طلوع دیگر
این عکس پاناروما نیست
با کراپ به این صورت دراومده
canon SX210 is
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلوع دیگر
این عکس پاناروما نیست
با کراپ به این صورت دراومده
canon SX210 is
یعنی معلوم نیست؟ آهان یادم رفته بود شما از اون مرفهین بی درد هستین که فکر این چیزا نیستین:31:!ولی واسه اینکه اشتباه فکر نکنید اون راستیه چیزیه که قراره بشه!!نقل قول:
پس ما مرفهین بی درد هستیمنقل قول:
ما ...:37:
مسجد نبی - قزوین
اگه برای عکاسی قصد سفر دارین یه سر بزنید اونورا مکان های دیدنی زیاد داره
از این چیزایی که میگن هم نترسید ما رفتیم خبری نبود :31:
canon ixus 980 is
خیلی قشنگه و نوع نگاه و ثبت شما اونو قشنگ تر هم کرده.من که اگه اون موقع اونجا بودم توجهم فقط به در قدیمی و زیبایی اون بود ولی شما به چیزای دیگه ای هم دقت داشتین که عکستون رو در عین زیبایی پرمفهوم هم کرده مثل شدت نور پشت در و یا هاله هایی از انسان در آنسوی در.در مثل دروازه ای بین دو دنیا میمونه.انگار هر کسی این طرفش باشه تو زندان و اسیری و غربت و تاریکی به سر میبره (انسان در خود فرو رفته)و برعکسش دنیای اونوره.دنیایی که ناشناختش(هاله هایی از انسان) اما گواهی امید و آزادی و روشنایی رو میده(نور شدیدی که در اونطرف در هست).نقل قول:
آیا تنظیمات دوربین در وضعیت اتو بوده یا خودتون اونموقع تنظیم کردین؟و اینکه اون فرد خوابیده رو بعدا اضافه کردین یا نه؟چون سایه ها که خیلی طبیعی به نظر میان ولی مقایسه و نسبت ابعاد اون فرد با در و آجرها یکم غیر طبیعیه مگر اینکه من اشتباه تصور کردم و ابعاد در از اونی که فکر میکنم خیلی گنده تره!!
سلامنقل قول:
وجود ca به مقدار فراوان در این عکس مشهوده
البته این خصلت دوربینهای کامپکت و حتی slr با لنزهای ارزان قیمت هست
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نه تنظیمات دوربین رو خودم انجام دادم
ولی خب یه دوربین کامپکت ضعیف دارم که میدونید چندان حق انتخاب به آدم نمیده
f8
1/400
iso 80
اون فرده خوابیده رو هم خودم اضافه کردم انقدر روی نور و سایه های عکس کار کردم که چشمام خسته شد متوجه ابعاد این طرف نشدم ممنون بابت تذکرتون
نقل قول:
خیلی خوب شده فقط چرا احساس میشه دوربین کج تصویر برداری کرده یعنی به سمت راست کج شده ؟
و یک چیز دیگه اینکه کاش یه طوری اون چراغ و بلندگوها ی سمت راست و اون ماشین پارک شده را توی تصویر نداشتی . فکر کنم تصویرت خیلی بهتر میشد
سلام
میدونم بعضی جاها مشکل نور داره ولی چه کنیم دیگه.زیرزمین تاریکی بود.به شخصه دوست داشتم سایه ها تو عکس نمیفتاد تا نظر شما چی باشه:
پارادوکس
F/2.8
1/10
ISO-200
Makan_noor عزیز از نگاه دقیق و هوشمندانه ای که در ثبت این عکس داشتی لذت بردم