دوستان کد های چیت رو تو نسخه پی سی چطور باید وارد کنیم
تا اونجایکه یادم هست با موبایلش باید وارد میشد ولی نمیدونم چطور باید وارد کرد
راستی اگر کسی کد اون هواپیمایه تک موتوره رو دارید بزارید مرسی
Printable View
دوستان کد های چیت رو تو نسخه پی سی چطور باید وارد کنیم
تا اونجایکه یادم هست با موبایلش باید وارد میشد ولی نمیدونم چطور باید وارد کرد
راستی اگر کسی کد اون هواپیمایه تک موتوره رو دارید بزارید مرسی
~ رو بزن کد وارد کننقل قول:
دوست عزیز نه تنها پی سی دی بلکه چند تا از سایت های معروف فقط لینک نسخه فشرده کورپک رو به دستور وزارت ارشاد حذف کردن(فقط نسخه کورپک)به کاملش کاری نداشتن! نمیفهمم چرا!!!!:n13:نقل قول:
تفاوت نسخه های مختلف رو با نام گذاریشون میشه بگید ؟نقل قول:
دقیقا کاملترین نسخه کدومه ؟
میخوام دانلود کنم حجمش زیاده ولی نمیخوام مشکلی پیش بیاد یهو یه عالمه حجم بره روی هوا یا بقیه لینک ها خراب بشه و ... معتبر و مطمئن ترین سایت دانلود این بازی رو لینکشو میزارید ؟
معتبر ترین و بدون مشکل تریـــــن reloaded هست
که هنوز ریلیز نشده. من خودم منتظر نسخه reloaded هستم.
بحث حجم اینا نیست. کلا خوشم نمیاد وسط بازی هنگی چیزی بکنه و هی متتظر آیدیت باشم
ولی Reloaded تا این لحظه تاریخی برای انتشار نسخه اختصاصیش مشخص نکرده ...نقل قول:
سلام یکی که این بازیو هم تو پی سی تجربه کرده هم تو پلی ۴ بیاد تفاوتهاشو بگه که ببینم آیا ارزش داره ۶۵ گیگ دانلود کنم و تو پی سی تجربش کنم یا نه؟یه دنیا ممنون
سایت نوا دانلود سایت خوبیه و اعلام کرده که اگه از وزارت ارشاد دستور حذف لینک بیاد تا چند روزی صبر میکنه تا همه دانلودشون کامل بشه اما من میگم از سایت پی سی دی دانلود کن اخه بین سایت هایی که من میشناسم فقط اونه که لینک ها رو حذف نکرده.(البته لینک های نسخه فشرده کور پک)نقل قول:
به نظر من کاملشو دانلود کنی بهتره چون نسخه کور پک شاید(البته شک ندارم)که آنلاین و مولتی پلیرش حذف شده تا به حجم 37 گیگ رسیده و بعداز استخراج از حالت فشرده 58 گیگ میشه.
اما همه سایتا کاملشو گذاشتن و ظاهرا وزارت ارشاد گیر نداده فقط به نسخه کور پک گیر داده!
مشکل نسخه کرپک چیه که گیر دادن بهش ؟ تفاوتش با نسخه معمولی همون 64 گیگی چیه ؟نقل قول:
من تو PS4 بازی نکردم اما برتری های PC نسبت به PS4 از جمله:نقل قول:
60fps بودن
موس و کیبرد
ریختن مدهای مختلف
و این تصاویر مقایسه گرافیک بازی رو بذار کنار هم خودت قضاوت کن ببین ارزش داره یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]