با سلام
چطور میشه یک کلمه رو بصورت خیلی بزرگ (در یک صفحه a4 ) چاپ کرد من بزرگترین سایز قلم که 72 هست رو میزارم ولی تو صفحه a4 بالای صفحه چاپ میشه و خیلی کوچیک .
لطفا" من رو راهنمایی کنی.
Printable View
با سلام
چطور میشه یک کلمه رو بصورت خیلی بزرگ (در یک صفحه a4 ) چاپ کرد من بزرگترین سایز قلم که 72 هست رو میزارم ولی تو صفحه a4 بالای صفحه چاپ میشه و خیلی کوچیک .
لطفا" من رو راهنمایی کنی.
دوست عزيز شما فونتش رو به فونت تيتر يا جديد تغيير بدين و روي سايز قلم با موس كليد كنيد و به صورت دستي عدد بزرگتري رو وارد كنيد مثلا عدد 100 رو بزنيد و بعد كليد اينتر رو فشار دهيد.نقل قول:
دوست عزيز اگه جستجو كنيد حتما پيدا ميكنيد. من توي گوگل جستجو كردم يك مورد رو براي شما ميذارم اميدوارم بدردتون بخوره. البته توي فهرست مطالبش چيزي در مورد ميل مرج نيست. و اموزشش براي مبتديان هست.نقل قول:
کد:http://txt.ir/1387/05/31/آموزش-microsoft-office-word-فارسی/comment-page-1/#comment-392
سؤال اول:نقل قول:
در مورد سؤال اولتون: شما در همين تاپيك جستجو كنيد. براي رفع اين مشكل زياد بحث شده .
يكي از روشهايي كه ميتونيد فعلا مشكلتون رو حل كنيد اينه كه فايلتون رو باز كنيد كليدهاي كنترل + اچ رو بگيريد در مستطيل بالا با موس كليد كنيد، كليد آلت رو فشار بديد و بدون رها كردن اون عدد 0236 رو بزنيد حالا كليد آلت رو رها كنيد سپس در مستطيل پايين مجددا كليد آلت رو فشار بدين و عدد 0237 برو بزنيد و كليد آلت رو رها كنيد. حال كليد Replace All رو بزنيد.
همچنين موقع تايپ ميتونيد از تركيب كلمات شيفت + ايكس استفاده كنيد. براي رفع مشكلتون به صورت اساسي هم پستهايي كه در اين مورد توي اين تاپيك اومده رو بخونيد.
و اما در مورد سؤال دومتون: باز هم در مورد فهرست در همين تاپيك بحث شده جستجو كنيد به نتيجه ميرسيد به لينك زير هم كه براي دانلود يه فايل آموزشي براي ساخت فهرست هست ميتونيد سر بزنيد.
کد:http://www.behmard.com/component/option,com_sobi2/sobi2Task,sobi2Details/catid,0/sobi2Id,56/Itemid,6/
سلام
من در ویستا سرویس پک یک نمیتونم برنامه های ورد و یا کلا برنامه های Office رو به صورتی که بر روی ایکون انها کلیک کنم و باز کنم نمیشه !و باید یک فایل پروژه رو باز کنم ...
مشکل رو به چندین نفر گفتم .. گفتند به خاطر ناسازگاری 2003 با ویستاست ...
در ضمن سیستم ویروسی نیست ...
در ویندوز های قبلی هم این مشکل بود ...
سلام
همونطور که میدونین ورد 2007 غلط یاب فارسی نداره .
من چطوری می تونم خودم کلمه های فارسیو به دیکشنری اضافه کنم ؟
نمیشه دیکشنری های فارسی که وجود داره ( مثلا بابیلون ) به ورد اضافه کنم .
سلامنقل قول:
ايني كه 2003 با ويستا سازگاري نداره رو تازه ميشنوم
شما ببينيد آيا وقتي 2007 رو نصب ميكنيد هم مشكل داريد
چون من خودم 2003 رو روي ويستا نصب كردم و كار هم كردم و مشگلي هم نداشته
سلام دوستان.....چند وقت پیش یه مشکلی برام پیش اومده بود، که می خواستم مثلا وقتی بنویسم می شود، و بین "می" و "شود" برای اینکه به هم متصل باشند از شیفت اسپیس استفاده می کردم هیچ اتفاقی نمیفتاد...بعد یه برنامه ای یکی از دوستان گذاشته بود اونو نصب کردم و درست شد (مثلا حرف ژ و ...هم دقیقا همونی شده بود که روی کیبرد بود) حالا دوباره این قابلیت از دست رفته..هر چی هم سرچ کردم پیدا نکردم اون برنامه رو....لطف می کنید دوباره برام بذاریدش..
خیلی ممنون.
سلام دوستان
به تازگی بعضی از فایل ها را که باز میکنم به ارور illegal xml character برخورد میکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كني ميتوني اونو (Persian Activator) دانلود كني