بچه ها کسی کرک سالم سیمز رو داره ؟
آخه در حالت پیش فرض نمیشه خونه ساخت و حتما باید مکمل نصب کرد.
Printable View
بچه ها کسی کرک سالم سیمز رو داره ؟
آخه در حالت پیش فرض نمیشه خونه ساخت و حتما باید مکمل نصب کرد.
معذرت میخوام. دفعه ی آخرمه.نقل قول:
سلام!
دوست عزيز لطفا اسپم نده.چرا 2 تا پست مثل هم ميدي؟حتما اعضاي اين تاپيك ديدن و شايد نميدونستن بايد چيكار كنين.شما بايد صبر ميكردي نه اين كه اسپم بدي.
خب شما مطمئني كه اون dvd مال sims2 هستش؟شايد the sims 2 deluxe هستش كه خودش هم night life رو داره.خب اگه هم كه thesims2 هستش برو يك cd4 اصل رو دانلود كن يا بخر.
بفرمانقل قول:
بازم كه اسپم دادي
سلام!نقل قول:
خب آره ميشه 2 تا پكو همزمان بازي كرد!!!!!2تا كه هيچي من كه 17 تا رو همزمان بازي ميكنم.تو بايد از آخرين پكي كه نصب كردي بازي رو اجرا كني!
اين كه ميگه اين پكو نصب نكردي.اين پك فقط با گسترش تكميل ميشه!
خب شما همون كه گفتم از آخرين برنامه اي كه نصب كردي اجراش كن.ووقتي كه آخرين برنامه اجرا بشه بقيه هم اجرا ميشن.
اميدوارم كه ديگه تكرار نشه...ولي شمانقل قول:
كه باز تكرار كردي.چند پست قبل.لطفا سرچ search كنيد.به خدا اين تاپيكو ميبندن از بس كه اسپم ميدين!!!!
با تشكر.
امير
من نمیدونم سیوها کجا میرن اما منظورم این بود که وقتی میری توی control pannel و توی گزینه ی :(اگه ویندوزت xp هست قسمت Add or remove programs و اگه ویندوزت vista هست توی قسمت programs and features که بری وقتی خواستی بازی رو uninstal کنی یه چیزی میاد که میگه میخوای save game هات هم پاک بشه و تو بزن no. (البته فقط فکر کنم موقعی که بخوای سیمز اصلی رو پاک کنی این میاد). همین. من منظورم این بود.نقل قول:
1.میشه بپرسم شما با کدوم پک شروع میکنی؟ آخه من حتی اگه آخرین پکی هم که نصب کردم مثلا nightlife باشه بازم میگه season رو بزن برای start.:31:نقل قول:
2.تایید میشه. دفعه قبل هم که تاپیک سیمز بسته شد یکی از دلایلش همین بود.:27:
بله.مرسي...من منظور شمارو نفهميده بودم!!!:31::31::41::41:نقل قول:
با تشكر.
امير
من با free time شروع ميكنم.نقل قول:
2-بله ديگه.به اينا بگو!!!!
خب شما اون رو هم دارین. اما من ندارمش و باید seasons رو بزنم.نقل قول:
اما ایشون که پرسیده بودن چه پکهایی رو داشتن. اما من بازم میگم وقتی روی پک اشتباهی برای start میزدم میگفت که باید seasons رو بزنی برای start. نه اینکه eror بده.
جالبه...يك اشتباهي در خط دوم وجود داره.(اشكال املايي)نقل قول:
فعلا كه ما اصلا sims2 بازي نميكنيم...چون اون همه پكو بايد پاك كنم!!!!!:19:برام دعا كنين.
راستي به واسطه ي همين قرار شده سيستم ارتقا بدم.دروغ گفتم كه از بس كه سيستمم آشغاله بازي نمياد!!!!
Mohsen EA :
بابت کرک ممنونم.