ترجمه من :نقل قول:
روشنتر که رنگ خاصی خواهد بود!
تعداد زیادی از کدها نادیده گرفته شده ولی نیازه!
یک علامت سوال یعنی مطمئن نیستم چه خطی از کده.
آخه من نمیدونم این جملات رو از کجا میارید:19:
Printable View
ترجمه من :نقل قول:
روشنتر که رنگ خاصی خواهد بود!
تعداد زیادی از کدها نادیده گرفته شده ولی نیازه!
یک علامت سوال یعنی مطمئن نیستم چه خطی از کده.
آخه من نمیدونم این جملات رو از کجا میارید:19:
نقل قول:
روشنتره رنگ خاص خواهد بود!
بسیاری از کد نادیده گرفته شده! اما لازمه!
علامت سوال به معنی اینه که من مطمئن نیستم
(شبه به Help میمونه)
رنگ روشن تر همون رنگ خاص خواهد بود (اون رنگ خاص ، رنگ روشن تره خواهد بود)نقل قول:
/
بخش عمده ای از رمز (کد) ، با اینکه مورد نیاز است ، نادیده گرفته میشه.
/
علامت سوال وقتی به کار میره که مطمئن نباشیم عملکرد line of code (نمی دونم در چه زمینه ایه ، ولی معادل ساده اش میشه خط رمز) چیست
ممنون از تمامی دوستان:11:
معنی این چی میشه؟
We then set the pixel format. The computer will select a format that matches or is as close as possible to the format we set up aboveممنون.
نقل قول:
مفهومش :
بعدش فرمت پیکسل رو تعیین میکنیم (قرارمیدیم). کامپیوتر فرمتی رو انتخاب میکنه که با فرمت تعیین شده ، مچ (برابر) باشه و (یا اگر نشد فرمتی رو انتخاب میکنه که) تاجایی که ممکنه نزدیک به آن مقداری باشه که ما تعیین کردیم .
این چه فرقی دارد با اون دیکشنری هانقل قول:
جدیدتره. مختصرومفیده و کنار لغات پرکاربرد ستاره زده.نقل قول:
اگر لپ تاپ دارید یا به کامپیوتر دائما دسترسی دارید بهترین دیکشنری ، Glossary های بابیلون هست.
سلام.
این مجموعه حروف به قول خودمون شکسته انگلیسی رو از کجا می شه گیر آورد؟توی بازار کتابی هست یه که تمرین هایی برای یاد گرفتن اینا داشته باشه مثلا سر مشق داشته باشه؟ در کل می خوام این مدل نوشتن رو هر چه زودتر و بهتر یاد بگیرم.اساتید لطف کنن راهنمایی کنن.البته مشخصا بگم که منظورم نوشتن خودکاریه.چون سرچ که کردم متوجه شدم که خوشنویسی انگلیسی هم مثل مال خودمون خیلی شاخه داره.من منظورم همینایی هست که سر هم می نویسن و توی وورد هم هست.امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم.
ممنون
سلام دوستان
نظرتون راجع به معنی این عبارت چیه؟ The Duke of Mount Deer
من خودم به (دوک کوهستان آهو ) رسیدم
با تشکرنقل قول:
جدیدتره. مختصرومفیده و کنار لغات پرکاربرد ستاره زده.
اگر لپ تاپ دارید یا به کامپیوتر دائما دسترسی دارید بهترین دیکشنری ، Glossary های بابیلون هست.
من لپ تاپ ندارم ولی کامپیوتر چرا ولی خب می دانی دیکشنری یک چیز دیگه است مثلا میشه با خودتو هر جا خواستی ببری از مسافرت تا دستشویی گرفته در ضمن کامپیوتر ار برق رفت چی
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
برای گرامر بهترین کتاب چی هست