یعنی چی!! شما قصد داشتین با یک کانال 7204 سابتونو راه بندازین!!! :18:نقل قول:
8104 حداکثر استفاده ی این آمپ 14.4v و 40 A هست.
یعنی چی!! شما قصد داشتین با یک کانال 7204 سابتونو راه بندازین!!! :18:نقل قول:
8104 حداکثر استفاده ی این آمپ 14.4v و 40 A هست.
نقل قول:
نمیشد ؟ :25:
یعنی 7204 هم بگیرم باید بریج کنم !؟ :42:
پس سری d با سری های ab از نظر مصرف تقریبا" روی اوج مصرف 20 آمپر فرق دارند !؟ :6:
پس چی فکر کردی :31: !! صد در صد باید بریج میکردی. پس بهتره که مونو بگیرینقل قول:
سلامنقل قول:
امير جان چي شد؟كجائي،از باكس چه خبر؟
سلام
من امروز رفتم یه باند ۷۱۸ex خریدم میخواستم ببینم اصل,در ضمن ۸۰ خریدم.اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یه جفتی که من داشتم همینی بود که شما گذاشتید من یه 4-5 ماهی بود خریده بودم رو ماشین دادم رفت عجب اشتباهی کردم ولی :41: پس اصله
از کجا 80 خریدی شما؟
رو جعبش ببین زده made in کجا:31:
ممنومنقل قول:
از توپ خونه پاساژ لباف
نوشته: made in indonesie
سلام دوستان
من از یه ماه پیش میخواستم یه سیستم کامل برای ماشینم بگیرم که متاسفانه فعلا باید به یه ضبط و باند بسنده کنم :19:
اگه خدا بخواد میخوام ضبط پایونیر مدل 5150 و باند کنود 718ex بگیرم. دیروز که برای خرید رفتم ضبطو گفتن 160 و باند روهم گفتن 78 تومن .
حالا میخوام بدونم با توجه به گفته پایونیر شاپ که 5150 و 718 دیگه تولید چطوری باید مطمئن بشم که ضیط و باند اصل هستن؟
پیشاپیش متشکرم:11:
سلام isb جان اول از همه اون پستي كه نقل قول زدي يه زحمت بكش ويرايش كن و عكسشو پاك كن(مرسي) اندونزي هم باز اصل و بدل داره
نقل قول:
امروز رفتم توپخونه هیچکی سانداستریم اصلا" نداشت ! :2:
آمپ هم از 115 تا 130 قیمت دادن ، 8104 رو با یک سال گارانتی . :13:
به هرکی می گفتم 15" و ساند و ویبره و این حرفا ، کیکر رو معرفی می کرد ، البته سه تا قیمت گرفتم از کیکر ، از سه مدل خاص ! که ارزونش 100 بود و گرونش 130 ! من هم این شکلی شدم : :18: و هیچی نخریدم و برگشتم !
حالا چیکار کنم ؟ :11:
فکر کنم از اینا بود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]