سلام.
من با ویندوز ویستا یک مشکل دارم که با وجود نصب جدیدترین درایور پرینتر و اسکنر و پیغام نصب موفقیت آمیز، هیچ کدام کار نمی کنند.
ممنون می شوم پاسخ دهید.
Printable View
سلام.
من با ویندوز ویستا یک مشکل دارم که با وجود نصب جدیدترین درایور پرینتر و اسکنر و پیغام نصب موفقیت آمیز، هیچ کدام کار نمی کنند.
ممنون می شوم پاسخ دهید.
درایور قدیمی رو نصب کن ببین جواب میده یا نه
درایور قدیمی مخصوص xp است و جواب نمی دهد. :41:نقل قول:
سلام دوستان
راهی هست که علامت فلشی که روی آیکونهای دسکتاپ می افته رو برداشت؟
از مدیران معذرت میخوام.
اشتباهی 2 بار ارسال شد.
لطفا این پستم رو حذف کنید.
خب 4 تا سئوال دارم که دو تاش جدیده و 2 تای دیگه اش رو قبلا پرسیدم اما هنوز جوابشو ندادین.
سئوال اولم پست شماره 2951 همین تاپیک به این آدرس :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2818079&postcount=2951
سئوالم دوم پست شماره 2953 همین تاپیک به این آدرس :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2818923&postcount=2953
سئوال سومم هم اینه که : در مورد Windows Media Player 11 وقتی که از توی Library آهنگی رو برای پخش شدن انتخاب می کنم اول اینکه خیلی مکث میکنه تا اون آهنگ شروع کنه به Play شدن و دوم اینکه بعد از اتمام اون آهنگ دوباره همون آهنگ تکرار میشه و سراغ آهنگ های بعدی نمیره.
این نکته رو عرض کنم دکمه های Shuffle و Repeat کنار دکمه Play هر دو خاموش هستند و همه لیست آهنگ های Library در Play List در قسمت Now Playing هم ظاهر میشه.
ضمنا همه آهنگ ها روی کامپیوترهای دیگه روی شبکه هستند.
قدیما این مشکل رو نداشتم و به محض انتخاب یک آهنگ فورا اجرا میشد و بعد از اتمام سراغ آهنگ بعدی میرفت اما نمی دونم چرا این مشکل پیش اومده.
سئوال چهارم : وقتی که توی ویستا با استفاده از کادر Search در بالای پنجره ها و در فولدری حاوی صفحات وب ذخیره شده اسم یک صفحه وب رو جستجو می کنیم اون صفحات مرتبط رو لیست می کنه.
حالا مشکل من اینه که وقتی میخوام از این لیست صفحه مورد نظرم رو Cut یا Copy کنم به یه جای دیگه این کار انجام نمیشه. یعنی پنجره Copy شدن ظاهر میشه اما ساعت ها روی همون حالت Prepairing to Copy باقی میمونه و اون صفحات رو نمیشه از لیستی که جستجو شده به فولدر دیگه ای منتقل کرد.
این در حالیه که در XP اینطور نبود و از همون لیست نتایج جستجو میشد صفحه رو انتخاب کرده و منتقل نمود.
ضمنا میخوام همیشه حالت نمایش نتایج جستجو از حالت پیش فرض Details در قسمت View به حالت List نمایش داده بشه اما هر دفعه Details میشه و خوشم نمیاد از این وضعیت.
در مورد جواب این سئوالات کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست عزيز من از اين روش استفاده ميكنم و كاملا هم جواب ميده.نقل قول:
يكي فارسي نويسي تو ويستا رو يادم بده مردم از بس با كيبورد عربي نوشتم!!!:19:
بدون سیف مود کپی کردم کل فلدرو که حجم 5 گیگی داشت اخه دیگه اپدیت نمونده..........ببینم اپدیتهای افیس رو چطور برداریم؟؟نقل قول:
راهی هست که علامت فلشی که روی آیکونهای دسکتاپ می افته رو برداشت؟