هالوین مردونه نداره ؟ :دی اسمش منو یاد سری اول هالوین میندازه ...
Printable View
هالوین مردونه نداره ؟ :دی اسمش منو یاد سری اول هالوین میندازه ...
1 پس چرا دخترا ازاین تعریف می کنند ؟مامان بزرگت چی دوست دارن؟:31:نقل قول:
2یعنی مای و با YSL مقایسه می کنی؟؟؟؟؟ هاهاها؟؟؟؟؟ناامید شدم می دونسی خیلی ها بخاطر مای صورتشون لکه افتاده یا جوش زده --
3ببینم نکنه مثل بیک با اینم ck1خاطره داری؟
4 lady milion آیا خوب است؟ نوشته خنک ولی خنک ملایمه یا تند؟:31:
5این خوبه؟ Guess for Women by Guess
6 جواب سوال اول و ندادی مرسی
6-همون اکو خوبه.خودم هم می استفادم:27:میزنم تو هوا.بعضی وقتا هم قبله خواب میزنم به خودم:20:نقل قول:
2-مای که خودم هم دله خوشی ازش ندارم.شکله شیشه اش رو گفتم.:46:نه ژل اش بدرد میخوره و نه کرم هاش و
نه ضد آفتاب هاش.البته خب هرچی پول بدیم آش میخوریم.
3-بد جنس:5:
4-تست نکردم
5-مردونش که بد نبود ولی خاص هم نبود.
بچه ها یه عطر خوش بو گرون معرفی کنین که گرمیش هم گیر بیاد ( میخوام واسه تنوع چند میل از این گرمی های گرون بخرم )
ممنون
نقل قول:
امروز در یک اقدام البته این دفعه نه چندان انتحاری 4 تا عطر بیک خریدم...یه نمایندگیشو دم خونه مون پیدا کردم...باور نمی کردم انقد کیفیتشون خوب باشه...به خصوص وقتی دیدم قیمتشم انقد خوبه (فقط 2500 تومن:18:) عنان از کف بدادم و 4 تاشو گرفتم..اول از همه همون 17 و 2 رو که دوستان توصیه کرده بودن گرفتم و بعد هم یه دونه اسپرت سامر نارنجیش که به نظرم از همه کاراش بهتره و اون یکی هم طوسی شماره 14 که این اخری دقیقا بوی وان میلیون میده...البته آبی شماره 17 هم یه جورایی شبیه وان میلیونه ولی یه جور دیگه اس اما شماره 14 طوسی اگزکتلی وان میلیونه:31: در ضمن اسپرت سامر کلاسیکش که آبیه هم دقیقا بوی آکوا بولگاری میده ...کاراش ولی حرف نداره...جالبه تو اون لینک مصاحبه صاحب کارخونه اش که 2 صفحه قبل گذاشتم صاحب کارخونه گفته که سال 78 کارخونه عطر بیک فرانسه رو خریده و به ایران آورده!!! یعنی اینا تو ایران تولید میشن و ما نمیدونیم؟؟
در هر صورت من نمیدونم با وجود این عطر بیک تو ایران برای چی عین احمقا رفتیم این همه عطر مشابه بی کیفیت مثل ریو از امارات وارد کردیم....سگ این بیک می ارزه به کارای ریو...والا به خدا...از من میشنوید برید بزنید تو کار عطرای بیک...عالی هستن بخدا...حیفه انقد بی نام و نشونن...خودم اصلا دیدم انقد خوبن تاسف خوردم که چرا زود تر سراغشون نرفته بودم اونم با این قیمت خوب...واقعا حیف که یه مدیر حامی درست و حسابی تو این مملکت نیست وگرنه همین عطر بیک رو میشه چماق کرد زد تو سر همه این شرکتای عطر ساز درپیت اماراتی و نونشون اجر کرد.
پانویس:همیشه دوست داشتم عطر به اطرافیانم کادو بدم اما چون کار خوب گرونه نمی رفتم سراغ کادو دادن عطر اما حالا که بیک رو با این کیفیت خوب پیدا کردم به اطرافیانم که خیلی باهاشون صمیمی نیستم کادو تولد عطر بیک میدم...فقط تنها مساله اینه که قیمتش به ریال روش خورده..که اونو باید با ماژیک پاک کرد.
عطر بیک که خوبه بابا خیلی جنسای دیگه هست که این تریپیه مثلا خاویارو مفت صادر میکنن روسیه بعد اونا میکننش تو قوطی n برابر میفروشن به خودمون!!!!نقل قول:
بوی آکوا بولگاری میده ...کاراش ولی حرف نداره...جالبه تو اون لینک مصاحبه صاحب کارخونه اش که 2 صفحه قبل گذاشتم صاحب کارخونه گفته که سال 78 کارخونه عطر بیک فرانسه رو خریده و به ایران آورده!!! یعنی اینا تو ایران تولید میشن و ما نمیدونیم؟؟
در هر صورت من نمیدونم با وجود این عطر بیک تو ایران برای چی عین احمقا رفتیم این همه عطر مشابه بی کیفیت مثل ریو از امارات وارد کردیم....سگ این بیک می ارزه به کارای ریو...والا به خدا...از من میشنوید برید بزنید تو کار عطرای بیک...عالی هستن بخدا...حیفه انقد بی نام و نشونن...خودم اصلا دیدم انقد خوبن تاسف خوردم که چرا زود تر سراغشون نرفته بودم اونم با این قیمت خوب...واقعا حیف که یه مدیر حامی درست و حسابی تو این مملکت نیست وگرنه همین عطر بیک رو میشه چماق کرد زد تو سر همه این شرکتای عطر ساز درپیت اماراتی و نونشون اجر کرد.
این بیک چند شماره داره؟
نقل قول:کد:http://www.iranbic.com/
آخه گرمی مگه گرون و ارزون داره؟نگیر.همشون یه جورایی تابلو هستن.مثله این کارایه اماراتی.:13:نقل قول:
ما هم رفتیم یه کار اماراتی بهمون انداختن :دی UR the once البته یه قرار داشتیم اینقدر سیخ زدن ، زودباش زودباش ... دیگه همینو برداشتم که دست خالی نیام بیرون . میزنی یکم تند هست و بوی درخت کاج میده ، یکم که میمونه ملایم تر و بهتر میشه ، بــد نیست ، موندگاریش خوبه ، پخشش زیاد جالب نیست ، فقط من ندیدم که ساخت اماراته وگرنه عمرا نمیخریدمش .نقل قول:
مثله این کارایه اماراتی.
توی تست ها یه عطر به ما زدن ، اسمش رو اصلا ندیدم ، لاغر و دراز بود ( For Women ) ، بو آدامس پلو میداد ( یادش بخیر ) بعد که 5 دقیقه گذشت خیلی خوش بو شد ، فقط هر کدوم از خانوم های شرکت که از کنارم رد میشدن نمیدونم چرا بد نگاه میکردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه اونورا راهم بخوره میگیرم معرفی کامل میکنم ...
آره به جون خودم همینا هم گرون ارزون دارن ! باشه به خاطر شما نمیگیرم :11:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها حالا این شماره 14 عطر بیک واقعا بوی 1 میلیون میده ؟ آخه من تا حالا 1 میلیون رو تست نکردم حالا میخوام ببینم اگه بوش واقعا مثل اونه برم بگیرم ببینم چیه
کلا دیگه کدوم شماره هاش خوش بو هستن ؟