من الان 2 ساله که مدل 5500 رو دارم و از نظر کیفیت عالیه شک نداشته باش که خوبهنقل قول:
اونموقع از پارس آنلاین گرفتم 75 تومن
Printable View
من الان 2 ساله که مدل 5500 رو دارم و از نظر کیفیت عالیه شک نداشته باش که خوبهنقل قول:
اونموقع از پارس آنلاین گرفتم 75 تومن
من الان سه ماهه دارم از سرویس خانگی 128 استفاده میکنم این مدت هم همش آی پی من ثابت بوده ومشکلی نبوده. این ماه خیلی اذیت کردند. یک روز که 4 ساعت قطع بود و منم مدام زنگ میزدم پشتیبانی میگفت که کسی برای پاسخگویی به این خط موجود نیست! حالا منم کلاس داشتم (مجازی) این دو سه روز هم که قطعی زیاد شده. هر بار هم که وصل کردن آی پی عوض شده! الان میخواستم از مگا آپلود دانلود کنم دیدم میگه 500 مگابایت دانلود کردی 273 دقیقه دیگه بیا!:18: زنگ زدم پرسیدم گفتن که آی پی کم آوردیم share کردیم! میخواستم ازتون بپرسم که اینا حق دارن اینجوری اذیت کنن؟ بقیه ی شرکت ها هم همینقدر قطعی دارند یا داشتند؟ من فقط به خاطر نداشتن محدودیت دانلود از آسیاتک گرفتم. شرکت دیگه ای میشناسید که بهتر باشه! میخوام کیفیتش هم خوب باشه یعنی صدا و تخته ی کلاس برام خوب بیاد نه مثل الان تیکه تیکه و بریده بریده!
آسیاتک آشغالهنقل قول:
از سپنتا بگیر
پری روز ۳-۴ ساعت اینترنت قطع شد (از ساعت ۱۱ تا ۳-۴ شب) ۱ روز به اینترنتم اضافه کردند
ولی وقتی از آسیاتک گرفته بودم هزار مشکل داشت هر چقدر زنگ زدم درست نکردن هیچی هم اضافه نشد منم دیگه تمدید نکردم
آسيت تك فقط ارزونه وگرنه فاجعه است يكي از دوستاي من يه ماه استفاده كرد از جونش سير شد !نقل قول:
من الان سه ماهه دارم از سرویس خانگی 128 استفاده میکنم این مدت هم همش آی پی من ثابت بوده ومشکلی نبوده. این ماه خیلی اذیت کردند. یک روز که 4 ساعت قطع بود و منم مدام زنگ میزدم پشتیبانی میگفت که کسی برای پاسخگویی به این خط موجود نیست! حالا منم کلاس داشتم (مجازی) این دو سه روز هم که قطعی زیاد شده. هر بار هم که وصل کردن آی پی عوض شده! الان میخواستم از مگا آپلود دانلود کنم دیدم میگه 500 مگابایت دانلود کردی 273 دقیقه دیگه بیا! زنگ زدم پرسیدم گفتن که آی پی کم آوردیم share کردیم! میخواستم ازتون بپرسم که اینا حق دارن اینجوری اذیت کنن؟ بقیه ی شرکت ها هم همینقدر قطعی دارند یا داشتند؟ من فقط به خاطر نداشتن محدودیت دانلود از آسیاتک گرفتم. شرکت دیگه ای میشناسید که بهتر باشه! میخوام کیفیتش هم خوب باشه یعنی صدا و تخته ی کلاس برام خوب بیاد نه مثل الان تیکه تیکه و بریده بریده!
دوستان با معذرت میخواستم نظرتون رو در مورد مودم D-link Dsl2540t بپرسم . این مدل مودم خوب است و نهوه استفاده از 4 پرت لنش رو هم اگه دوستان میدونند راهنمایی کنند . تشکر
دوستانی که از داتک سرعت 256 استفاده میکنند. سرعت دانلودتون چقدر؟
مال من بين 27 تا 30 .... صد مگ رو يه ساعته مي گيرم !نقل قول:
دوستانی که از داتک سرعت 256 استفاده میکنند. سرعت دانلودتون چقدر؟
کسی شرکت لایزر laser رو تجربه کرده؟چطوریه؟:20:
من دو سه ماهی هست که اینجا نیومدم.مگه داتک جدیدن به همه 256 میده.الان من 4 ماهه که میخوام 256 بگیرم ولی شرکتی گیر نیوردم.خدا لعنت کنه مخابراتونقل قول:
نمي ده من شركتو مي گم سرعتش اينقدره !نقل قول:
من دو سه ماهی هست که اینجا نیومدم.مگه داتک جدیدن به همه 256 میده.الان من 4 ماهه که میخوام 256 بگیرم ولی شرکتی گیر نیوردم.خدا لعنت کنه مخابراتو