سلام
منم ایسوسی شدم
n53 خریدم. قیافش و ال سی دیش از n61 بهتره
خودش بین دو گرافیک سویچ می کنه؟
چ.ن رفتم رو high performance ولی بازم گرافیک اینتل بود
Printable View
سلام
منم ایسوسی شدم
n53 خریدم. قیافش و ال سی دیش از n61 بهتره
خودش بین دو گرافیک سویچ می کنه؟
چ.ن رفتم رو high performance ولی بازم گرافیک اینتل بود
داداش فکر کنم اگه توی تاپیک مشکلات جزعی سوالتو بپرسی بهتر جواب بگیری . اما فکر کنم از تو کنترل پنل باید عوضش کنی؟ گرافیکش چیه؟
نه خیر ... مال من بهترهههههههههههههه :31::31::31::31:نقل قول:
مبارک باشه دادا.
خب ببین من نمیدونم دقیقا چه جوری سوییچ میشه ولی سرچ که کردم اینجا نوشته :
کد:http://www.siftwire.com/asus-n53jn-and-n73jn-perfect-switching-technology-notebooks.html
Both models are based on Intel Core and Core i3 i5 platforms and sport Nvidia Geforce or ATI 325M Radeon HD 5730 graphics and Intel integrated solution HM55.)
With the help of technology Nvidia Optimus notebooks can switch between the NVIDIA and Intel solutions automatically or by giving you better performance or better battery life depending on what you do (which is not available on the ATI solution
خب این طور که پیداست برای مدلهای دارای گرافیک انویدیا 325m طریق سوییچینگ به صورت اتوماتیک هست. اگر نیازی به گرافیک بالا باشه اتوماتیک گرافیک انویدیا شروع به کار میکنه و کلاک خودش رو هم میبره بالا. اگر نباشه گرافیک انویدیا از کار میافته و اینتل فعالیت میکنه.
نمیدونم برای هر دو مدل i5 هست و i3 یا اینکه فقط برای i3 هست اما هر دوش این جوری که نوشته به صورت اتوماتیک سوییچ میکنه.
:11::11::11:
با عرض پوزش پست شما رو دیدم ولی فرصت نشد دیشب بگردم. ببینید تو کنترل پنل برین. تو بخشنقل قول:
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings
برین. رو پلنی که میخواین تغییر بدین تنظیمات رو میشه تغییر داد. مثلا رو high performance میشه تنظیم کرد که در بسته شد چی کار کنه.
گزینه ی change advanced power setting رو بزنید. گزینه ی power button and lid رو کلیک کنید.عملکرد لپ تاپ در صورت بسته شدن در lid close action رو کلیک کنید. خب اینجا دو تا حالت برای وقتی با باتری کار میکنید و وقتی به آداپتور وصله داره. من که کلا همه رو میذارم رو هایبرنیت و برام فرق نداره ولی شما هر عملی مثل خاموش شدن و اسلیپ و هایبرنیت و یا هیچ عملی رو میتونی انتخاب کنی.
دوستان توجه... یکی قبلا پرسده بود که چه طوری میشه درصد هشدار باتری و خاموش دشن لپ تاپ وقتی باتری از یه درصدی کمتره هست رو تنظیم کرد !!!!
اون هم تو همین منو در بخش battery به صورت کامل موجود و مستنده. تغییرات دلخواه رو اعمال کنید البته رو هر پلن میشه تغییرات جداگانه و دلخواهی انجام داد.
:11::11::11::11::11:
gf 335نقل قول:
بازی سنگین هنوز نصب نکردم
وارکرفت رو که همین اینتل به خوبی جواب میده تا 1.6 share می کنه
سلام
به نظرتون خوبه این ویندوز 64 بیتی Home رو پاک کنم ، یه ویندوز Ultimate 32 بینی نصب کنم ؟ (کرک شده)
خب 64 هم میتونی بریزی.کارایی یه 10 15 درصدی زیاد میشه. البته بستگی به این داره که برنامه های معمولی که استفاده میکنید چی هست و آیا میشه تو 64 بیتی هم باهاشون کنار اومد یا مشکل پیدا میکنن. من واسه همین 64 بیتی ریختن یه 20 تومن نرم افزار 64 بیتی پیاده شدم ولی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه.:31:نقل قول:
:11::11::11::11:
دوستان اگه بخوام درایو بلوری رو در بیارم فقط باید همون دو تا پیچ زیرش رو باز کنم و بکشمش بیرون؟
رهنمایی کنید لطفا
اگه لپ تاپت بیشتر از 3گیگ رم داره همون 64 باشه بهتره چون 32بیتی بیشتر از 3گیگ رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
سلام مگه درایو بلوری شما مشکلی داره که میخوای درش بیاری؟:46:نقل قول: