منظورتون از دلفینی همون خاکستریه دیگه ؟!نقل قول:
دلفینی رو شدید موافقم
Printable View
منظورتون از دلفینی همون خاکستریه دیگه ؟!نقل قول:
دلفینی رو شدید موافقم
سلام
محمد اقا خدا رو شکر که اتفاقی ناگواری نیفتاده واستون.
خسارت مالی هم جبران میشه فکرشو نکن
ایشالا که دیگه واست همچین اتفاقی نیفته.البته باید تو شرایط هوای بد کمی هم خودت رعایت سرعتو بکنی عزیز.
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
نقل قول:
به جز رنگ بادمجونی و خاکستری که دوستان گفتن
من رنگ سورمه ای تیره رو هم اضافه میکنم .من شخصا این رنگو خیلی میپسندم.البته اگه گیر بیاد.البته یک مدل ابی هم جدید زدن دقیق نمیدونم بهش چی میگن ولی تقریبا شبیه ابی کاربنی میمونه که اونم به نظر من قشنگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
محمد جان ممنونم داداشي
راستي اگه برات زحمتي نباشه ميتوني عكس رنگ دلفيني و بادمجاني رو بزاري ببينم ؟
قوربون دستت
اگه اين كار رو بكني ممنونت ميشم..آقايي به خدا..
توصیه میکنم به هیچ وج سراغ 206 نرید . ماشین واقعا بی خاصیتی هستش ... روزی 4 تا 260 تو شهر چپ میکنه اونم جاهایی که اصلا فکرشو نمیتونید بکنید ( فکر کنم تو چپ کردن اولین مقام رو داره )
از نظر موتور و نرمی ماشین هم که خیلی جالب نیست و اتاق داخلش هم خیلی شیک و جالب نیست
به نظرم به جای 206 به فکر پارس یا سمند باشید بهتر باشه
دوستان گوش بدین به حرفه این دوسیمون :31:نقل قول:
فردا چپ شدین نگین anti-military نگفتا !
نقل قول:
داداش كاش زودتر ميگفتي
من كه رفتم ثبت نام كردم
عزيزجان اگه هر وسيله ي نقليه رو به درستي استفاده نكني .ميشه بلاي جون آدم..
همون ماشينهاي خارجي با قيمت ميلياردي رو هم اگه درست استفاده نكني .مطمئن باش چپ كه ميكنه هيچ . مرگ آدم رو به ارمغان مياره..
بيائين از هر وسليه خودمون.به خوبي استفاده كنيم..چرا بايد 150 سرعت داشته باشيم كه باعث چپ شدن بشه؟؟
آروم برونيم تا از رانندگيمون هم لذت ببريم .سرعت لذت نيست .لذت اصلي در آرامش هست .
اي بابا عجب جمله اي گفتم ..همين الان ميرم برا خودم نوشابه باز كنم ..:5::5::5::5:
نقل قول:
دوست من
شما نگاهی به محصولات بزرگترین خودروسازان دنیا بندازین میبینید که خودروهایی دارن میسازن
در ابعاد 206
پس یعنی چون شما نسبت به این خودرو نگاه منفی دارین هیچ کس نباید از این نوع خودروها بخره؟
هر خودرویی نکات منفی داره اما دلیل بر این نیست که ارزشی نداشته باشه و کنار گذاشته بشه.
یادمون باشه الان نسل خودروهایی تو ابعاد 206 داره گسترش چشمگیری پیدا میکنه.
یکی 206 رو یه عمر داره و چپ نمیکنه یکی هم تویوتا لندکروزر رو چپ میکنه
اینا تمام به نوع رانندگی شما داره
موفق باشید
البته این حرف شما از لحاظهایی درسته و همه ی ما کم 206 چپی ندیدیم و خود منم در اولین تجربه ی رانندگی با 206 حدود 5 سال قبل اینو یجورایی حس کردم و دچار ترس شدم!!نقل قول:
در سرعتهای نسبتاً بالا سر پیچ تعادل نداره مگه اینکه از راه سادش وارد شی و فنرهای ماشین رو خوابونده باشی.
راه اصولیش هم اینه که خود شرکت سازنده بیاد مثل آدمیزاد سیستم ESP رو که روی خودروهای این کلاس همیشه نصب میشه نصب کنه تا به کنترل خودرو در زمان از دست رفتن تعادل کمک اساسی کنه.
مرسدس Class A که از لحاظ کلاس بندی خودروها با 206 در یک کلاس بدنه قرار میگیره همون اولین زمانی که شاسی W168 اون تازه معرفی شد در سال 1997 (یکسال قبل از معرفی 206 در سال 1998) بوسیله ی یک گزارشگر مجله ی تخصصی خودرو تا جاییکه یادمه در انگلیس که داشت تستش میکرد چپ کرد و خبرش باعث آبروریزی وسیعی برای بنز شد طوریکه بلافاصله اقدام به نصب یا اصلاح سیستم کنترل پایداری روی اون کرد و مشکل بطور کامل حل شد.خیلی خیلی گشتم تا اصل خبر رو پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.oocities.org/motorcity/downs/9323/aclacap.htm
ولی 206 که سیستم کنترل پایداری براش نصب نمیکنن(لابد چون جون ایرانیها ارزش این حرفا رو نداره!:13:) بهمین دلیل و نیز بدلیل خاصیت عمومی خودروهای کلاس بدنه ی A که دارای عرض کم و نقطه ی ثقل نسبتاً بالاتری هستن نباید انتظار تعادل و پایداری چندانی ازش داشت مگه اینکه یکی از اون 2 تا کار که گفتم صورت بگیره.
دوستان ميشه در مورد ESP يه توضيحي بهم بدين؟
راستي اگه اين ESP اونقدر مهم هست و ايران خودرو روي 206 نصب نميكنه..آيا خودمون ميتونيم بديم روش نصب كنن؟
خرجش چقدر ميشه؟
كجا بايد مراجعه كنم؟؟
لطفآ يه توضيح واضح بهم بدين
ممنونم :20:
دوست عزیز ESP مخفف برنامه ی پایداری الکترونیک Electronic Stability Program هست و بحثش مفصله ولی شما اگه به یوتیوب دسترسی داری حتماً این ویدیو رو بزبون فارسی ببین اصل مسأاله کاملاً دستتون میاد:
ویدیوهای بسیار عالی و آموزنده ای درباره ی همه ی سیستمهای ایمنی خودرو علی الخصوص ESP داخل یوتیوب وجود داره و واقعاً یوتیوب یه منبع غنی در زمینه ی خودرو هست که با جستجو پیدا میکنی.نقل قول:
http://www.youtube.com/watch?v=haRHN9EEDFg