چرا من وقتی روی چت روم کلیک میکنم این پیغام رو میده
This request was refused
Printable View
This request was refused
اين ياهو مسنجر كه واسه ويستا هستش كي مياد
اي بابا !
من اين پست رو ديدم بعد يه کم ياهومو دست کاري کردم ، همين مشکل براي منم پيش اومد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ياهوي من 7
شرمندهنقل قول:
يه مشکل ديگه اي هم که پيش ميآد اينه که وقتی ميخوام همون ياهو قبليمو نصب کنم و بيخيال version 8 ميشم ديگه اون version قديمی ها هم نصب نميشه,يعنی دقيقاً همون error رو ميده ،در نتيجه مجبورم ويندوز عوض کنم
من یه مشکل توی یاهو مسنجرم دارم اونم اینه که مثلا وقتی چند نفر انلاین هستند
من مثلا برای یه نفر یه پیزی مینویسم و میفرسم با اینکه اون انلاین هستش ولی جواب نمیده یعنی اون منتی
یا هر چیزی که من نوشتم و فرستادم براش بهش نمیرسه و باید 10 یا 20 بار براش بفرستم تازه بفهمیه براش چیزی بفرستادم
میخوام ببینم دوستان میدونن مشکل از کجاست
سلام
لینک برنامه N2ROnlineChecker رو می خوام.
ممنون.
چون سن رو زير 18 سال دادي موقع ثبت نام . بايد يه ID ديگه بسازي .نقل قول:
This request was refused
والا به گفته خود Microsoft بايد روي خود ويندوز نصب باشه ولي منم نصب كردم نبود .نقل قول:
اين ياهو مسنجر كه واسه ويستا هستش كي مياد
عزيزم مشكل از خود ياهو هستش . مال منم اينطوريه . ميبيني يكي هستش ولي هرچي پيغام ميدي جوابت رو نميده . اين مشكل مال اين هستش كه وقتي كسي آي دي شو ميبنده يا خود به خود بسته ميشه به هر دليلي خود ياهو بعد از 15 دقيقه ميبندش . اون موقع ما فكر ميكنيم كه تازه رفته و با ما قهره ! من يه مدت اين مشكل رو داشتم تا اينكه يه بار براي خودم پيش اومد . توي Addlist دوستم ديدم خودم ON هستم ولي در اصل نبودم !نقل قول:
من یه مشکل توی یاهو مسنجرم دارم اونم اینه که مثلا وقتی چند نفر انلاین هستند
من مثلا برای یه نفر یه پیزی مینویسم و میفرسم با اینکه اون انلاین هستش ولی جواب نمیده یعنی اون منتی
یا هر چیزی که من نوشتم و فرستادم براش بهش نمیرسه و باید 10 یا 20 بار براش بفرستم تازه بفهمیه براش چیزی بفرستادم
میخوام ببینم دوستان میدونن مشکل از کجاست
براي شما :نقل قول:
سلام
لینک برنامه N2ROnlineChecker رو می خوام.
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
می خواستم من چطور می تونم بفهم توی یک روز خاص آیا کسی با یک کامپیوتر دیگه بهmail box yahoo و اطلاعات yahoo messengeram وارد شده یا نه ؟
با تشکر
با سلام
چطور می تونم بفهمم که کسی در یک روز خاص با یک کامپیوتر دیگه (غیر از کامپیوتر من ) mail box yahoo یا yahoo messengeramo باز کرده یا نه ؟( البته باید بگم که در اون تاریخ من اصلان login نداشتم و اینکه بفهمم login شده یا نه می تونه کافی باشه )
متشکرم
من حواسم نبود offهايي رو كه برام فرستاده بودن رو نخونده بستم
توي messenger archiveرفتم ولي بعضي هاش نبود ايا راهي هست كه بتونم اونا رو دوباره بخونم؟