهانیا سوکش بزنه:31:
من گفتم فرض میکنیم که هیچ نیری اضافی به غیر از نیروی دورانی که بر جسم وارد شده ، بر جسم ما تاثیر نمیگذارد . یعنی شما فرض کند یه دیسک توی خلاء و بدون دخالت نیروی جاذبه و غیره و ذالک به گردش در آورده شده ! پس تا به ابد همین طوری میچرخه !
نقل قول:
شما در چند پست قبلتون اینو نگفتین:
مگه حرف اشتباهیه ؟
نقل قول:
اینم که دیگه بحثی توش نیست:
خودم فهمیدم اشتباهی نوشتم دیگه :31: 100 نفر با هم ریخته بودن سرم اینوری دشاتم تایپ هم میکردم بحث سر حجم قوری چایی خونمون هم بود نوشتم حجم :31:
نقل قول:
اما در اخر باید بگم که متاسفانه شما یک سری اطلاعاتی را از یک سایت خوندین ولی نه کامل بلکه به صورت ناقص من به شما توصیه میکنم که کتاب فیزیک هالیدی جلد 1 و 2 اون قسمتهاییش که مربوط به بجث ما هست را مطالعه کنید تا با هم بهتر بتونیم بحث کنیم.
من رشته ای که درش تحصیل میکنم نرم افزاره و اطلاعاتم در مورد فیزیک در حد مطالعات خودمه و آموخته هایم در دوران تحصل در مقاطع عمومی که همه چیز رو با هم خرکی بهت درس میدن :31: برای همین اگر جایی ببینم اشتباه کردم در این باره با کمال میل قبول میکنم و هیچ ادعایی هم ندارم ولی یک عدت خیلی بد دارم برای قبول چیزی به ریفرنس نیاز دارم که این دو جلد کتابی که فرمودید رو حتما تهیه میکنم :11: