نقل قول:
اه . خسته شدم اینقدر روش ها رو توضیح دادم . خواهشا عزیز من یه نگاه به صفحه های قبل بکن پرونده نصب فیفا میاد جلو چشمات . جای دوری هم نیست . همین دو سه صفحه قبله .
کارت درسته داداش . صد در صد باید یه پستی تو این انجمن بهت بدن . کار ما رو که راه انداختی.دستت درد نکنه :n06: اون مشکلاتی که داشتی برطرف شد؟
نقل قول:
داداش خوندم ولی نفهمیدم دقیقا هر کدوم واسه چه کاریه - حجمشونم خیلی زیاده
من نقل و انتقالات رو با یک فایل یک مگابایتی دانلود کردم حالا تنها مشکلم همون جام جهانیه واسه این کدوم آپدیت ها رو باید اضافه کنم ؟
برای جام جهانی باید پچ های مودینگ وی رو نصب کنی و آپدیتی در کار نیست.
نقل قول:
آقا امکانش هست یکی مراحل ریختن پچ رو به ترتیب توضیح بده ؟ من یه فیلم آموزشی در این زمینه دیدم که دوستان میگن اشتباهه!
- فکر کنید که اصلا بنده تا حالا هیچ پچی نریختم و تازه می خوام پچ مودینگ وی (all in one 1.0.1 ) که از آپدیت نقل و انتقالات تا .... رو اعمال میکنه نصب کنم.
- بعدش می خوام پچ 1.2 مودینگ وی رو اعمال کنم .
به ترتیب این دو مورد رو لطفا توضیح بدید که دقیقا چه چیز رو کپی کنم به خصوص تغییر نام پوشه ها در هر مرحله رو .
چون تناقص تو این مورد زیاد دیدم و هر کی یه چیز میگه.
جواب :
نقل قول:
اگه منظورت فقط پچهای مودینگ وی هستش (نه اپدیتهای فیفا) به این روش کار کن :
1. محتویات پچ رو بریز تو پوشه فیفا و کلا همه رو copy and raplace کن .
2. ModdingWayInstaller رو با Run as admin اجرا کن و گزینه نصب رو بزن تا زمانی که نصب بشه
3. میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
4. همونجا اسم پوشه loc-licensed رو هم میکنی loc
5. حالا FIFA 14 MWM Selector رو هم توسط run as admin اجرا کن و تنظیمات مورد نظرت رو انجام بده . فقط دیتابیس مورد نظرت رو انتخاب کن و apply بزن و دکمه yes رو بزن . همچنین EA update manager رو هم disable کن و apply بزن . بقیه گزینه ها رو هم هر جور خواستی انتخاب کن و apply بزن .
6. واسه پچ 1.2 یا هر اپدیتی بعد از اون مرحله 1 تا 5 رو اجرا کن (غیر از مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی)
:n06: