طبق این اموزش پیش بریدنقل قول:
کد:http://ir-mob.ir/658.html
Printable View
طبق این اموزش پیش بریدنقل قول:
کد:http://ir-mob.ir/658.html
سلام
من یک مشکلی که دارم اینه که مدرن کمبات 5 نصب کرده بودم بازی میکردم درست یک روز اشتباهی دیتاش دستم خورد پاک شد بعد دوباره که دیتاش ریختم کار نمیکرد بازی، برا همین پاکش کردم حالا که میخوام دوباره نصب کنم انگار یک چیزیش داخل موبایل مونده نمیزاره نصب شه میگه برنامه نصب نشد بدون دلیل
همین اتفاق برا آسفالت 8 افتاد الان میزنم نصب بشه میگه نصب نشد هیچی هم نمینویسه چرا.
این مشکلو با هوآوی هم داشتم، چیکار میشه کرد؟ فقط همین اپایی که اینطوری شده دیگه نصب نمیشه.
سلام.
دیروز یه گوشی A3 2016گرفتم از بازار دزدا همچیش تقریبا خوب کار میکنه ولی بعد از وصل کردن به WIFIخونه متوجه شدم که هر چند دقیقه یبار قطع میشه دوباره وصل میشه از دیشب داعم همینجوری میشه نسخه اندرویدش5.1.0.1 خیلی اعصابم ریخت بهم نمدونم مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزاری.اگه کسی این گوشی رو داره این مشکل و داره یا نه اینم نسخه نرم افزار
شه A310FXXU2APDC
چک کنید آپدیتی براش منتشر شده یا نه !نقل قول:
یکبار فکتوری ریست کنید و درنهایت اگر حل نشد رامشو فلش کنید.
آپدیت جدید که نه ولی تو سایت update-samsungدیدم ورژن ایرانش رو گوشی من نیست و رام امارات هست تازه دوتارام تهران داره یکی ۲۰۱۵ویکی هم ۲۰۱۶.نقل قول:
ینی امکان داره مشکل از رام باشه ومشکل سخت افزاری نداشته باشه.
لعنت به این پاساژ دزدا.
من تو نت یه سرچی کردم دیدم کسی این مشکل و با این گوشی نداشته بخاطر این خیلی ترسیدم که نکنه مشکل سخت افزاری باشه.
درود
آنر 4c دارم. به تازگی برخی از پیامهای دریافتی رو نشون نمیده و همچنین برخی از شماره هایی هم که میگیرم در Dialed نمایش داده نمیشه. اندروییدش هم 4.4 کیت کته. از هنگامیکه فیلترشکن hotspot رو روش ریختم و پاک کردم اینجور شده.
دوستان میتونین راهنمایی کنین؟
دوستان گوشی بنده رو حالت خودکار بین gsm و wcdma هست، قاعدتا وقتی آنتن 3G ضعیف بشه، باید بره روی 2G
ولی این اتفاق نمی افته، حتی با یک بار آنتن بازم جابجایی شبکه انجام نمیشه، باعث میشه تماس هام برقرار یا دریافت نشه، یا کیفیت پایینی داشته باشه
راهی هست که شبکه روی حالت خودکار بین 2gو3g با اولویت 2g قرار بگیره؟
سلام خدمت دوستان
یه مشکلی دارم که نمیدونم جای مطرح کردنش اینجاست یا نه ؟
یه گوشی htc rhyme دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانیکه آخرین بار حدود چند ماه پیش از طریق وای فای آپدیت شد هی بطوز شانسی خاموش و روشن میشه
بخصوص زمان مکالمه
به جند تا از این تعمیرکارهای موبایل نشونش دادم گفتن عیب از باطریه و باطری بایذد عوض بشه
بدبختی اینجاست که باطری از نوع داخلی و غیر قابل تعویضه و حتما باید توسط تعمیرکار مرب تعویض بشه
جالب اینجاست که این مشکل بطور دائمی نیست . کاهی اوقات تا آخرین میزان شارژ (حدود 3 الی 4 درصد باقیمانده) گوشی بدون هیچ گونه خاموش شدنی چه در مکالمه چه تو کارهای دیگه دوام میاره و اصلا اذیت نمیکنه و بالعکس گاهی اوقات با وجود فول شارژ بودن گوشی در زمان تماس یا زنگ خوردن گوشی و حتی گاهی اوقات بطور خود بخودی خاموش میش و بایدکلید پاور رو نگه دارم تا روشن بشه و گوشی بالا بیاد
من خودم به خراب باطری مشکوکم ولی اگر باطری خرابه چرا گاهی گداری تا آخرین میزان شارژ بدون هیچ مشکلی گوشی کار میکنه و گاهی هم با وجود فول شارژ بودن گ.وشی خود بخود خاموش میشه
واسه همین به رامو شک کردم چون رامی که من نصب کردم 4.0.3 و از نوع کاستوم هستش
حالا از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم منو راهنمایی کنین:n28:
و اگه رام سالم و تست شده واسه این گوشی دارین بزارین
با تشکر فراوان:n16:
فکتوری ریست کردی عزیز؟نقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام
بله دوست عزیز چند بار هم ریست کردم
هم آنلاک کردم هم ریکاوری روش نصب کردم
در ضمن یه موضوع رو یاد رفت مطرح کنم زمانیکه گوشی زنگ میخوره و خاموش میشه و یا بطور شانسی و غیر منتظره خاموش میشه اگر گوشی رو در زمان خاموشی به شارژ بزنم صحفه ریکاوری بالا میاد