سلام بچه ها
اینجا کسی میدونه افراد فارغ التحصیل چه جوری میتونن ؟ با برنامه قلم چی تا قبل عید درس ها رو تموم کنن ؟!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
سلام بچه ها
اینجا کسی میدونه افراد فارغ التحصیل چه جوری میتونن ؟ با برنامه قلم چی تا قبل عید درس ها رو تموم کنن ؟!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
bale.dar morede zoj ketaba k har dota bayad ba ham khunde beshe dge.نقل قول:
با برنامه قلم چی تا قبل عید درس ها رو تموم کنن ؟!!!!!
من خودم دو سال قلم چی بودم چون آزمون های قلم چی غیر استاندارد اعصاب آدم خورد میشه من میگم برو گزینه 2 سوالاش خیلی استاندارد
سوالات قلم چی غیر استاندارد اعصاب آدم رو خورد میکنه من خودم 2 سال قلم چی بودم من میگم برو گزینه 2 خیلی بهترنقل قول:
امروز دیگه اگر خدا بخواد کارنامه ی نهایی رو سایته:42: ! کشتن ما رو تا این کارنامه بیاد:33:
امیدوارم هیچ کدوم از ما وقتی کارنامه رو دیدیم اعصابمون خورد نشه :5:
کسی میدونه کدوم کتابا برای کنکور 89 عوض شده؟
شما بايد از برنامه جلو بزني ، البته اگه بخواي با برنامه كانون پيش بري نميتوني پيش رو جلوتر بخوني ...نقل قول:
ولي پايه رو ميتوني ، همين طور كه دوست عزيزمون مهديس خانم گفتن بايد زوجها رو هر دوشو بخوني و توي آزمون يا يكيشو جواب بدي يا نصف ، نصف ...
البته اگه خيلي وقت داشته باشي ميتوني برخي مباحث پيش 2 رو هم بخوني...:46:
نظر شما محترمه ...نقل قول:
خيلي از دوستان اينجا كانوني هستن وخوهشا با اين حرفاتون استرس الكي ايجاد نكنين ...
برنامه قلم چی خیلی کند نیست؟؟
راسی برا موسیقی توصیه میکنم سنتی مثه استاد شجریان گوش بدید
برنامه قلم چی خیلی کند نیست؟؟
راسی برا موسیقی توصیه میکنم سنتی مثه استاد شجریان گوش بدید خیلی آرامش بخشه چیزی ام تو ذهن آدم نمیمونه خودم قبلا فقط رپ گوش میدادم نه ساسی و این شر و ورا بیباک گوش میدادم کل شون م حفظم ولی زدم تو کار سنتی:8::8::8::8:::5::5:
نقل قول:
دوست عزیز نظر شما محترم هستش . این بحث رو تو تاپیک نظر سنجی گزینه2 مطرح کن . طرح این بحث در اینجا باعث میشه که بچه ها استرس پیدا کنن .
ممنون
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350237[/HTML]
راستی تبسم مثل اینکه کار اون تپیک پیمان گرفت چون خود ADMIN تاپیک رو بسته . :20::31::27: