اگر استفاده نمکنید از وایمکس تعویض کنیدنقل قول:
مودم بدی نیست
من راضیم با یک خط انتن
Printable View
اگر استفاده نمکنید از وایمکس تعویض کنیدنقل قول:
مودم بدی نیست
من راضیم با یک خط انتن
سلام دوستان من مشکلم رو گفته بودم گفتم که مودم فضای باز دارم zw101 نصب میکنم اما بعد یه رو همه چی خراب میشه
حالا من جای مودم رو عوض کردم به وسیله لوله بدون استفاده مودم رو روی لوله بستم با ارتفاع بالاتر نصب کردم تا الان که همه چی خوبه سرعتم هم خوبه اینم عکس از مودم نصب شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در ظمن کابل رو هم عوض نکردم تست سرعت هم میزارمنقل قول:
عکس ها باز نمیشهنقل قول:
اگه میشه از میله و نحوه مهار کردنش به دیوار عکس بذارید
دوست عزیز من با دو تا لب تاب و گوشی تست کردم عکسها باز میشه چشم فردا از نحوه مهار کردن لوله عکس میزارم با تناب لوله رو به حفاظ نرده پشت بوم سفت کردم و سیم سیخیم هم دورش پیچیدمنقل قول:
با 2 عدد بست استیل حلقه ایی که از تاسیساتی قابل خرید هست حتما موقع بستن از کسی کمک بگیرین که که لوله سقوط نکنه که خطرناکه
من یه روتر خریدم که میشه وی... ان رو روش ست کرد و اینطوری همه دستگاه های داخل خونه رو پوشش بده دیگه نخواد دونه دونه تنظیمات انجام بدم...نقل قول:
روتر های جدید اکثرا امکانش رو دارن اما اونایی که ارزون هستن پردازنده و رم پایینی دارن و همین باعث میشه افت سرعت پیدا کنین
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
پس به درد بازی انلاین نمیخوره:n23::n23:نقل قول:
مدل روتر من لینکسیس wrt1200ac هست و هیچ افت سرعتی از سمت روتر بوجود نمیاره... برا بازی باید سروری که وی... ان روش هست با کیفیت باشه من امتحان کردم بازی آنلاین نسبتا خوب اجرا میشه بعلاوه برنامه هایی مثه یوتیوب هم روی ps4 راحت اجرا میشه و با کیفیت خوبی ویدیو استریم میکنه...نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
با فیرم ور پیش فدض خودش اپن فندق کانکت میشی یا DDRT یا تومیتو ریختی روش؟نقل قول:
دوست من وی پی ان رو از کجا خریداری میکنی ؟ میشه آدرسش رو بدی ؟نقل قول: