ممنون از وقتی که گذاشتینقل قول:
دشمنت شرمنده باشه :40::40::11:
Printable View
ممنون از وقتی که گذاشتینقل قول:
دشمنت شرمنده باشه :40::40::11:
دوستان مشکل حل شد :31:
بازیو از اول نصب کردم درست شد :31:
DLC شماره 3 بازی PES2012 منتشر شد:5:
تغییرات:
- updates to club team lineups to reflect transfer activity during the Winter Transfer Window
- updates to 3 National Team Strips
- 8 New Football Cleats
- 1 New Football
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان dlcرو نصب کردم اما تغییری حاصل نشد
دوستان دريبل هاي با شوك خيلي مزخرفه كارايي نداره كه ، قلق خاصي داره ?
چون من هر دريبلي كه ميزنم راحت توپ رو از دست ميدم :(
اره نسبت به نسخه قبلي ضعيف تر شده اين دريبلا ولي بازم بعضي از دريبلا هست كه ميشه ازش بهره برد الان اسمش رو خاطرم نيس كه بهتون بگم ولي بگردي ميتوني پيدا كني اما بهترين راه براي دريبل تو اين نسخه استفاده مناسب از جهت ها هستش كه به راحتي ميتوني يه نفر رو جا بذارينقل قول:
پچ 3.1
:31:کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
آره همونطور که گفتی دریبل هاش کارایی نداره و بهترین دریبل استفاده از جهت هاست
ولی من یه دریبل با شوک میزنم که خیلی خیلی به کارم میاد
اسمش هست cross over turn
من هم به سمت راست و هم به سمت چپ میزنم
خیلی خوبه :46:
شما برای اینکه کامپیوتر رو در حالت تاپ پلیر و سوپر استار به راحتی شکست بدی یک نسخه برات تجویز میکنم اونم اینه : تمرین تمرین و تمریننقل قول:
ببینید دوستان من خودم یکی از منتقدین سرسخت این نسخه بودم ، تو هر جمعی از نسخه فعلی ایراد میگرفتم از دریبل زدنهای کامپیوتر تا شوتهای راه دور و ایستگاهیشون که همیشه گل میخوردم ، چند سال پی ای اس رو دارم در بالاترین سطح بازی میکنم اما این نسخه منو به زانو درآورده بود و بسیاری از بازیهامو از کامپیوتر شکست میخوردم ، حتی یه بار از فرط عصبانیت چنان دسته رو به زمین کوبیدم که 100 تیکه شد ، نا امید بودم از این نسخه ، شکستهای پی در پی خستم کرده بود ، مضاف بر اینکه شنیدم با طراحی شرکت کونامی رو حالت تاپ پلیر و سوپر استار اکثر آیتمهای بازیکنان کامپیوتر میشن 99 !! به همین خاطر هست که سرعت دریبل کامپیوتر از واکنش انسان برای دفاع کردن بالاتر میره و براحتی مدافعینمون دریبل میخورن.
تصمیم گرفتم در این نسخه خودمو به بالاترین سطح برسونم ، 5 ماه تمام روزی 5 ساعت تمرین کردم ، باور کنید تو این مدت فشار روحی روم خیلی زیاد بود چون در کنار این تمرینات باید به امور شخصی زندگیم میرسیدم ، به هر حال با همه سختیهاش به تمریناتم ادامه دادم ، تمریناتی که شاید هر کسی قادر به انجامش نباشه .
در حمله پر حوصله و صبور به جلو میرفتم و در دفاع سعی میکردم ضعف دفاع فردی رو در قالب کار گروهی منسجم پوشش بدم ، اصل پوشش در فاز دفاع از مهمترین نکات بود که البته همه اینها منوط به طراحی یک سیستم خوب بود.
اینکه برخی دوستان میگن در دفاع باید فلان دکمه رو زد و یا r1 گرفتو و یا دکمه مربع و ضربدر رو با هم گرفت یا خیلی از پیشنهاداتی که دوستان در زمینه دفاع کردن دادند همینجا اعلام میکنم خیلی کاربردی نیست.
وقتی شما تمرینات زیاد و مداومی داشته باشی به صورت غریزی شیوه دفاع کردنو خود به خود یاد میگیری ، دیگه به این فکر نمیکنی که هنگام دفاع کدوم دکمه رو باید بزنی یا کدوم ترفند بهتر جواب میده ، چشمان و مغز شما بدون اینکه خودتون متوجه بشید بهترین تصمیم رو برای یک دفاع خوب میگیرن که البته اصل تمرکز هم در اینجا مکمل موارد فوق هست .
با اینکه معتقدم این نسخه ایراداتی داره که بعضا" ممکنه احساس خوبی به شما نده اما من در حال حاضر با وجود تمریناتی که داشتم بی نهایت از این نسخه لذت میبرم و باهاش ارتباط میگیرم ، حرکات گروهی که انجام میدم دقیقا" منو به حال و هوای فوتبال واقعی میبره .
خوشحالم که بگم کامپیوتر تنها شانسی که روبروی من داره نهایتا" کسب یه تساوی رو درجه سوپر استار هست ، و تمامی بازیها رو با اختلاف گل بالا میبرم .
دیروز 10 دسته 15 دقیقه ای با تیم های خوب بازی کردم ، حاصل کارم 9 برد و تنها یک تساوی بود که مستحق برد بودم .
اینتر رو 4-1 بردم ، میلانو 6-1 ، رئال رو 6-2 ، چلسی رو 4-0 ، بایرن مونیخ رو 5 بر 0 ، منچستر رو 3-0 و بردهایی از این دست .
دوستان تردید نکنید این نسخه به نسبت سایر ورژنها بهتره اما زمانی با من هم عقیده میشید که دیوانه وار تمرین کنید .
موفق باشید
wow
متاسفانه اینقدر وقت نداریم که تمرین کنیم ، من فقط برای سرگرمی یه یک ساعتی بازی میکنم و بعدش تموم میره تا روز بعد
من بیشتر با دوستام بازی میکنم ، ولی این کامپیوتره بدجور رو مُخه